Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Babotok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Babotok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 207>
Korisnik
Poruka
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:53
a susjedine se nedaju iako ih je pofurio mraz
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:57
berba kukuruza je zavrsena i sad je priprema sjetve.Prije toga se pali korov i ostatci od kukuruzovine.Ovo je malo i neodgovorno paliti bas u blizini kuca
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 07:35
Imaš pravo Toni neodgovorno je, ali je zato slika fenomenalna s tim dimom....
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 21:23
Opasnost postoji,ali kak je sliiikaaa liiijeepaaa...
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 20:50
Izgleda da od nasih priznanja nece biti nista.Uopste niko nista ne javlja.Bit ce opsirnije dok nesto doznam.
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 23:34
Toni,čestitam na temi i slikama,ti si kroničar svog mjesta,a i podsjetiš nas kak se to dolazi do hrane!prekrasno!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 09:19
Za ovu godinu zavrsena je sezona surfinija.
evo i Mona gleda sta je sad to
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 20:28

Sad su tikvice zamjenile surfinije

toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 23:19
P definitino ovre godine nema nista od priznanja za nas rad,za nas trud koji smo si dli tokom cijele godine da uljepsamo nase mjesto.
Posto nasa TZ nije dala odgovor obrati sam se glavnoj  TZ pa su ovi onda  to poslali zupanijskoj TZ i evo odgovora:

Nažalost, prijave nisu u skladu s kategorijama iz Pravilnika u akciji ZELENI CVIJET, pa niti nisu mogle biti ocjenjivane. 

Okućnica g. Kovač, Babotok 32 - nije osvojila Priznanje.

toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 23:23
ova okucnica je bila prijavljena ove godine i nije dobila priznanje.Svake godine moze se prijaviti samo po jedno: okucnica,balkon,okolis i drugo
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 17:47
a kakoba je bila nasa  cvjetna ulica mozete vidjeti ovdje:
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 18:15
Žao mi je zbog nedobivenog priznanja, ma bit će priznanja, jer ovo što nam pokazuješ je uvijek prelijepo.

Sad sam vidjela onu sliku kako palite korov.
Da je to kod nas, ja ne znam šta bi se desilo. Mi ako palimo u dvorištu roštilj, moramo obavijestiti vatrogasce, inače evo njih na vrata. Ali zato požara nije bilo ne znam otkada
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 21:20
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 07:06
Pravila!?Confused
Kod nas  jednom prijavljena okućnica, balkon i sl. automatski ide na izbor svake godine.
Nas je prijavila bivša snaha moje sestrične prije "sto godina". I sad samo svake godine došeta tajnik s fotićem. I dobijemo poziv kad je proglašenje. 
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 11:45
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Pravila!?Confused
Kod nas  jednom prijavljena okućnica, balkon i sl. automatski ide na izbor svake godine.
Nas je prijavila bivša snaha moje sestrične prije "sto godina". I sad samo svake godine došeta tajnik s fotićem. I dobijemo poziv kad je proglašenje. 
Kod nas je sve komplicirano,neki se drze pravila ko pijan plota.Vise ti ne dobijes ni informaciju koju trazis od TZ-BBŽ kazu posto kod nas nema  osnovane TZ da se za sve obracamo  nasoj opcini a opcina nema  o nicemu pojma ako TZ njima ne posalje  informaciju.E sad da ja pitam opcinu opcina pita TZ-BBŽ pa onda ja opet pitam opcinu sta su im kazali kao da to nemoze direkt.Kad sam se obratio sa upitom Na glavnu TZ e onda su znali odgovoriti.Zasto bi nesto bilo jednostavno kad moze biti komplicirano
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 21:13
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 21:14
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 21:22
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 18:36
Nekada je groblje bilo zapusteno zaraslo koprivama,a sada se nimalo ne razlikuje od gradskog.
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 18:39
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 207>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,264 sekundi.