proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 81> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasnim, ne stignem sve pogledati, u svakom slučaju, moje čestitke, krasni radovi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
U odnosu na tebe ja sam još uvijek početnik...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Drage moje jučer sam se tako iznenadila i raznježila...
Dođem doma a na stolu stoji ogroman paket!!!!
To mi je zakašnjeli poklon za rođendan, tako mi je rekla...
A poslala mi ga je naša draga Kaća!!!
![]() Kaća moja hvala ti najljepša i od srca, kao i što si ti meni poslala od srca !!!
Još uvijek se pitam čime sam to zaslužila???
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Ooooo proljece, bogami prelep poklon...hm... prelepi pokloNI
![]() Verovatno jesi zasluzhila, chim si dobila ![]() (al ti zavidim na onim lepim shkrinjicama nemash pojma ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasni pokloni,sad navali na posao da možemo uživati u tvojim radovima.
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
i ja ti zavidim na skrinjicama.....predivne su...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sinoć sam bila pod dojmom da sam odmah jednu škrinjicu napravila...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A ljudi moji moram vam još nešto pokazati...
I ovo mi je poklon od naše Manči koja također radi prekrasne stvari...
Nekada sam bila pitala za ovu ogrlicu da mi proda, ali ona nije htjela niti čuti za prodaju, nego mi je poklonila. Oduševila sam se jer mi paše uz naušnice od izzy...
![]() Manči i tebi od srca hvala!!!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
i super si to napravila...jako lijepe poklone si zaslužila...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
U biti moram reći da sam jaaako, jaaako iznenađena da me se ljudi tako sjete ali eto valjda imaš pravo!!! Mislim da je izzy otvorila sezonu..![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
bravo izzy, bravo proljeće, bravo sve tete salvete....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
vidi sasavice,ona se pita cime je zasluzila
![]() ![]() ![]() skoro zaboravi,skrinjica ti je prepreslatka,bas ti je lijepa ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ipak sam nesto zaboravila
![]() ogrlica je ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
sad ću da razmislim na čemu da ti zavidim
![]() a eto kolko sam se raznježila šaljem vam svima
![]() |
|
![]() |
|
Drago mi je da se sa mnom veseliš...
![]() |
|
![]() |
|
U svakom slučaju sretna sam što sam te virtualno upoznala, a nadam se da ćemo se upoznati uskoro i u živo...
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Draga moja... Mislim da svi ovi silni darovi govore puno o tebi, ali ujedno i o osobama od kojih si ih primila... Je li potrebno išta više reći? Joook...
![]() Škrinjica ti je jako proljetna, nježna i vesela - u tvom stilu! ![]() A jadna Izzy je stalno kriva za nešto - Izzy ovo, Izzy ono... ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasni pokloni i prekrasni radovi! Bravooo
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
čovječe....koji paket!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Stvarno si brza,škrinjica ti je prekrasna,obožavam ih
![]() Jedva čekam da napraviš tanjure! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |