Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtna bajka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtna bajka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 69>
Korisnik
Poruka
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 22:43
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Štefek [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot133.gif" height="53" width="64" align="absmiddle" alt="smile78" />, šafraneki i tulipani su jako lijepi...ovu presličicu sam ja kupila lani..ali mi nije niš niklo, a baš je super....ali lukec - Bugar je baš odličan....zakaj ja nisam takvoga našla kad sam kupovala...[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot112.gif" height="66" width="66" align="absmiddle" alt="smile55" />

Joj,Flavia,malo sam se prešla,taj sam lukec kupila u jednoj sjemenarni sad neki dan al sam ga sad slikala .
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 22:49
Originalno poslano od člana fuksija fuksija napisao:

Stefice, balkon ti je prava fantazija.
A, vidim da si pripremila i lukovice, znaci bit ce rascvjetano proljece. [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />

Hvala ti Fuksija kaj posječuješ moj vrt .
Jedva čekam proljeće,kad bi bar poslije jeseni išlo proljeće
Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 15:27
jedva čekam tulipane kad ti niknu,a i šafrane
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 16:41
Krenula sam ti razgledavati vrt, ali kad sam vidjela balkon morala sam se vratiti tu. Predivan, super...

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 20:51
Sve je tvoje cvijece spremno samo jos hosta treba da se rastavi lijep pozdrav smile83
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 21:55
Cikasica ti je super, ja sam moju lani na jesen isto upecala po tako niskoj cjeni a veliku, još mi nije dala niti jedan novi list...
Dobar izbor lukovica, bit će sađenja.... Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 22:52
Lukovice su super - proljeće će kod tebe biti zaista šareno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 23:20
smile120za daturu i brugmansiju.
Onaj kineski oleander sam i ja dobila od Fatke ,samo ga ona zove grčki oleander.
okućnica ti je divna, balkon divan,jednom rječju sve je Thumbs%20Up
Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 12:41
nema me par dana i već mi nedostaje tvoj vrtek
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 14:19
Oleander-domači

[/IMG]

Oleander grčki
[/IMG]

Pogled s balkona
[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

Ovo za sada izgleda ovako ,ali još samo malo.
Uskoro dolazi do promjena.
Ne gledati nepofarbanu ogradu,ona dolazi na proljeće na red.
[/IMG]

Plumbago i dalje neumorno cvate.
[/IMG]

Kao i bungenvilija.
[/IMG]

[/IMG]
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 14:30
Pogled s balkona je prekrasan, a plumbago, grčki oleander i bugenvilia, pravi ljepotani. Ovu boju bugenvilie sam tek nedavno kod nas vidjela i stvarno je krasna.Clap 
život je more
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 14:53
Predivan vrt..plumbago, grčki oleander, bugica su prelijepi..
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 21:47
Samo mi pampasica neče cvasti .
[/IMG]

Cikas,polako se privikava na novu sredinu.

[/IMG]

Ovaj se ukrasni slak sam posijal kraj električnog stupa na cesti.
Ja sam ga usmjerila da raste prema vrhu.
[/IMG]

[/IMG]

Polako dolazi kraj prozorskom cvijeću.
[/IMG]

Šuma Striborova
[/IMG]

Ja sam malo mače što po mekoj travi skače.
[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 22:37
Cikasica je prekrasna...., pa bugica i plumbago Clap
Izbor lukovica ti je za 5+, a na kraju me obradovao micek, baš je slatki.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 23:39
Štefica draga....pa cikasica ti je stvarno predivna....moja se nekak više raširila...a tvoja ima grane baš onak fino više prema gore! Odlična je....

...a oleandri...pa ja neznam kak ja prije nisam primjetila da ti imaš dupli i baš fest crveni oleander! Super je...a i grčki je super! Di si kupila taj grčki?

...micek je baš medeni, kak mu je nosek "zamusan" LOL...a i "asortiman" slikan s balkona je i više nego odličan! smile71
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 01:25
Sve predivno i uredno, maca uživa u vrtusmile169
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 01:29
stvarno je sve predivno i mačić naravnosmile64
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 07:48
Grk ti je lijep, ali domaće je domaće. Supersmile55
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 19:29
Hvala Lantana,Stefkaja,Kat.rea,Flavia,Smrcko,Minimode,Retriver Sara .

Flavia,grčkog oleandera sam kupila ovo ljeto na dolcu. Bio je jako mali ali vidim da dobro napreduje tak da očekujem od njega iduče ljeto poprilični grmić .
Smrcko,hvala ti kaj misliš da imam uredni vrt.
Ja bome tak ne mislim jer se trava osušila ,a ove ljetnice su se baš razrasle pa slijedi preuređenje .
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 19:01
Štefice balkon je savršen,a pogled sa njega još bolji,najviše mi je zapela za oko cikasica,ali i ona dva adama.Di ih držiš preko zime,ja sam nova što se tiče njih pa bi molila jedan savjet od stručnjaka!!!Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.