Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 48>
Korisnik
Poruka
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 18:44
Pa cini mi se da sanjam, jer ovo je zbilja fantasticno.
Valjda cu i ja kad me kicma popusti nastaviti i napredovati. Ne znam sto bih rekla ali ormar i tacna su mi prioritet, kutija j famozna, ali nisam kod nas vidjela da imammo takve.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 20:44
prekrasno, prekrasno, prekrasnosmile79
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 21:39
Ajmeee, divoteee!!! smile227
Kako si ovo vrhunski odradila, bravo bravo! Bilo je tu itekako šmirglanja, kaj si to sve ručno? Shocked
Ta salvetica je stvarno predivna u svakoj boji i ne treba joj ništa osim jednobojnih dodataka u prikladnim nijansama,
a jako mi se sviđa kako joj stoje letvice (ajme strahote da i to nisi sama rezala LOL)
Tacnica je super-praktičan dodatak za hodnik Thumbs%20Up a tamna vješalica mi je baš muška Cool
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 10:36
-samo ovo pišem:preeeekokraaaaasnooo..
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 10:42
Obožavam ove salvetice (iako nikako da dođu na red) i tvoje ideje i kako si nevjerojatno pedantna! Ideja je genijalna, za tacnu se slažem - mogla si i zaljepiti sliku gole sebe na dnu, njemu bi bilo tak' svejedno i ne bi ni primjetio! Hihihi... LOL
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 23:58
...ljubičasto-srebrna kutija mi je i u prvom predstavljanju bila fantastična, obožavam ovu salvetu, ali ovako prezentirana dokazuje da može još i ljepše izgledati mada njoj čar marketinga doista ne treba jer je savršena Love%20You ...no ormarić i "muški" komplet, majko milaaaa Big%20WOWBig%20WOW  ...koja si ti majstorica draga anastazija, svaka čast i moj duboki naklon  Moj%20naklonMoj%20naklonMoj%20naklon

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 08:26

vidim da ću se morati malo umisliti kad me toliko hvaliteLOL 

pusa vam svima  , veseli me da ste navratile...

Kami, šmirglanje je obavljeno s onom električnom napravom za te svrhe (vidiš.... uopće ne znam kako se to zapravo zove... brusilica? šmirglalica?), nemam ja dovoljno kila za ručno šmirglanje takvih komada.

Izzy moj sljedeći projekt je autoportret u Evinom kostimu baš da vidim hoće proći nezamijećeno ili će biti

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 13:43
Svi smo napravili nekakve vrečice za lavandu odnosno puno nas,tvoje su najljepše!
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 19:25
smile89prekrasan makeover ormarica za cipele, i ostalog u kompletu, odlicno izgleda, bravo 
Na vrh
bjonda View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 126
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bjonda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2010 u 09:46
prekrasni radovi Clap
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2010 u 19:27
vrečice za lavandu me oduševile kad vidim prekrasan ormarić.
smile55
šteta što nema slike prije i poslije to je uvjek proizvede wow efekt.

Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:30
i tacna i vješalica su super ali ormarić....wow....
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:41
Mademoiselle Piment

Moj Monsieur Epice kaže da je našao srodnu začinsku dušu i ne zna je li tvoja dama voljna održavati vezu na daljinu Stern%20Smile
I uvrijedio se kad si rekla da je on ljepši od nje, kaže da mu je baš šarmantna i sigurno čuva puno slavonskih začina Embarrassed
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 22:15
Super su ti police samo ti fali koja flasica sa zacinima.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 22:19
Prva je anastazijina, druga moja ;) Ali maknut ću sličicu da se ljudi ne bune :)
Problem kod ovih stalaka je (barem meni) što treba imati ili nabaviti dosta niske staklene ili keramičke bočice jer one gotove (pune) kupovne su previsoke Ermm
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 22:23
kami, ja se ne bunim ali si me zmotala (a teško mene zmotat...). meni su super obje police.
inače, niskih malih bočica za začine i slično ima za kupiti u Offertissimi, cijena je zaista prava sitnica (mislim da sam komplet od 2 komada platila niti 10kn).
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 22:24
Kami im am 6 staklenka od 2 dcl, plave od soka, dali ti stanu. Ili u najblizi kafic po bocice od sokova. Javi-na pp.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 22:28
@Bi-Biljana: hvala, mislim da sam soljenke uzimala u Offi, ta veličina bi bila dobra i za držati začine ;)
@Tatjana: hvala, ne treba, bočice od sokića su puno previsoke ;)

anastazija, bi li ti pofotkala stalak u sadašnjem stanju? pogotovo ako ima nečega na njemu, tj. u njemu Tongue
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 08:08
Kami stvarno probaj u Offi mozda imaju male plastične ali ne soljenke, vec male flasice.Ako ne ja mislim da imam 6 kom. malih cetvrtastih kutijica, moram pogledati.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 08:52
vidim da se tu rodila ljubav ali već je i pukla. izgleda da te veze na daljinu ipak ne funkcionirajusmile220LOLLOL

kami, NE, NEBI fotkala stalak u sadašnjem stanju upravo zbog onoga što ima na njemu. vjesi mi stalak u kuhinji i tamo svašta nešto je na njemu, nema čega nema.... zapravo ima toga čega nema - nema začinaLOL

a upravo iz tih razloga što nisam našla prikladne bočice, one originalne s njega su davnih dana tko zna gdje završile. a mislim da ih je bilo 12.... i sve neka "teška egzotika" od začina.
ovim našim staromodnim slavonskim kuharicama, koje u sve stavljaju jednu žlicu vegete, daj sol, papar i crvenu papriku i to je to. da mi baka zna kako malo vegete i paprike trošim i da stavljam ružmarin kad pečem svinjetinu vjerojatno bi me  smile232  i odmah u školu za mlade domaćice LOL

ideja sa soljenkama iz Offi je dobra (da, da u Offi ih uvijek ima) , ali hm... ishlapit će začini kroz rupice. e da su takve bočice ali sa recimo plutenim čepom. baš mi sad to neda mira, morat ću pod pauzom otići vidjeti ima li šta iskoristivo za te svrhe pa vam javim.

a onda će trebati i bočice urediti Tongue

sa zaostatkom zahvaljum dragim posjetiteljicama moje galerije a posebnu smile78šaljem maslini za "najljepše vrećice lavande"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.