dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 222> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bez obzira na kišu ružičnjak je i dalje
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Prekrasne ruže!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ružičnjak je pun ružica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stvarno su ti ružice naj, naj
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
mali kaktusiću!
![]() ![]() ![]() ![]() meni je ovo najljepši ružičnjak na forumu!!!! ma predivan i gotovo!
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Kaktusiću, baš ti hvala na slikama ruža. Prekrasne su! Stvarno će do Božića cvasti!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasan ti je ružičnjak, nadam se da još neće biti velikog mraza, mislim da malo mogu podnijeti, u mene bar mogu
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baka,Lora,Lantana,Mira,Otok,Vilmač,Biqmamma,Antonija
![]() Freeland pa kaj u sitne sate delaš u mom vrteku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vatreni grm je pravi!
![]() Bogme ni ove ružice nisu za bacit! Za ovo doba godine su fenomenalne!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Tvoje ruže su za enciklopediju, sve boje se smjestile u tvoj vrt, i sve ostalo je lijepo ali ruže su mi favorit.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
znaći počelo je kod tebe sa mrazevima -moram s ei ja pripremati onda što prijae
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ruzicnjak mi je predivan ! Nisam sigurna da li se vatreni grm na njemackom zove Sanddorn ?!? Ako je tako , onda se od njegovih plodova kuha marmelada (uz dodatak nekog drugog voca) jer je jako ljekovit !
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno mali kaktus,svidja mi se tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gute Fee nemam pojma kako se vatreni trn zove na njemačkom,ali kod nas nisam čula da bi se od njega nešto kuhalo,meni ga do proljeća ptičice pozobaju
Niho,kod mene je jutros bio lagani mraz
Svima
![]() |
|
![]() |
|
Jutros je kod mene bilo laganog mraza,iako je službeno u ČK izmjereno +1,a ja sam samo 3 km zračne linije od njega,moja livada iza vrta jutros je bila bijela.Ali za razliku od dosadašnjih dana kad je magla bila do podneva,danas nas je sunce od jutra počastilo svojim prisustvom,bio je danas jedan od ljepših dana ove jeseni.
ovo je sve slikano jučer,vidjet ćemo za 2,3 dana da li je mraz napravio štetu u vrtu
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasula je velika i lijepa, a krizanteme je tako prilno rasporedila pupoljke da će biti prava cvjetna kugla kad se rascvjeta, ipak posebno mi je lijepa božikovina
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ne znam šta mi je lipše:hortenzija ili krizantema ili zimska trišnja,ili......
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ni ja ne znam što je ljepše
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |