Zvrkov vrt |
Odgovori | Stranica <1 4142434445 63> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno je grozno kad toliko dana pada kiša. Mahovina se hvata ko luda, vidim i kod tebe, a biljkice koji si nabavila bilo bi zaista šteta izgubiti, pa dobro je što imaš s njima kamo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam jos uspjela posaditi biljke koje sam dobila (sutra budem, valjda ), danas sam uspjela malo ocistiti, obrezati biljke za pred zimu.
Vrt je toliko mokar da nisam vec dva,tri tjedna privirila u cvjetnjak. Danas nakon brze radne akcije (pocela je padati kisa ) A ovako to isto mjesto izgleda na ljeto Sada: U 5 mj. : |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike. Obožavam primjere vrt prije i poslije, a ovo je poput toga.
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja glavno da se vodurina povukla, a izgled vrteka "danas" pa to je normalno stanje ništa strašnog. Za četri pet mjeseci opet ćemo uživati u pupoljcima.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Allo Zvrk, ma dali je ono sa prve slike zimska mahonia, izgleda predivno
Malo za utjehu, kod nas je danas pravi potop
Sjećanje na proljeće i ljeto , lucifer me uvijek oduševi
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da to je mahonia . sada je u punom cvatu. Kod nas sija sunce a ja danas ne radim, posadila sam biljke koje sam dobila prije koji tjedan, odoh vidjeti gdje cu staviti lukovice. Narcise su vec provirile iz zemlje ,jedno dva,tri cm . |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj me vrt svaki put iznova oduševi. Ali imaš podosta posla u njemu. No svako godišnje doba ima svog čara. Naravski ljeti je najljepše jer pršti od boja.
Nadam se da ćeš nam slikati i ako ga pokrije snijeg.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala baka!
I kao da si znala jucer nam je pao prvi snijeg ove zime. Ujutro rano (dijete me dignulo iz kreveta oko 6.30 ) Pogled iz vrta prema jezeru Meni najdraza Jezero Polje Na putu do kuce Holly Jucer u nasem polju. |
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja koja mrzim snijeg mogu samo reći da su ovo predivne slikice zimske idile.Najviše me je očarala slika prema jezeru iz vrta.Prelijepo.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrk prekrasnooo, ulovila si prekrasne motive, super slike preve božićne, a holly je
|
|
život je more
|
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni prizori.....
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mi smo zatrpani snijegom. MM nije mogao otići na posao.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrk predivno, prekrasno, čarobno!. Znam da vam je donijelo možda i poteškoća, ali tvoj vrt i okoliš pod bijelim pokrivačem - doživljaj za oči! Kod nas su najavljivali snijeg za danas, iako je jučer bilo vedro... pa sam nekako zaključila da bi moglo biti ovih dana i kod tebe! |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno Zvrk, fotke su kao sa nekog kalendara! Prekrasan ambijent pod snijegom!
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrk slike su prekrasne, pogotovo su me oduševile slike jezera i drveća
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ona tebi najdraža je i meni najdraža, ali sve su lijepe
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje lijepe sličice i krajolik, sve su lijepe! ništa ljepše ujutro se probudiiti a snijeg u dvorištu!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepota prirode je neiscrpna - svaka promjena donosi novi doživljaj, svaki detalj koliko god bio poznat ipak uvijek izgleda jedinstven, neponovljiv.
Krošnje drveća pune inja liče na čipku, snijeg na travi na mekani sag, a cijela atmosfera odiše odmjerenošću, finoćom, elegancijom... A jezero je sada došlo do punog izražaja. Prekrasno! |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrk, predivne zimske slike..pejzaži..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 4142434445 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |