Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 102> |
Korisnik | ||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kod tebe sve blješti bojama i plodnošću
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Maris, jel ti adeniume spremaš za plac?
![]() |
||
Lipik
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Aralija,Mali kaktus, Mari hvala na posjeti
![]() |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
cvijetni pup u podnožju ?!!!??? ovo je zaista posebno, ma rekla sam ti ja već- to je tvoja neka čarolija, sad znam kome ću slati svoj adenium na oporavak ako nešto krivo krene.
![]() ostavljam ti jednu virtualnu za početak dana ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
jedan rano jutarnji praznični obilazak tvog imanja, krasno !
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Hvala ti draga, uz moju,prija i tvoja virtualna kavica ![]() |
||
![]() |
||
|
Evo draga, ![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
predivno je sve...lantane se oporavljaju od kante
![]() da si bliže pozvala bih te na vino od bazge ![]() ![]() ![]() |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Vino od bazge primamljivo zvuči ![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Maris ako ti nestane netragom samo jedan ljubimac,ne moraš okolo tražiti krivca,to sam ja.Sve tvoje biljke zaslužuju moje veliko poštovanje.Mislim da moram ozbiljno poraditi na uzgoju adeniuma iz sjemena inače kao da nisam kompletna vrtlarica.
![]() |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
predivno je kod tebe,svega imas,a uspila si slikat pčelicu
![]() |
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
prekrasni su ti adeniumi
![]() |
||
![]() |
||
|
[QUOTE=Camellia] Maris ako ti nestane netragom samo jedan ljubimac,ne moraš okolo tražiti krivca,to sam ja.Sve tvoje biljke zaslužuju moje veliko poštovanje.Mislim da moram ozbiljno poraditi na uzgoju adeniuma iz sjemena inače kao da nisam kompletna vrtlarica.
![]() ![]() ![]() ![]() Hvala ti na predivnim riječima ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Aha, jesi vidjela ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
samo sam ti zavirila i dobro se nasmijala pa sam morala ostaviti trag. Camellia ti sigurno neće u carstvo krišom ući, ali ja bi mogla i još bi se i ostala igrati malo.
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
Neka si se nasmijala ![]() ![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
mogu ti reči da je vino od bazge famozno! Nisam bila sigurna da će mi se dopasti pa sam napravila samo 20 litara...sad mi je žao. Dogodine ako bude sve u redu radim više, nažicala budem MM jednu inox bačvu i idem u proizvodnju ![]() |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Čuvari su ti zakon
![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |