Argentina |
Odgovori | Stranica <1 4041424344 47> |
Korisnik | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno je putovat sa tobom,nadam se i da ćeš Sarajevo tako lijepo predstavit i napravit divne slike,jedva čekam da to vidim
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dr.žislav
Odrastao grm Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S nemirne rijeke konačno smo uplovili u rukovac koji vodi do marine.
Na obali se smjestio jedan od mnogobrojnih športskih klubova... ... iz kojeg su nas potpuno nezainteresirano dočekali ovi “športaši”. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uplovljavamo u marinu.
Pomični most se diže da možemo proći. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uskoro smo došli na vez i počelo je iskrcavanje. Ja sam prvi silazio s jedrilice i kada sam jednom nogom zakoračio na obalu, a druga mi je još bila na jedrilici, ona se odjednom počela udaljavati od obale. Meni su se noge sve više širile i normalno završio sam u vodi. Bilo je to moje “krštenje” budući da sam prvi puta jedrio po Srebrnoj rijeci.
Kada sam se izvukao iz vode Žarko i Seka su me uvjeravali da to nije bilo namjerno. Ne znam kako vi, ali ja im vjerujem. Uostalom pogledajte sami ta nevinašca, pa ne bi oni to namjerno napravili. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada bi logično slijedila moja “mokra“ slika, ali budući da je ovo ozbiljan forum prekinut ćemo emitiranje i umjesto mene staviti drugu cvećku.
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš lijepo jedriličarsko iskustvo .
Sorry, zamišljam te kako si napravio špagu. Ušće rijeka Parane i La Plate je stvarno interesantno; smeđa i plava boja neba tako su neobične slike, kao da se mulj stalno kovitla ispod surfera i jedriličara. Predivne slike majstore . Hibić je predivan. Šaljem Seki i Žarku, a posebno tebi puno pozdrava i . |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam se naputovala, fala, fala, fala bilo je prelijepo družiti se s tobom, upoznati tvoju veeeliku obitelj i otkrivati jedan potpuno novi svijet!
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Rijeka
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opaaaaaaaaaaaaa,,,,evo i ja napokon dođe kod tebe..nisam baš ništa gledala..samo je bila brziina..za sad jedan veliki pozdrav od nihe...---ja napisa pozdrav a šaljem poljubac..cccccccc,,,,jbg..tako je to kod mene hahahahahah
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ponovo sam pregledala od prve do zadnje..za čestitat
|
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Seka je stigla u Hrvatsku i boravit će ovdje malo više od mjesec dana. Planiramo idući tjedan ići na put po Bosni i Hercegovini, a potom Lijepom našom do Liča.
Želim na jedno mjesto staviti sve slike i izvještaje sa Sekinog posjeta Hrvatskoj, kao i s našeg puta, na kojem ćemo, nadam se, družiti se i s našim forumašima, pa mi se čini da je ovaj post logičan izbor. Osim toga, naši forumaši iz Argentine najbolje poznaju ovu stranicu, a njih također zanima što se događa u ovim krajevima, a i kako se Seka provodi ovdje. Ovo je prva slika na kojoj se osim Seke i mene nalazi naša rođakinja Višnja Vlaho. Ona je iz obitelji Tadić, a inače je tetka Žarka Vlahe čija je slika također na ovoj stranici. Onoga Žarka koji me nakon jedrenja po Srebrnoj rijeci (Rio de la Plata) onako lijepo okupao u istoj. |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram ti priznati, nisam još pregledala i pročitala o tvojim putešestvijama po Argentini. Ovaj tjedan ću proputovati putevima tvojim tak da mogu pratiti nastavak koji slijedi.
Lijepo se provedite na putu i sretno vratite s puno slika i lijepih dojmova, a ako vas put nanese u Mariju Bistricu (bil bi red da i tu dovedeš Seku), nemoj da se ne javiš.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Želim na jedno mjesto staviti sve slike i izvještaje sa Sekinog posjeta
Hrvatskoj, kao i s našeg puta, na kojem ćemo, nadam se, družiti se i s
našim forumašima, pa mi se čini da je ovaj post logičan izbor.
I ja se nadam. |
|
Seka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlica seki
Ti si ostao dužan u svojoj reportaži pa se nadam da ćeši to nadoknaditi. |
|
Rijeka
|
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadoknadit ću duplo
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obzirom da si odlican putopisac, uvjerili smo se u to prilikom tvog putovanja Argentinon, Seka bude imala pravog pratioca. Zelim vam, prije svega, lijepo vrijeme i ugodno putovanje. Sa nestrpljenjem cekam fotoreportazu.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer smo sjeli za stol i napravili konačni plan puta sa Sekom po Bosni i Hercegovini.
Svakako da je dogovoru prethodila lagana večerica .... |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme ti to zoveš "lagana večerica" - ma daj, umrla bi da to pojedem na večer, ali po danu, e to je nešto drugo. Nadam se da sretno putujete da je sve u redu i da se nadjelju vidimo u vašim krajevima
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na put krećemo u sastavu:
Seka -Adriana Tadić Beba - Miriam Tadić - Sekina mlađa sestra koja živi u Hrvatskoj Mara Tadić - moja mlađa kći i naravno Držislav Tadić. Put bi nam trebao izgledati ovako: Ponedjeljak: Zagreb-Bihać-Jajce-Travnik-Kakanj-Sarajevo Utorak: Sarajevo Srijeda: Sarajevo-Rama-Livno Četvrtak: Livno (pridružuje nam se Branimir, Sekin sin) Petak: Livno-Međugorje-Mostar-Livno Subota: Livno-Split-Senj-Lič Nedjelja: Lič-Fužine-Zagreb U Sarajevu ćemo Mara i ja biti smještene kod naše Sarajke i nadam se da ću već u ponedjeljak podnijeti prvi izvještaj na ovim stranicama. |
|
dr.žislav
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon dogovora Seka je sa curama otišla na provod u grad, a mi stari smo se povukli na spavanje.
Mara i Seka su u sredini (ako ih niste prepoznali). Poželite nam sretan put, a ovu stranicu možemo koristiti i za komunikaciju tijekom puta. |
|
Odgovori | Stranica <1 4041424344 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |