Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaktusek javi kako je prošlo
![]() goga viš kak se brineš za svoju lantanu ![]() ![]() Lantana draga, uvijek mi je drago kada prošećeš zagorskim bregekom ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Konte, napokon je malo do tebe, krasno ti je na bregima
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
gdje si nabavila achimenes? super izgleda.da ne ureknem i lantane su ti odlične.ona koju si mi dala ostala je kod Sare u autu.
![]() pusa i vidimo se na kavici. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Probat ću onda,pa što bude
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
medo jesi me nasmijao
![]() pa sa pravom kukam...jer sam imala veće planove ![]() ![]() anaida, bergi, anči ![]() Otočiću bome imaš praf...samo skićem ![]() kaktusek...za krumpirka nisam sigurna, ali za onaj solanum jasminoides piše da je osmi mjesec dobro vrijeme pa možda onda i krumpirko može tada ![]() susjedaaa možda je to susjede strah ![]() ivnaaa ma ne ljubomori ![]() ![]() lilly, saro, natalija hvalaaa ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kontesa divno ti je cvijeće
![]() aechiemens i pilea me uvijek oduševe, a tek to žutilo i šarenilo u tvom vrtu ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
bome si ti sve to lepo vredila! prvo se dobro nakukaš kak niš nemaš, a onda nam pokažeš slike da padnemo na rit! svaka čast Konte!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasno je sve!!! Šarenolisne fuksije su super.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajmeeee, koka pa kod tebe čudesa!Ljubomorna sam na tebe sam da znaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
E draga moja kolko si ti toga natovrila na taj breg kaj se ne bojiš da bute se odklizali u dolinu, šala mala narvno,sve ti je suoer i sve je za pet.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne cveteke imaš,a i cicek je lijep
![]() Može savjet,kad je najbolje pokušati razmnožiti krumpirka?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa kad ti uopće stigneš u vrt, kad si stalno na nekim kavicama?
![]() Naravno da se šalim, ove zadnje slike su prekrasne, sve ti je baš lijepo, šareno i procvjetano. |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Toliko toga cvjeta kod tebe..........bravo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Superiška, naaaaapokon slikice! A zaista imaš kaj pokazati! Pravi rascvjetani bregek!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
i opet žutoooo
![]() ![]() ![]() opet sam zaboravila kako mu je ime ![]() ![]() ![]() ovako je bilo dok mucko nije srušio teglu ![]() ![]() krumpirko ![]() ![]() simpa su mi šarenolisne fuksije...cvijet im nije ništa posebno, ali lišće je ok ![]() ![]() žuta kamenjarka - astericus, sijana ovo proljeće iz Lantaninog sjemena ![]() ![]() prošlogodišnja lantana...mijenja boje od narančaste do crvene ![]() ![]() ![]() ![]() plumbago je počeo lijepo cvasti ![]() ![]() achimenes ![]() ![]() ![]() i za kraj...naravno...trubeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
curičke drage i dječko, drago mi je da ste bile u posjeti i da vam nije bilo prevruće u obilasku
![]() korjenko....zlatka se provezla đir...do veterinara na sterilizaciju i natrag i sad je damica mirna glede zova prirode ![]() da vas još malo udavim sa sličkama ![]() krvava ružica cvate ponovo ![]() dudina aloa ima bebicu jupiiiii ![]() i aptenia polako cvate ![]() ovo sam piknula košticu od dature i bit će nešto od nje ![]() malo sijanaca od ovog proljeća ![]() pasiflore ![]() lantane ![]() skupila sam par koprivica ![]() ![]() sve fuksije na hrpi...možda je vrijeme da ih prestanem kupovati jer se duplaju, a odu mi one koje imam po jednu ![]() ![]() biberovac, brbina pasiflora i abotulion...valjda bum dočekala da pasiflora procvate ![]() ![]() ostići ![]() našla se i jedan lijepi dečko ![]() šćir ![]() ricinus je skrooooz mali, dok me suncokret prerastao ![]() ![]() ![]() echinacea purpurea ![]() ![]() niske gailardie ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Eto mene nabrzaka i kod tebe, predivno, rascvjetano carstvo u kojem raste drugarstvo, a i mačka slatka Zlatka....
![]() Puno lijepog cvijeća, a izdvajam ruže, hoste, prekrasne stolisnike i one iberise koji mame leptire! Prava country idila!!! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |