Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt by Maris
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt by Maris

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 102>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 21:33
kod tebe sve blješti bojama i plodnošćusmile89
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 22:11
Maris, jel ti adeniume spremaš za plac?
Lipik
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 22:13
Aralija,Mali kaktus, Mari hvala na posjeti
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 22:13
Originalno poslano od člana ljiljus ljiljus napisao:

Maris, jel ti adeniume spremaš za plac? [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />

nije mi ni na kraj pameti
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 06:48
cvijetni pup u podnožju ?!!!??? ovo je zaista posebno, ma rekla sam ti ja već- to je tvoja neka čarolija, sad znam kome ću slati svoj adenium na oporavak ako nešto krivo krene. LOL
ostavljam ti jednu virtualnu za početak dana smile142
belica,zagreb
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 07:37
jedan rano jutarnji praznični obilazak tvog imanja, krasno !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 08:13
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

cvijetni pup u podnožju ?!!!??? ovo je zaista posebno, ma rekla sam ti ja već- to je tvoja neka čarolija, sad znam kome ću slati svoj adenium na oporavak ako nešto krivo krene. [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />ostavljam ti jednu virtualnu za početak dana [IMG]smileys/emot26.gif" align="absmiddle" alt="smile142" />

čarolija je da nema čarolije.
Hvala ti draga, uz moju,prija i tvoja virtualna kavica
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 08:15
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

jedan rano jutarnji praznični obilazak tvog imanja, krasno !

Evo draga, za tebe.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 11:26
predivno je sve...lantane se oporavljaju od kante

da si bliže pozvala bih te na vino od bazge
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 12:30
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

predivno je sve...lantane se oporavljaju od kante [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" />

da si bliže pozvala bih te na vino od bazge [IMG]smileys/emot134.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot134.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot134.gif" align="middle" />

Bile su brže vani nego unutra,i trebaju se oporaviti .
Vino od bazge primamljivo zvuči
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 13:54
Maris ako ti nestane netragom samo jedan ljubimac,ne moraš okolo tražiti krivca,to sam ja.Sve tvoje biljke zaslužuju moje veliko poštovanje.Mislim da moram ozbiljno poraditi na uzgoju adeniuma iz sjemena inače kao da nisam kompletna vrtlarica.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 14:09
predivno je kod tebe,svega imas,a uspila si slikat pčelicu LOLsuper su ti sukulenti ,ljiljani ..ma sve ,necu nabrajat ,jer sve ti je lijepo
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 15:07
prekrasni su ti adeniumi Thumbs%20Up
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 15:48
[QUOTE=Camellia] Maris ako ti nestane netragom samo jedan ljubimac,ne moraš okolo tražiti krivca,to sam ja.Sve tvoje biljke zaslužuju moje veliko poštovanje.Mislim da moram ozbiljno poraditi na uzgoju adeniuma iz sjemena inače kao da nisam kompletna vrtlarica.
Draga Camellia,ti si zaboravila kakva dva čuvara ja imam. .

Hvala ti na predivnim riječima .Jedva čekam da se upustiš u uzgoj adeniuma iz sjemena,imam filing da će ti ići ko od šale .
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 15:53
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

predivno je kod tebe,svega imas,a uspila si slikat pčelicu [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />super su ti sukulenti ,ljiljani ..ma sve ,necu nabrajat ,jer sve ti je lijepo

Aha, jesi vidjela ,imam sreče da mi je procvao ljetni jorgovan,pa ima pčelica i bumbara ko u priči.Kad ulovim leptira na cvijetu,ta slika će biti za tebe .
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 15:54
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

prekrasni su ti adeniumi [IMG]smileys/smiley20.gif" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />

Hvala .
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 07:03
samo sam ti zavirila i dobro se nasmijala pa sam morala ostaviti trag. Camellia ti sigurno neće u carstvo krišom ući, ali ja bi mogla i još bi se i ostala igrati malo. LOL Planiram leglo mojih Belića na jesen, i sve se bojim da ću i ja završti s još jednim. 
belica,zagreb
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 08:36
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

samo sam ti zavirila i dobro se nasmijala pa sam morala ostaviti trag. Camellia ti sigurno neće u carstvo krišom ući, ali ja bi mogla i još bi se i ostala igrati malo. [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" /> Planiram leglo mojih Belića na jesen, i sve se bojim da ću i ja završti s još jednim. 

Neka si se nasmijala .A to s malim Belićima bi ti se lako moglo dogoditi,kad su tako slatki dok su mali ,poželjet češ si ostaviti jednoga.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 11:24
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Originalno poslano od člana hana hana napisao:

predivno je sve...lantane se oporavljaju od kante [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" />

da si bliže pozvala bih te na vino od bazge [IMG]smileys/emot134.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot134.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot134.gif" align="middle" />

[IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> Bile su brže vani nego unutra,i trebaju se oporaviti [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />.
Vino od bazge primamljivo zvuči [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" />

mogu ti reči da je vino od bazge famozno! Nisam bila sigurna da će mi se dopasti pa sam napravila samo 20 litara...sad mi je žao. Dogodine ako bude sve u redu radim više, nažicala budem MM jednu inox bačvu i idem u proizvodnju
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 18:21
Čuvari su ti zakon Jako dobra pasmina
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 102>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.