moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 89> |
Korisnik | |
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve ti je lijepo rascvjetano.Ne bih ništa izdvajala ali pajasmin je prelijep
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Prekrasno Shasha, prekrasno. I kao što rekoh jako me veseli ta raznolikost
![]() Rozi irisi i lonicera su pobjednici današnje izložbe slika ( meni bar ). Mada je, još jednom ponavljam sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kad gledam tvoj vrt kao da listam neki naš časopis o cvijeću,sve je tak divno i tak vrhunski.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma Bromelija,naravno da je nebum čerupala.To smo Konte i ja raspravljale i rekla sam da od svojih nebum radila stablašice jer su lijepi grmići.Bum kupila neku ofucanu pa ću iz nje radati
![]() Iris,ja pola toga ne znam kako se zove(to si i vidjela kod pošiljke
![]() ![]() Horti,papir u ruke i bilježi za jesen ili proljeće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Konačno i nove slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
setam,setam i uzivam
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Neda ti se slikati? Nemoj da ti ja dođem tamo
![]() Šalim se, neću doći - zato slikaj jer ti je vrt predivan i mi ostali imamo što od tebe naučiti i krasti ideje.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Napopon slike,već sam mislila da si emigrirala
![]() Sve je prekrasno, neznam što bi izdvojila, ali ons slika lupinusa u društvu s irisima je ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
u sto mi net radi
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uobičajeno predivno...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Raskoš raznolikost i raskoš šarenila!
Prekrasno.
Ali to može samo dobar znalac. Posaditi različite biljke a da budu iste visine... na pr. irisi i lupinusi.
Ma sve je predivno!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivna šetnja tvojim dvorištem koje miriše do moje vikendice ostavila me bez daha.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Definitivno po meni, vodeći vrt na forumu...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala vam
![]() Frida,od tvojih komentara bi se mogla i uobraziti,no gledam ja i druge vrtove(iako ih ne komentiram uvijek)
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
neznam šta reči- osim da žena s potpunim pravom nosi naziv cvjetni guru.
Da komentram cviječe- zna se- prekrasno je i ništa nemogu izdvojiti, sve je za 5
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pomalo me lovi ljubomora na ovakvu ljepotu i red.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nemrem vjerovati da si slikice stavila
![]() wow ona fuksija je mrak..koliko ti je stara? kad je tako lijep grmić napravila ![]() a sa Fridom se slažem 100 % to ni tajna ![]() već sam si razmišljala kam si nestala kad evo sashke ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
uuu koliko tu ima lipoga cvića, pa ti imaš pravo bogatstvo, sve je krasno, ali ipak cviće bile boje mi je na prvom mistu...
ali, ali moram primitit imaš krasne tegle...ovi tjedan i ja idem k prijateljici na poduku (uh jedva čekam da to naučim)
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Konačno nove slike...
Gledam tvoj pajasmin i ne mogu vjerovati kako je lijep. Moj je lijep zelen ali opet je dobio one bube...moram ga liječiti...
Koraljne zvončike ti cvatu a kod mene imaju samo par listova, tek sada se oporavljaju od zime...
U biti ovo je savršenstvo u tvome vrtu...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |