Moj maleni skromni vrt |
Odgovori | Stranica <1 4142434445 93> |
Korisnik | |
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo cvijeće mi izgleda kao da je sredina5. mjeseca, prelijepo je, a ne kao da je vanka +36.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dok sam pisala nisam vidjela ovu zadnju sliku, šta je ovo ovako lijepo?
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš sam grozna, upala sam ti u stavljanje slika, prelijepe su pa nisam mogla odoliti da ne prokomentirami grmić i garofo su divni.
|
|
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija hvala draga na razgledavanju i pohvalama,a to u nizu(ako misliš na to prije tvog komentara) je neki sedum ili sukulenta,a teta Mira ne zna,evo malo se crvenima ovo je draga za tebe
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno ti je cvijeće teta Mira :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medica mali hvala,hvala
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijeće kao iz kataloga
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipo cviće Mira.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo ne nalikuje na skromni vrt,ovo je prilično raskošan vrt,lijepe ruže i gazanije imaš
|
|
cukorrek
Novo sjeme Pridružen: 17 Srpanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vaš "Moj maleni skromni vrt" je više nego maleni, je više nego skromni, je više nego prekrasan........pun ljubavi, pažnje, boja i mirisa....
Pridružila sam se danas kao novi član i zadivljena sam svim ovim što sam ovdje vidjela... sretno....
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ti je cvijeće Mira, ali ono što si "skinula" s popisa željenih cveteka je prekrasno !
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pored ove vrucine divno ti je vrt rascvjetan
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve pohvale za predivno cvijeće u mirišljavom mediteranskom vrtu. lijepi pozdrav |
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gorka metvica mi je preslatka! Gladiole su predivne, i moje cvjetaju i jedino što mi se kod njih ne sviđa je što cvijet jako kratko traje, ne znam kakvo ti iskustvo s njima imaš. Cvijeće ti je zbilja predivno, rascvjetano, zdravo, baš kao da i nije vani takva suša i vrućina. A sviđa mi se i lak na noktićima nožnim !
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Mira021
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi hvala
Otok hvala na posjeti,aaa imam ja još puno toga lipoga zahvaljujući tebi Mali kaktus hvala na posjeti,netko je ovdje rekao da ovaj forum čuda čini i to je istina Cukorrek draga dobrodošla u cvjetnu družinu i hvala ti što si posjetila i moj vrt,uživaj sa nama i nemoj mi molim te "vi" Ovo je za tebe Ivnice hvala,eh da vidiš gad sam vidila kako sam zgrabila Gio,kad vidim tvoj vrt...cccc Retriver Sara hvala ,tvoje cviće je predivno Springy hvala,gladiole su kod mene drugu godinu i prve godine i nisu se nešto pokazali,a ove godine pa i nisam nezadovoljnaI meni cvjetovi brzo prolaze,ali sam primjetila da se ona širi sa novim biljkama uz matičnu pa če ja tako pretpostavljam u sljedečoj sezoni cvitanja makar imati više cvitova Misty hvala sad i ja znam,ali toliko toga za pamtiti,a zato imam tekicu pa fino zapišem |
|
Odgovori | Stranica <1 4142434445 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |