Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje biljcice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje biljcice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 104>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 15:54

smile204Gledajući tvoje slike vidim da je sezona cvijeća iza tebe! Od sada ćemo uživati u toplini doma svoga!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 21:42
Uh zima mi je i gledati ove slike, MM je gore kod tebe i kaže da nije jako zima, a kod mene je danas bilo i sunca, ali dere bura, nemožeš ni proviriti vani. Vidim da ti je lonciera opet procvala i meni je, nije li to malo neobično.
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 21:02
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Limun polako dozrijeva
----Gdje držiš ovaj limun preko zime  vidim da je u vazni -ili ti tako tu stoji. ja sam imala limun  isto ali mi se smrznuo
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 21:05
Ma limun po zimi spremam u garažu, ne grije se a opet nije vani na direktnoj hladnoći jer bi se smrznuo..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 17:41
I ja sam svoj limun spremila u podrum, ali sad su mu svi plodovi pali (srećoms pa su žuti, zreli). Ono što me plaši više jest činjenica da mu i lišće opada.. Hmm, da li se i tebi to događa?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 19:46
Kod mene komšinica ima limun 20 god. i on njoj bilo ljeto zima u nje uvijek ima plodova -pa to je za ne povijerovati sve krupni plodovi
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 20:10
bila malo i kod tebe, predivan ti je žuto narančasti hibi a limunčić je kao nacrtanHeart
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 20:53
bila kod tebe u posjeti, divila se svemu ali mi je ipak limun razgalio srce obožavam to stablo imam ih tri jedan na otoku i dva u ST stalno davaju plodove to su tzv. "mjesečari" s ničim ih ne prskam to znaju moje suside pa za kolaće uvik dođu po svoje trebovanje a ja sretna da makar s tim učinim nešto dobro   Heart
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 00:48
pregledala sam dio tvog vrta icvijeća,prekrasno,uredno,gdje si ti to na Brunkovcu?
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 12:58
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

I ja sam svoj limun spremila u podrum, ali sad su mu svi plodovi pali (srećoms pa su žuti, zreli). Ono što me plaši više jest činjenica da mu i lišće opada.. Hmm, da li se i tebi to događa?

Pa mom ne otpada lišče, ja sam svoj smjestila u garažu zato što nije pretoplo a opet ima dovoljno svjetla..
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 12:59
Hvala vam svima na posjeti mom vrtu
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 18:59
Procvao je nakon 1,5 godinu...već sam mislila da neče bit ništa od njega...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 19:01
Ali je zato cvijet prekrasan.ClapClapClap
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 19:01
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 19:21
Prekrasne su ti krizanteme, a limun, kivi i zuti, pa crveni hibi su me naprosto odusevili.

Reznice sto sam dobila od tebe od zutog hibija, izgleda da su stradale, jer su dugo putovale, samo jedna je malo krenula.
Barem da mi se ta jedna reznica primi, bila bih jako sretna.

Tebi se jos jednom mnogo zahvaljujem na lijepom gestu.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 19:23
Hibiskus ti je krasan,moj isto danas ima jedan cvijet i par pupoljaka, jedina je razlika što je moj vani.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 19:29
Ma ja sam presretna što je procvao jer sam mislila da je propao jer nije dugo cvao a i listove je kasno potjerao.Draga fuksija ako se ne primi samo se javi pa čemo u proljeće ponoviti reznice.
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 19:31
hibi je pravi ljepotan!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 19:32
Hvala minimode na posjeti...smile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 20:22
ma hibi ti je prekrasan .još malo kako sam počela gledati u neke pojedine biljke sva mi se čini da ću tražiti još mijesta po kući od vaših ljepotana me sve zaboli gledajući i diviti se
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.