Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 69> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj,Flavia,malo sam se prešla,taj sam lukec kupila u jednoj sjemenarni sad neki dan al sam ga sad slikala ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala ti Fuksija kaj posječuješ moj vrt ![]() Jedva čekam proljeće,kad bi bar poslije jeseni išlo proljeće ![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
jedva čekam tulipane kad ti niknu,a i šafrane
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Krenula sam ti razgledavati vrt, ali kad sam vidjela balkon morala sam se vratiti tu. Predivan, super...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sve je tvoje cvijece spremno samo jos hosta treba da se rastavi lijep pozdrav
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Cikasica ti je super, ja sam moju lani na jesen isto upecala po tako niskoj cjeni a veliku, još mi nije dala niti jedan novi list...
Dobar izbor lukovica, bit će sađenja....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lukovice su super - proljeće će kod tebe biti zaista šareno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() Onaj kineski oleander sam i ja dobila od Fatke ,samo ga ona zove grčki oleander. okućnica ti je divna, balkon divan,jednom rječju sve je ![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
nema me par dana i već mi nedostaje tvoj vrtek
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pogled s balkona je prekrasan, a plumbago, grčki oleander i bugenvilia, pravi ljepotani. Ovu boju bugenvilie sam tek nedavno kod nas vidjela i stvarno je krasna.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivan vrt..plumbago, grčki oleander, bugica su prelijepi..
|
|
![]() |
|
Samo mi pampasica neče cvasti
![]() ![]() Cikas,polako se privikava na novu sredinu. ![]() Ovaj se ukrasni slak sam posijal kraj električnog stupa na cesti. Ja sam ga usmjerila da raste prema vrhu. ![]() ![]() Polako dolazi kraj prozorskom cvijeću. ![]() Šuma Striborova ![]() ![]() Ja sam malo mače što po mekoj travi skače. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Cikasica je prekrasna...., pa bugica i plumbago
![]() Izbor lukovica ti je za 5+, a na kraju me obradovao micek, baš je slatki.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Štefica draga....pa cikasica ti je stvarno predivna....moja se nekak više raširila...a tvoja ima grane baš onak fino više prema gore! Odlična je....
...a oleandri...pa ja neznam kak ja prije nisam primjetila da ti imaš dupli i baš fest crveni oleander! Super je...a i grčki je super! Di si kupila taj grčki?
...micek je baš medeni, kak mu je nosek "zamusan"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve predivno i uredno, maca uživa u vrtu
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno je sve predivno i mačić naravno
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Grk ti je lijep, ali domaće je domaće. Super
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Lantana,Stefkaja,Kat.rea,Flavia,Smrcko,Minimode,Retriver Sara
![]() Flavia,grčkog oleandera sam kupila ovo ljeto na dolcu. Bio je jako mali ali vidim da dobro napreduje tak da očekujem od njega iduče ljeto poprilični grmić ![]() Smrcko,hvala ti kaj misliš da imam uredni vrt. Ja bome tak ne mislim jer se trava osušila ,a ove ljetnice su se baš razrasle pa slijedi preuređenje ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Štefice balkon je savršen,a pogled sa njega još bolji,najviše mi je zapela za oko cikasica,ali i ona dva adama.Di ih držiš preko zime,ja sam nova što se tiče njih pa bi molila jedan savjet od stručnjaka!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |