Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok, znaš i sama da sam na "vi" s imenima. Ono što imam "staro" još i znam, al većinu onoga što mi je lilika dala nemam pojma. Al naučit ću, mlada sam.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To što si vidjela na Pagu vjerovatno je brnestra, ona sada cvate. Bigi, pa svaka druga tvoja biljčica zove se "nešto". One što su riječke cure kupovale u Opatiji zovu se "ništa" . Pa kakvi su vam to sad nazivi ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Baka, meni je drago kad uspijem nekog nasmijat u ovo ružno vrijeme i situaciju koja nas okružuje.
A Lilika mi je dobro došla, fina je ko i ja ![]() Duga je ispala kako je ispala, i nije baš nešto, al nije moglo bolje. Meni, naravno. A što se kiše tiče, nije mi prvi put da mi susjedi upućuju onaj blagoteleći pogled i komentar: suseda, kaj i po kiši? Da, i po kiši! Kaktusiću, ![]() |
|
![]() |
|
Lilika, hvala na identifikaciji (55.put u dva dana, možda uspijem i zapamtit).
Ona sivo-roza kombinacija je rožac i iglica. I meni se baš sviđa kombinacija, a slučajno je tako ispala. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prvo sam pogledala slike od pre neki da,a sada ove friške zajedno sa dugom,imaš puno,puno prekrasnih biljaka
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Joj ne znam kaj ti je ono.
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Za danas sam vas dosta davila.
Ima toga još za poslikat, al nisam više stigla danas. |
|
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Ona sličica kombinacija rozog i sivkasto srebrnog (iglice sa onim nečim) je super! A vidim i pikavac je tu!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dakle redom pakujac ljubičasti, buddleia menta i mislim da je ovo zadnje ako ima intenzivan miris monarda.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mokre ih vadile, mokre ih sadile bako!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Duga je baš dobro ispala, cveteki krasni....Bravo marljive radilice, ni kiša vas ne može omesti....
|
|
![]() |
|
Slika tri je jastučac ili aubrietia.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Salomonov p.....ečat je to draga!
![]() točnije Polygonatum multiflorum 'Variegatum' ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A sad malo onoga što sam posadila, malo mojeg starog, ma od svega ponešto.
A waterlily će biti tako ljubazna pa će mi još jednom ponoviti imena cveteka koje sam od nje udomila. Ovaj komad nemam pojma kako se zove. Lilika i ja prozvale smo ga imenom koji nije baš primjeren za javnost, jer kad joj je tek nicao iz zemlje izgledao je kao... no, kao...ma ono gdje se muškima mozak nalazi. Salomonov pečat, Polygonatum multiflorum "variegatum" ![]() A ovo je njegov prelijepi cvijetak ![]() Bijela tritoma ![]() Ova ljepotica je moja, iglica ili geranium ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas poslije posla dođem doma, odlučim da neću ni ručat odmah, nego da idem odmah van posadit ostatak zelenjave koje sam jučer donijela od waterlily. Pripremim alat. dovučem kutijetinu sa biljem i krenem kopat. Je, da ne bi! Počeo pljusak! Bjež u kuću, kvragu i ja i zelenjava, jučer sam zbog nje pokisla, ne moram i danas. Zgrijem si lijepo ručak, čak i odlučim da ću malo ubit oko kad pojedem, kad prestala kiša. I sad? A niš, idem van, možda i uspijem štogod posadit između dva pljuska.
Pridružile mi se i 2/3 moje djece, one čupkaju korov, ja sadim. Kad, ne bi čovjek vjerovao, počela kiša! E, ne bi ti sad prestala, nema šanse, nek pokisnem! Dala maloj kišobran, pa je dijete s kišobranom travke čupalo. Prolaze susjedi, gledaju, misle si: bože dragi, ova i po kiši djecu tjera radit. Baš me briga, nek si misle kaj hoće! Najednom vrisne moja najmlađa: mama, vidi, duga! Trč gore po fotoaparat, znam da je dugu jako teško "uhvatit", al bar da probam. I ispalo je ovo: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
o0k, idući put guram štihaču u auto, a kad se sadi, ja samo lupetam o štihači, a ne znam hoće li mi se primiti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |