Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Argentina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Argentina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 47>
Korisnik
Poruka
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 23:11
divno je putovat sa tobom,nadam se i da ćeš Sarajevo tako lijepo predstavit i napravit divne slike,jedva čekam da to vidim

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1117
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 23:13
S nemirne rijeke konačno smo uplovili u rukovac koji vodi do marine.

Na obali se smjestio jedan od mnogobrojnih športskih klubova...

... iz kojeg su nas potpuno nezainteresirano dočekali ovi “športaši”.

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 23:15
Uplovljavamo u marinu.

Pomični most se diže da možemo proći.

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 23:22
Uskoro smo došli na vez i počelo je iskrcavanje. Ja sam prvi silazio s jedrilice i kada sam jednom nogom zakoračio na obalu, a druga mi je još bila na jedrilici, ona se odjednom počela udaljavati od obale. Meni su se noge sve više širile i normalno završio sam u vodi. Bilo je to moje “krštenje” budući da sam prvi puta jedrio po Srebrnoj rijeci.

Kada sam se izvukao iz vode Žarko i Seka su me uvjeravali da to nije bilo namjerno. Ne znam kako vi, ali ja im vjerujem. Uostalom pogledajte sami ta nevinašca, pa ne bi oni to namjerno napravili.

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 23:25
Sada bi logično slijedila moja “mokra“ slika, ali budući da je ovo ozbiljan forum prekinut ćemo emitiranje i umjesto mene staviti drugu cvećku.

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 00:32
Baš lijepo jedriličarsko iskustvo LOL.
Sorry, zamišljam te kako si napravio špagu.
Ušće rijeka Parane i La Plate je stvarno interesantno; smeđa i plava boja neba tako su neobične slike, kao da se mulj stalno kovitla ispod surfera i jedriličara.
Predivne slike majstore Clap. Hibić je predivan.
Šaljem Seki i Žarku, a posebno tebi puno pozdrava i smile78.
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 00:53
Danas sam se naputovala, fala, fala, fala bilo je prelijepo družiti se s tobom, upoznati tvoju veeeliku obitelj i otkrivati jedan potpuno novi svijet!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 10:10
smile57
Rijeka

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 21:21
opaaaaaaaaaaaaa,,,,evo i ja napokon dođe kod tebe..nisam baš ništa gledala..samo je bila brziina..za sad jedan veliki pozdrav od nihe...smile79---ja napisa pozdrav a šaljem poljubac..cccccccc,,,,jbg..tako je to kod mene hahahahahah

** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 18:33
ponovo sam pregledala od prve do zadnje..za čestitat
Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 20:31
Seka je stigla u Hrvatsku i boravit će ovdje malo više od mjesec dana. Planiramo idući tjedan ići na put po Bosni i Hercegovini, a potom Lijepom našom do Liča.

Želim na jedno mjesto staviti sve slike i izvještaje sa Sekinog posjeta Hrvatskoj, kao i s našeg puta, na kojem ćemo, nadam se, družiti se i s našim forumašima, pa mi se čini da je ovaj post logičan izbor. Osim toga, naši forumaši iz Argentine najbolje poznaju ovu stranicu, a njih također zanima što se događa u ovim krajevima, a i kako se Seka provodi ovdje.

Ovo je prva slika na kojoj se osim Seke i mene nalazi naša rođakinja Višnja Vlaho. Ona je iz obitelji Tadić, a inače je tetka Žarka Vlahe čija je slika također na ovoj stranici. Onoga Žarka koji me nakon jedrenja po Srebrnoj rijeci (Rio de la Plata) onako lijepo okupao u istoj.

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 23:45
Moram ti priznati, nisam još pregledala i pročitala o tvojim putešestvijama po Argentini. Ovaj tjedan ću proputovati putevima tvojim tak da mogu pratiti nastavak koji slijedi.
Lijepo se provedite na putu i sretno vratite s puno slika i lijepih dojmova, a ako vas put nanese u Mariju Bistricu (bil bi red da i tu dovedeš Seku), nemoj da se ne javiš. 
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 10:10
Želim na jedno mjesto staviti sve slike i izvještaje sa Sekinog posjeta Hrvatskoj, kao i s našeg puta, na kojem ćemo, nadam se, družiti se i s našim forumašima, pa mi se čini da je ovaj post logičan izbor.

I ja se nadam.
Seka
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2013 u 16:23
Dobrodošlica seki smile73

Ti si ostao dužan u svojoj reportaži pa se nadam da ćeši to nadoknaditi.

Rijeka

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 15:59
Nadoknadit ću duplo
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2013 u 19:38
Obzirom da si odlican putopisac, uvjerili smo se u to prilikom tvog putovanja Argentinon, Seka bude imala pravog pratioca. Zelim vam, prije svega, lijepo vrijeme i ugodno putovanje. Sa nestrpljenjem cekam fotoreportazu.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:01
Jučer smo sjeli za stol i napravili konačni plan puta sa Sekom po Bosni i Hercegovini.

Svakako da je dogovoru prethodila lagana večerica ....

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:05
Ajme ti to zoveš "lagana večerica" - ma daj, umrla bi da to pojedem na večer, ali po danu, e to je nešto drugo. Nadam se da sretno putujete da je sve u redu i da se nadjelju vidimo u vašim krajevima
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:11
Na put krećemo u sastavu:
Seka -Adriana Tadić
Beba - Miriam Tadić - Sekina mlađa sestra koja živi u Hrvatskoj
Mara Tadić - moja mlađa kći
i naravno Držislav Tadić.

Put bi nam trebao izgledati ovako:
Ponedjeljak: Zagreb-Bihać-Jajce-Travnik-Kakanj-Sarajevo
Utorak: Sarajevo
Srijeda: Sarajevo-Rama-Livno
Četvrtak: Livno (pridružuje nam se Branimir, Sekin sin)
Petak: Livno-Međugorje-Mostar-Livno
Subota: Livno-Split-Senj-Lič
Nedjelja: Lič-Fužine-Zagreb

U Sarajevu ćemo Mara i ja biti smještene kod naše Sarajke i nadam se da ću već u ponedjeljak podnijeti prvi izvještaj na ovim stranicama.

Na vrh
dr.žislav View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dr.žislav Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:15
Nakon dogovora Seka je sa curama otišla na provod u grad, a mi stari smo se povukli na spavanje.

Mara i Seka su u sredini (ako ih niste prepoznali).

Poželite nam sretan put, a ovu stranicu možemo koristiti i za komunikaciju tijekom puta.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.