mare-nostrum početak |
Odgovori | Stranica <1 4142434445 100> |
Korisnik | |
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u zivotu je važno imati dvije stvari: ideju i nekog da je oživotvori. E sad... fučkaš ideju ako ostane u tvojoj glavi! Ali kad nađeš super-majstora koji je u stanju izvesti sve, baš sve što si zamislio - pa još i više od toga - onda nastane pravo remek-djelo! A ove kutije baš to i jesu! Nisam ni sumnjala da če biti dobro - inače se ne bi u to ni upuštala - ali da če biti ovako dobro nisam očekivala! toliko mi se sviđe da bi najrađe sve zadržala sebi . A kako su reagirali oni kojima je namijenjeno javim kad prođe Badnjak . Mare, od srca ti hvala!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a da! sama si kriva što već naviru nove ideje
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje Anđelka,Primavera,Rosa hvala vam od srca....svaka pohvala mom radu me tjera dalje i budi u meni novu inspiraciju
Tija tebi ,koja nisi čest gost na našim stranicama,posebno hvala što si pokazala interes i pogledala kutije o kojima si dosad samo čula
A tebi draga Hamara hvala na lijepim riječima koje imaju još veći značaj jer znam da si uz supruga slikara imala prilike živjeti umjetnost......a zahvaljujući kutijama i sama sam bogatija za jedno novo prijateljstvo ( a nadam se i ponekoj partiji canaste )
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare draga kutije su ti prekrasno fanstastične, svaka čast majstorice
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakve divne kutije i slažem se s tobom da je koji put manje zapravo više,a kod ovih tvojih kutija je taman toliko koliko treba
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
( a nadam se i ponekoj partiji canaste ) [/QUOTE]
joj ne mogu dočekati!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za ovo zaslužuješ za svaku kutiju po jedan aplauz
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AAA to je Hamarina mama ili sam ja provala stoljeća? Kutijice su fenomenalne
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare uletim ja često k "tebi" i divim se tvojim radovima, samo "trag" ne ostavljam
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskreno divljenje i za ideju i izvedbu. Nemam riječi
|
|
Jurica
Već proklijao Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare,evo skočila pogledati kutije o kojima si mi pričala,krasno draga!!!Napravila ono o čemu smo pričale,sad sam pod Jurica(valjda se kuži,samo nema =))I uvijek me iznenadiš lijepim stvarima iz svoje radionice!!!
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš ste me razveselile svojim komentarima
Dorina za tebe velika pusa uvijek me potakneš da radim dalje
File slažem se s tobom ali nekad je zaista teško ne dodati još nešto,kao da popunim praznine....pokušavam to izbjeći ali nekad se zanesem
Otok hvala za tolike biseve,drago mi je da ti se kutije sviđaju
Smrcko ne brini nisi provala stoljeća,još te i oči i pamčenje dobro služi
Tija znam ja kako je to ....i sama često šetam vrtovima a na kraju zaboravim šta sam sve pogledala i odem bez "traga"
Jurice,ti si moja draga i vesela djevojčica,i uvijek mi je drago vidjeti te i ovdje
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zatvaram butigu do iza Božića......
na tanjuru mi je malo boja pobjegla ispod trake.....ali to sam sebi radila pa.....
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare, nemam riječi.
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
savršeno! Kako si radila ove precizne pruge? Sa onom ljepilnom trakom za rubove ili??? Tako ti je lijepo krenulo da je šteta stati. Hoćemo još!!!!
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare svaki me put iznova razveseliš svojim radovima. Meni su oba savršenstvo a tanjur je prekrasan.
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
More hvala draga
Felina hvala da za pruge sam koristila pic traku.
I tanjur i etuie sam radila za sebe....za slučaj da ne dobijem ništa pod bor lijepo ću ih zamotati i na Božić se jako iznenaditi poklonima
Dorina volim tvoje komentare
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlična ideja za poklon a i poklon ti je odličan
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel tako File? ma ja sama najbolje znam šta mi treba
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow,ovo je fantać! tanjur je tako dobar,da nema onog cvjeća eno teme iz crtića bubimir,a etuii su cakan,meni je onaj sa kockicama naj naj
|
|
Odgovori | Stranica <1 4142434445 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |