dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
divnoooooooooooo...
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
I ako vani sve cvijeće spava pod debelim snijegom u kući ipak ponešto cvijeta
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ljepo i snježno kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Unuci su otišli i evo malo slikica zimske idile na mom brijegu naravno slikano koroz prozor i grančicu orhideje koja samo što nije procvjetala
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() Tebi, tvojima a unucima posebno
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pozdrav draga, malo sam lunjala tvojom temom i uživala. Šteta što unuke nisam upoznala, no nadam se da ću imati priliku. Velika pusa u Sarajevo, a posebno na tvoj brežuljak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala draga,meni je žao što nisam uspjela vama svima pojedinačno čestitat praznike ali moj kompjuter je pod opsadom,moja dva unuka provode dio raspusta kod mene i kompjuteri su opsjednuti,pozdrav veliki
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Za dobre želje nikada nije kasno, nadam se
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Hvala puno i tebi želim sve naj za praznike,ponajviše zdravlja i puno lijepog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar hvala na lijepim pozdravima,i tebi topli pozdravi iz Sarajeva i Bi H hladne,tmurne ali razdragane
![]() |
|
![]() |
|
hvala Lantana i Vilmač na posjeti,obadva unuka su na dedu plavi,a i kčerka i sin,moje nemaju ništa,zato su i tako lijepi
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ruže u kombinaciji s plavim očima...taj će mali biti pravi zavodnik kad naraste! |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne ruže i plave okice
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala gio,ali tvome cvijeću nema premca,zaista ti je vrt prekrasan u bilo koje godišnje doba
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |