Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 49> |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja sam za uz uvjet da nas bude barem troje iz zg inače bi to bio preskupi izlet.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Bila ja danas u pevcu i bauhausu i ni u jednom nema onakve pasiflore. Ali to ne znači da nisam ništa kupila,tj. da se ispravim muž mi je kupio-
![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() Baš su krasni! |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
A bi ja njega utopila da moje dirne!!!!
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Vjeruj nisam bila daleko od toga. Al ne možeš ti njima dokazati da se ne petljaju. Vjerojatno ću započeti novu kolekciju dok stignem otići kod obitelji Bešlić. Sline mi cure na slike.
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
mene uhvatilo ludilo za gladiolama pa sam kupila još,mislim da nisu skupe,8 lukovica 11kn.u nekim vrećicama ima i 10 lukovica
![]() ![]() i anemone,bila mi je zanimljiva
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Slavonko, one plave gore su mi već nikle, ostale gladiole nemam, a anemone su već isto vani.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
super izbor.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Slavonko, super izbor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Stigao je na lođu rododendron "Scarlet wonder", još je u pupovima, ćim se malo otvore stavim sliku...... jupi jedva čekam
![]() Do tada evo slike s neta
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Rododendron je svaki predivan - čekamo slikicu tvog!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moj današnji ulov.
|
|
![]() |
|
I malo dekoracije
![]() |
|
![]() |
|
prekrasno posebno one tigrice i iris,a jesu li to listovi na javoru šareni.i sami listovi su ukras.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
wow Lilly super izbor,tigrice stalno tražim a ono pokraj sparaxis super izgleda.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
joj koja obnova u sviju!
slavonko- 5!
lily- 5!
lana-5!
predivno
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Ja kupila u MBMu Lučko. Skitnica koji javor? |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Lana 2 super izbor.
A Lilly kada krene u kupovinu, odmah joj treba prikolica da sve kući doveze
![]() |
|
![]() |
|
I ja sam u subotu odvela MM u šoping. Doduše cilj je bio traženje ograde, ali s obzirom da nismo bili oduševljeni ponudom, morala sam se utješiti sa nečim.
i dvije košarice
još jednu vazu i kolegici gardeniju za ročkas ( nju nisam ni slikala jer bi se onda stalno podsječala kak sam bila bedasta što nisam i sebi kupila
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
kat.rea clematisi-uf, a ova košarica je zakon!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |