Naše dvorište |
Odgovori | Stranica <1 4142434445 140> |
Korisnik | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duda zapisano.
Bako, ja sam ove godine isto kupila gomolje, na proljeće posadila u žardinjere i stavila na sjeveroistočni prozor, znači sunca imaju samo ujutro rano. Ova narandžasta begonija je trebala biti žuta i barem 30-tak cm niža . I dok su crvene cvale naveliko, žute isto procvale ova je samo rasla uvis, tako da sam i ja mislila da neče niti cvjetati, ali zato kada je počela cvasti.... šta da kažem, lijepa je....Da, kako i sve cvijeće dok sam sadila dobile su osmocote spororazgrađujuće gnojivo ..... i to je to.
Athena, bršljan je tu da štiti panj i "posudu" koja je na panju u koju je posađeno cvijeće. Naime na panj je usađen emajlirani kolut visine 30-tak cm i koji je popunjen zemljom za sađenje cvijeća. Prva ideja je bila skriti bršljanom taj kolut, ali sada vidim da ujedno i štiti zemlju od pregrijavanja....
Triša, žao mi je za cobaeu... moje cvjetaju pa se nadam da će biti sjemena za nagodinu.
Svim posjetiteljicama moga dvorišta veliki.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otoče, tebi sam zaboravila odgovoriti, sobna je biljka.
Shasha, ti si mi uletila dok sam pisala, a ne nije on visok, on je pristojne visine cca 1,2 m, a onaj veliki u vrt je moj, od mojih lanjskih suncokreta.
Ja bih tako voljela doći do sjemena boco suncokreta, oni su mi posebni , mada znam da iz sjemena ne mora biti kakva je bila matična biljka.....
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću svakako pobrati sjeme tih bucmastih niskih a znaš da ih budem i na kavu donjela sigurno(mislim,onda kad se sjetite da VEĆ DUGO NISMO PILE KAVU)
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta imaš apstinencijsku krizu ?
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja došla pogledati samo novitete, i pregledala 30 stranica- bilo mi lijepo gledati
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A mama što ti mene nasmija -ta ti je dobra -svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi me..kaj to nije kriza(i neda mi se tolike koverte slati poštom a htjela bi se toga riješiti)
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kava mora uskoro biti obavezno, ali daj se još malo strpi sashka i ne šalji još ček da upotpunim(o) popise
imenjakinjo kod tebe se uvijek dobrano iznenadim čega sve nemaš u vrtu |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha ovaj smajlić je baš za apstinencijsku krizu, a konti je u pravu, prvo da se svi skupimo, pa popisi, a sjemenje sada dozrijeva....
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kaj ako je kriza,ne možemo dvije kave imatiI kaj,kriza,samo o krizi pričate svuda,zbog krize ne stavljaš slikice.Kaj da ja gledam,u zid???
Ako ne staviš uskoro nove slike,bum ti morala crtati cvijeće,samo zachatavamo(red je da opomenem,bar samu sebe da podsjetim kako ovdje nije tema za dogovore za kavu)i ništa mjesta za slike da ostavimo
E onaj tvoj"crvenko"(nikad mu ime nebum zapamtila)raste ko mutav.Moram mu vrh cvaknuti jer bude do jeseni 1m.visok.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvakni i zapikni u malu teglicu udomit ćemo
a sad dalje čekamo slikice kat.rea |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Očito ima tisuću utjecaja na rast biljki. Moja begonija žuta je smiješna... moram ju slikati. Isto je u hladu, malo dođe sunca, mrvica... A crvene takve giganstke sam i zaboravila, morala baciti, jer kako su rasle tako se lišće sušilo. Sad s novima, "normalnima" imam više sreće.
Ova tvoja je prekrasna!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođoh, vidjeh i - kat.rea - super! Tvoja irezina (valjda sam dobro zapamtila - učila si me kako da pamtim) je mala, ali snažna. Vidim, tvoja se penje u visine, valjda će i moja.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ljepoto moja sad da izabiram ne bi znala šta kad je sve predivno.Mogu sad zamisliti koliko ideja već imaš za narednu godinu za saditi cvijeća----------samo zapisivaj
|
|
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svim posjetiteljicama moga dvorišta. Niho, ne samo da zapisujem, već i sanjam .
Na lodži imam dva stara hibiskusa, smješteni su tako da ih ne prži cijeli dan sunce, ali ih je zato uslikati već problem, uvijek je u sunce, tako da već danima lovim cvijet i evo konačno
puni su pupoljaka, nadam se da če sada stalno cvasti
na zidu alisumi mole Boga za malo kiše, a na stolu su moje divljakuše petunije ( ali su mmmmmirisne)
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krenula sam slikati od zapadne strane
evo moje smokve, odnosno dijela nje sa plodovima.... sada je počela dozrijevati i svaki dan imam par plodova za ubrati...mljacccccc
uspjela sam uloviti i prvi cvijet noćne frajle. Hvala, a joj kome, mislim da je Shasha donijela u Zg na kavicu rano proljetos sjeme, ako sam pogriješila oprostite.
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kato -ja sam sad opet bezobrazna ali de ti meni tu jednu reznicu zapelcaj ----i kad bude spremna ja i ti se dogovorimo ,,,,,,,,,ali ne znam više hvaliti tvoje cvijeće već ću sad ovako -malo bez-------postupati-a ti mene slijedi jer imam osijećaj da si neke propustila ----------i hej bilježiš li ti mene
|
|
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Između smokve i glicinije smjestila se ruža pokrivačica tla koja cvate drugi put
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho, naravno da bilježim, do sada imam zapisano kineski šaš i gliciniju, a sada nisam skužila što žicaš, jel smokvu ili hibiskus. Kineski šaš samo treba iskopati, a mlade glicinije su dobile zaštitu od plastičnih flaša, jer moji muški dok kose dvorište sve pokose . Ma poslikati ću ti to sutra da se uvjeriš da mislim na tebe .
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jugoistočna strana
evo i moje banane - evo šta je napravio vjetar sa mladim listom prije tjedan dana
Iza banane su irezine i ( valjda) žuta anđeoska trublja
a ispred su "otočići" od alisuma
pored trublje se smjestila moja prva i ( za sad) jedina lantana
|
|
Odgovori | Stranica <1 4142434445 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |