dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 119> |
Korisnik | |
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dragi moji, u ovim žilama teče i bosanska krv (po ocu) i sva moja rodbina živi u Sarajevu i Kiseljaku. Ali snijeg mrzim, mrzim i mrzim. A Kemu slušati....... Svima
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
OK slušati Kemu,volim ga ...a Zdravka, što slušati , gledati ...da ne pričamo o sjećanjima na vremena prije........godina.U Sarajevu sam bila dva puta,na maturalnom putovanju i drugi put na izletu. To je grad koji ti se uvuče pod kožu zajedno sa svojim ljudima:spontanim,prirodnim i velikog srca...Ljepotu tog grada i njegovih ljudi ne možeš a da ne osjetiš. Čolić je bio i ostao moj ljubimac br.1 na ovim prostorima.Kad čujem Podlugove...ili Kristinu odmah pomislim"glavo luda"i tako u nedogled.
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
hvala i vama drage na posjeti,a Sarajevo nije daleko bujrum,pa ćemo slušat i gledat Sarajevo do mile volje
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
U nedostatku cvjetića ,pojedine očekujem da procvjetaju evo opet zimskih slikica i ako zime ne nedostaje mnogima,ali ipak i ona je lijepa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
E ipak i ako je zima,zima i sunce grije pa zađe
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
baš je lijepa zima u sarajvu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
brrrr, zima, zima, e pa šta...bome u tebe se dobro bijeli, simpatični su mi korijenko i borić sa snježnom kapom!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Uvjek lijepa sarajevska zima!
Draga Sarajka dok sa ja divim tvojoj zimdskoj idili , kod mene pada prvi snijeg. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divni zimski pejsaži, ledenice i to tako velike , stvarno nisam dugo vidjela, a snijeg - evo i kod nas je danas napadao i još uvijek pada pa mi pogled stalno klizi prema uličnoj svjetiljki koja lagano obasjava bor obučen u snijeg i diskretno naglašava padajuće snježne pahulje.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasne slike sarajko....prava zimska idila puno pozzz.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Krasne slike, a ona s Korjenkom ( ili šta li već je) je posebna...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Vam drage moje na posjeti,ali kako vidim ima ga na sve strane,kod mene od jutros veje li veje,valjda nas neće zavejat,ali se tješim da sunce ipak mora progrijat,za sve Vas drage osobe puno
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
bez obzira na snježne padavine ti si tu da nam se javiš i kod mene sniojeg -7 i što drugo nego sjedi u kući grij se i ovako čuj se sa dragim osobama
za tebe jedan veliki ![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
ovo kao u bajci "ledena kraljica"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |