natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 109> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Presavršeno...kao iz nekih prošlih vremena!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ajme... kakav krasotan sat... da se srusis od ljepote
![]() ona donja slike, je li to salveta ili papir? |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
SAVRŠENO!!!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() Ovo je najljepši sat...mila moja....ukočile mi se oči koliko buljim u njega. |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
i opet si ti bila inspiracija... salvetu iz podnžja sam dobila od tebe...otkada je ta salvetica doputovala k meni,s talno je kopkala moju maštu da nađe svoje mjesto na satu...sličan sam negdje na nekoj stranoj web stranici vidjela i zaljubila s eu njega...i onda , kada je došla četvrtina tako dragocjene salvete od tebe.. to je bilo to...priča s emorala ispričati... dakle, ako jelijep, ti si tome krivac...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sat ti je savrsen kao i sve tvoje carolije..bravo nato
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sat je savršen
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
predivne ste i vis te presavršene...uvijek čovjeku date krila da krene dalje.. hvala vam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sat je ludilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Radovi su presavršeniiiiiii!!!!!! Samo jedno pitanje...jesu sli ovo salvete?
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
dok ne dođe nataša evo da ja uskočim |
|
![]() |
|
hvala hvala.....
|
|
![]() |
|
omnia...evo m og odgovora na prvi upit...
da, sve je to samo salveta, i to mislim da je iz jedno šest različitih salveta sastavljano, samo je notni zapis sa pelir papira printanog sa neta... na drugi upit ti je već vidim, iris dala detalan odgovor... samo da ja dodam još svoje iskustvona sve to... na slovimasam napravila prvi sloj, pustila da se posuši...bio je prilično još uvijek plošan,ni upola koliko sam ja željela d abude istaknut, onda sam namazala drugi sloj, i to tako da sam išla po sredini, da malo istaknem sredinu tih slova...pa sam sačekala da se posušu (da smjesa postane prozirna,jer je inače porpuno mliječno bijela,kako se suši, tako postaje prozirna) nakon toga sam premazala i treći puta...i tek sam onda dobila 3 D koji sam želejla... |
|
|
|
![]() |
|
nakon šogorove krigle za pivo koja je izgledala ovako...
![]() ![]() za našeg prijatelja, nastala je ovakva čaša za pivo... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
originalno i odlično
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nataša, oduševila si me svime što si napravila imam osjećaj da me nije bilo cijelu vjećnost koliko je predivnih radova izašlo iz tvoje radionice. Slažem se da je sat najljepši na ovom forumu. Salveta je prelijepa sve lijepo ukomponirano, uredno i priča svoju priču. To sam od tebe i očekivala. Daješ cijelu sebe. Bravo draga!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Savršeno, lijepo i nadasve originalno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |