Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 80>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 19:33
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

Kaćo,zaboravila sam te pitati,tacna je bijela,ali su rubovi plavi,kak si dobila te rubove.Gledala sam već takve radove,ali ne znam kak da mi rubovi ispadnu malo tamniji,nego ostalo.

evo ovako,kistom sam stavila malo plave boje na spuzvicu,potapkala na ubrus(ako zelis da ti boja bude tamnija manje tupkas,ako ne, tupkas toliko da ti ostanu tek obrisi),i lagano tupkala po rubovima..na isti nacin radim i pittorico..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 19:42
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Ma kako uspijevate napraviti nesto ovako lijepo TongueTongue...radovi su prelijepi..od pvog do zadnjeg.. Ja nisam nikad probala ali sam uvijek imala veliku zelju...ali mi sve to izgleda tako daleko od mene...ne znam da li bi znala uraditi ovako nesto...brava kaca ClapClapClapTongue...Moji Komplimenti!!!!

hej draga moja,drago mi te vidit i ovdje i hvala na komplimentima..isto sam mislila kao i ti,dok nisam probala,i uz pomoc cura i njihovih savjeta eto me tu di jesan..na prvi pogled se cini visa matematika,ali nije nimalo..moj savjet je da probas,i vidjet ces,uz svoje prekrasno cvijece imat ces jos jedan predivan hobi.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 21:14
super,sutra budem isprobala to sa tamnijim rubovima,nadam se da bude uspjelo.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 22:15
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

Ma kako uspijevate napraviti nesto ovako lijepo TongueTongue...radovi su prelijepi..od pvog do zadnjeg.. Ja nisam nikad probala ali sam uvijek imala veliku zelju...ali mi sve to izgleda tako daleko od mene...ne znam da li bi znala uraditi ovako nesto...brava kaca ClapClapClapTongue...Moji Komplimenti!!!!

hej draga moja,drago mi te vidit i ovdje i hvala na komplimentima..isto sam mislila kao i ti,dok nisam probala,i uz pomoc cura i njihovih savjeta eto me tu di jesan..na prvi pogled se cini visa matematika,ali nije nimalo..moj savjet je da probas,i vidjet ces,uz svoje prekrasno cvijece imat ces jos jedan predivan hobi.

Ok,prvom prilikom idem u kupovinu osnovnog materijala Tongue...Jedno pitanje? A sta treba pocetniku kao meni?? LOLLOL...
Hvala tebi i zao mi je sto nisam navratila prije ovdje...uvijek posmatram s strane ali slabo "zavirujem" jer poslije se u meni probudi zelja da sve probam i ja a nazalost nisam prakticna i nemam puno slobodnog vremena EmbarrassedTongue...ali ovaj put Obecajem-Probat cu...ako te mogu zamoliti da mi samo javis sta moram kupiti? Embarrassed Hvala ti najljepsa!! Veliko cmok i tebi...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 23:17

Ok,prvom prilikom idem u kupovinu osnovnog materijala Tongue...Jedno pitanje? A sta treba pocetniku kao meni?? LOLLOL...
Hvala tebi i zao mi je sto nisam navratila prije ovdje...uvijek posmatram s strane ali slabo "zavirujem" jer poslije se u meni probudi zelja da sve probam i ja a nazalost nisam prakticna i nemam puno slobodnog vremena EmbarrassedTongue...ali ovaj put Obecajem-Probat cu...ako te mogu zamoliti da mi samo javis sta moram kupiti? Embarrassed Hvala ti najljepsa!! Veliko cmok i tebi...

ma bravoClapClap..za pocetak ce ti trebat bijeli akrilni lak,u hobby ducanima imas mala pakovanja,a u prodavaonicama boja i lakova velika,neki lakic za nijansiranje,mogu ti posluzit i tempere,spuzvica,kist,ljepilo za salvetnu tehniku i pokoja salvetica.najbolje da svratis u neki hobby shop,vjerujem da ces tamo pronac sve,bar je italia carstvo za dekupaziste..eto,nadam se da ces pronac mrvicu slobodnog vremena i bacit se na posaoLOL,a kad se zalaufas vjeruj mi uzivat ces..i pitaj slobodno sta god ti zapne,svi cemo ti rado dati savjet
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 10:37
Ciao Kaco, ma evo san ti vidila zadnje radove, odusevila ma ona mala kutija, bas je cila slatka!! Inace san odusevljena cilom kolekcijom, uvik imas nesto novo i lipo:) Super ti ide, samo radi dalje i naravno slikaj!!
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 18:32

Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

evo jedna malecka skrinjica,malo sam se igrala u photobucketuSmile

pa stvarno ne mogu da vjerujem da te nisam orobila za ove kutijice do sada, prepreslatke su, ja danima pretražujem internet za ovim stvarima i onda ih nadjem u tvojoj temi... ubi ti mene Broken%20HeartBroken%20HeartBroken%20Heart

hej draga, kostaju 19kn i ima ih na svakom koraku kod nas..dal da ti kupim i posaljem?

ma ne, ja sam mislila na motive koje si koristila... eto vidiš da si  smile84
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 20:43
Originalno poslano od člana Tweety Tweety napisao:

Ciao Kaco, ma evo san ti vidila zadnje radove, odusevila ma ona mala kutija, bas je cila slatka!! Inace san odusevljena cilom kolekcijom, uvik imas nesto novo i lipo:) Super ti ide, samo radi dalje i naravno slikaj!!

hej dragicka, hvala ti lipa!!!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 20:47

evo jedna malecka skrinjica,malo sam se igrala u photobucketuSmile

pa stvarno ne mogu da vjerujem da te nisam orobila za ove kutijice do sada, prepreslatke su, ja danima pretražujem internet za ovim stvarima i onda ih nadjem u tvojoj temi... ubi ti mene Broken%20HeartBroken%20HeartBroken%20Heart

hej draga, kostaju 19kn i ima ih na svakom koraku kod nas..dal da ti kupim i posaljem?

ma ne, ja sam mislila na motive koje si koristila... eto vidiš da si  smile84

e bas san vele smotana..znas kako se kaze "srce srcu"Wink
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 12:15
Evo Kaće opet u velikom stilu!!!!!!!
Ma znala san ja kad se vratin da će bit novosti od tebe.!!!!! Vridnice, ti to super radiš, to se zna, odlična je škrinjica i tacna.smile55
E, sredila si sve pitare, sad će platit škrinjice po Splitu , a?
Ja taman prošli tjedan našla one limene posude koje si ti radila u Peveca, bilo neko sniženje, sad moran malo surfat tvojim stranicama da dobijen ispiraciju. 
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 18:58
Originalno poslano od člana dori-st dori-st napisao:

Evo Kaće opet u velikom stilu!!!!!!!
Ma znala san ja kad se vratin da će bit novosti od tebe.!!!!! Vridnice, ti to super radiš, to se zna, odlična je škrinjica i tacna.smile55
E, sredila si sve pitare, sad će platit škrinjice po Splitu , a?
Ja taman prošli tjedan našla one limene posude koje si ti radila u Peveca, bilo neko sniženje, sad moran malo surfat tvojim stranicama da dobijen ispiraciju. 

hej ljubice fala ti lipa,najlipsa
joj pitari su mi dosadili,skrinjice jos uvik nisu..nego,onih pitarica je bilo nestalo u peveca,znaci opet su dosli,jesu i ovaj put po 19kn..
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 19:11
Kao prvo - imaš mail! Kao drugo, otkačila sam se na onaj plavi pladanj iako plavo nije moja boja, ali mi je krasno kako je ispucana tu i tamo, drugačije boje podloge koja se prozire, ma super! smile78
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 19:48
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Kao prvo - imaš mail! Kao drugo, otkačila sam se na onaj plavi pladanj iako plavo nije moja boja, ali mi je krasno kako je ispucana tu i tamo, drugačije boje podloge koja se prozire, ma super! smile78

draga vidila mail,hvala puno,puno,i na komplimentima također

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 00:36

predivni radovi! smile141smile79

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 10:13
Clap bravo majstorice, ne mogu ništa izdvojiti, sve je za 5 StarStarStarStarStar
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 12:18
moresmile79,otoksmile79
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 00:00
Gle, Julia Roberts na Kaćinom avataru! smile215
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 09:51
a to mi ne valja jer izgleda predobro...ka da ni pravo...ne ne...smile48
(ajme što je lipooooooo)
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 10:20
Kača lipo, lipo ma baš sve lipo bravo, (iako ne spada pod ovu temu - imaš i novi avatar super je)
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 11:52
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Gle, Julia Roberts na Kaćinom avataru! 

Još ja gledam...da li je to Julia Roberts...ma ne, to je Kaća...ali sličnost je očigledna
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,264 sekundi.