Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 89>
Korisnik
Poruka
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 10:08
Sve ti je lijepo rascvjetano.Ne bih ništa izdvajala ali pajasmin je prelijep Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 12:03
Prekrasno Shasha, prekrasno. I kao što rekoh jako me veseli ta raznolikost Wink.
Rozi irisi i lonicera su pobjednici današnje izložbe slika ( meni bar ). Mada je, još jednom ponavljam sve prekrasno Thumbs%20Up.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 14:00
Kad gledam tvoj vrt kao da listam neki naš časopis o cvijeću,sve je tak divno i tak vrhunski.

za vrijednu gazdaricu.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 14:53

smile143za fuksiju nemoj je čerupati..prekrasna je...za stablašicu formirati je dobra neka šiba.........ostalo 5+
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 19:28
Ma Bromelija,naravno da je nebum čerupala.To smo Konte i ja raspravljale i rekla sam da od svojih nebum radila stablašice jer su lijepi grmići.Bum kupila neku ofucanu pa ću iz nje radatiBig%20smile
Iris,ja pola toga ne znam kako se zove(to si i vidjela kod pošiljkeLOL)jer je meni bitan cvijet a ime mi se ionako često ne dopadne pa ga ja sama preimenujemApprove
Horti,papir u ruke i bilježi za jesen ili proljećeWink
smile79Svima(da mi se da slikati,uslikala bi vam friško ubrane trešnje,koje sad tamanim,da vas malo"ljutim"smile191)
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 22:01
Konačno i nove slikeSmile...graničica je prekrasna, i kod mene će tvoja uskoro procvjetati, baš se veselim žutoj bojiTongue
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 22:52
setam,setam i uzivam
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 23:06
Neda ti se slikati? Nemoj da ti ja dođem tamo smile155.
Šalim se, neću doći - zato slikaj jer ti je vrt predivan i mi ostali imamo što od tebe naučiti i krasti ideje.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 23:10
Napopon slike,već sam mislila da si emigriralaWink

Sve je prekrasno, neznam što bi izdvojila, ali ons slika lupinusa u društvu s irisima je smile120
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 23:20
u sto mi net radi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 07:04
Uobičajeno predivno...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 08:22
Raskoš raznolikost i raskoš šarenila!
Prekrasno.
Ali to može samo dobar znalac. Posaditi različite biljke  a da budu iste visine... na pr. irisi i lupinusi.
Ma sve je predivno!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 16:44
Predivna šetnja tvojim dvorištem koje miriše do moje vikendice ostavila me bez daha.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 20:43
Definitivno po meni, vodeći vrt na forumu...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 22:54
Hvala vamsmile79
Frida,od tvojih komentara bi se mogla i uobraziti,no gledam ja i druge vrtove(iako ih ne komentiram uvijek)smile78
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:51
neznam šta reči- osim da žena s potpunim pravom nosi naziv cvjetni guru.
Da komentram cviječe- zna se- prekrasno je i ništa nemogu izdvojiti, sve je za 5Smile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 01:10
Pomalo me lovi ljubomora na ovakvu ljepotu i red.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 10:35
nemrem vjerovati da si slikice stavila Wink
wow ona fuksija je mrak..koliko ti je stara? kad je tako lijep grmić napravila Thumbs%20Up
a sa Fridom se slažem 100 % to ni tajna LOL
već sam si razmišljala kam si nestala kad evo sashke smile78

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 13:29
uuu koliko tu ima lipoga cvića, pa ti imaš pravo bogatstvo, sve je krasno, ali ipak cviće bile boje mi je na prvom mistu...

ali, ali moram primitit imaš krasne tegle...ovi tjedan i ja idem k prijateljici na poduku (uh jedva čekam da to naučim)
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 14:36
Konačno nove slike...

Gledam tvoj pajasmin i ne mogu vjerovati kako je lijep. Moj je lijep zelen ali opet je dobio one bube...moram ga liječiti...

Koraljne zvončike ti cvatu a kod mene imaju samo par listova, tek sada se oporavljaju od zime...

U biti ovo je savršenstvo u tvome vrtu...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,312 sekundi.