kaca-moja salvetna.. |
Odgovori | Stranica <1 4142434445 80> |
Korisnik | ||||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
evo ovako,kistom sam stavila malo plave boje na spuzvicu,potapkala na ubrus(ako zelis da ti boja bude tamnija manje tupkas,ako ne, tupkas toliko da ti ostanu tek obrisi),i lagano tupkala po rubovima..na isti nacin radim i pittorico.. |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
hej draga moja,drago mi te vidit i ovdje i hvala na komplimentima..isto sam mislila kao i ti,dok nisam probala,i uz pomoc cura i njihovih savjeta eto me tu di jesan..na prvi pogled se cini visa matematika,ali nije nimalo..moj savjet je da probas,i vidjet ces,uz svoje prekrasno cvijece imat ces jos jedan predivan hobi. |
||||
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
super,sutra budem isprobala to sa tamnijim rubovima,nadam se da bude uspjelo.
|
||||
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Ok,prvom prilikom idem u kupovinu osnovnog materijala ...Jedno pitanje? A sta treba pocetniku kao meni?? ...
Hvala tebi i zao mi je sto nisam navratila prije ovdje...uvijek posmatram s strane ali slabo "zavirujem" jer poslije se u meni probudi zelja da sve probam i ja a nazalost nisam prakticna i nemam puno slobodnog vremena ...ali ovaj put Obecajem-Probat cu...ako te mogu zamoliti da mi samo javis sta moram kupiti? Hvala ti najljepsa!! Veliko cmok i tebi...
|
||||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
ma bravo..za pocetak ce ti trebat bijeli akrilni lak,u hobby ducanima imas mala pakovanja,a u prodavaonicama boja i lakova velika,neki lakic za nijansiranje,mogu ti posluzit i tempere,spuzvica,kist,ljepilo za salvetnu tehniku i pokoja salvetica.najbolje da svratis u neki hobby shop,vjerujem da ces tamo pronac sve,bar je italia carstvo za dekupaziste..eto,nadam se da ces pronac mrvicu slobodnog vremena i bacit se na posao,a kad se zalaufas vjeruj mi uzivat ces..i pitaj slobodno sta god ti zapne,svi cemo ti rado dati savjet |
||||
Tweety
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Ciao Kaco, ma evo san ti vidila zadnje radove, odusevila ma ona mala kutija, bas je cila slatka!! Inace san odusevljena cilom kolekcijom, uvik imas nesto novo i lipo:) Super ti ide, samo radi dalje i naravno slikaj!!
|
||||
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
ma ne, ja sam mislila na motive koje si koristila... eto vidiš da si
|
||||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
hej dragicka, hvala ti lipa!!!! |
||||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
e bas san vele smotana..znas kako se kaze "srce srcu" |
||||
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Evo Kaće opet u velikom stilu!!!!!!!
Ma znala san ja kad se vratin da će bit novosti od tebe.!!!!! Vridnice, ti to super radiš, to se zna, odlična je škrinjica i tacna.
E, sredila si sve pitare, sad će platit škrinjice po Splitu , a?
Ja taman prošli tjedan našla one limene posude koje si ti radila u Peveca, bilo neko sniženje, sad moran malo surfat tvojim stranicama da dobijen ispiraciju.
|
||||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
hej ljubice fala ti lipa,najlipsa joj pitari su mi dosadili,skrinjice jos uvik nisu..nego,onih pitarica je bilo nestalo u peveca,znaci opet su dosli,jesu i ovaj put po 19kn.. |
||||
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Kao prvo - imaš mail! Kao drugo, otkačila sam se na onaj plavi pladanj iako plavo nije moja boja, ali mi je krasno kako je ispucana tu i tamo, drugačije boje podloge koja se prozire, ma super!
|
||||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
draga vidila mail,hvala puno,puno,i na komplimentima također |
||||
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
predivni radovi! |
||||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
bravo majstorice, ne mogu ništa izdvojiti, sve je za 5
|
||||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
more,otok
|
||||
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Gle, Julia Roberts na Kaćinom avataru!
|
||||
orca
Već proklijao Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
a to mi ne valja jer izgleda predobro...ka da ni pravo...ne ne...
(ajme što je lipooooooo)
|
||||
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Kača lipo, lipo ma baš sve lipo bravo, (iako ne spada pod ovu temu - imaš i novi avatar super je)
|
||||
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|||
Još ja gledam...da li je to Julia Roberts...ma ne, to je Kaća...ali sličnost je očigledna |
||||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||||
Odgovori | Stranica <1 4142434445 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |