Moje biljcice |
Odgovori | Stranica <1 4041424344 104> |
Korisnik | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledajući tvoje slike vidim da je sezona cvijeća iza tebe! Od sada ćemo uživati u toplini doma svoga! |
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh zima mi je i gledati ove slike, MM je gore kod tebe i kaže da nije jako zima, a kod mene je danas bilo i sunca, ali dere bura, nemožeš ni proviriti vani. Vidim da ti je lonciera opet procvala i meni je, nije li to malo neobično.
|
|
život je more
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma limun po zimi spremam u garažu, ne grije se a opet nije vani na direktnoj hladnoći jer bi se smrznuo..
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam svoj limun spremila u podrum, ali sad su mu svi plodovi pali (srećoms pa su žuti, zreli). Ono što me plaši više jest činjenica da mu i lišće opada.. Hmm, da li se i tebi to događa?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene komšinica ima limun 20 god. i on njoj bilo ljeto zima u nje uvijek ima plodova -pa to je za ne povijerovati sve krupni plodovi
|
|
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bila malo i kod tebe, predivan ti je žuto narančasti hibi a limunčić je kao nacrtan
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bila kod tebe u posjeti, divila se svemu ali mi je ipak limun razgalio srce obožavam to stablo imam ih tri jedan na otoku i dva u ST stalno davaju plodove to su tzv. "mjesečari" s ničim ih ne prskam to znaju moje suside pa za kolaće uvik dođu po svoje trebovanje a ja sretna da makar s tim učinim nešto dobro
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pregledala sam dio tvog vrta icvijeća,prekrasno,uredno,gdje si ti to na Brunkovcu?
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa mom ne otpada lišče, ja sam svoj smjestila u garažu zato što nije pretoplo a opet ima dovoljno svjetla.. |
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na posjeti mom vrtu
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ali je zato cvijet prekrasan.
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su ti krizanteme, a limun, kivi i zuti, pa crveni hibi su me naprosto odusevili.
Reznice sto sam dobila od tebe od zutog hibija, izgleda da su stradale, jer su dugo putovale, samo jedna je malo krenula. Barem da mi se ta jedna reznica primi, bila bih jako sretna. Tebi se jos jednom mnogo zahvaljujem na lijepom gestu. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hibiskus ti je krasan,moj isto danas ima jedan cvijet i par pupoljaka, jedina je razlika što je moj vani.
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja sam presretna što je procvao jer sam mislila da je propao jer nije dugo cvao a i listove je kasno potjerao.Draga fuksija ako se ne primi samo se javi pa čemo u proljeće ponoviti reznice.
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hibi je pravi ljepotan!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala minimode na posjeti...
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma hibi ti je prekrasan .još malo kako sam počela gledati u neke pojedine biljke sva mi se čini da ću tražiti još mijesta po kući od vaših ljepotana me sve zaboli gledajući i diviti se
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 4041424344 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |