anastazija - radovi |
Odgovori | Stranica <1 4041424344 48> |
Korisnik | |
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa cini mi se da sanjam, jer ovo je zbilja fantasticno.
Valjda cu i ja kad me kicma popusti nastaviti i napredovati. Ne znam sto bih rekla ali ormar i tacna su mi prioritet, kutija j famozna, ali nisam kod nas vidjela da imammo takve. |
|
Sponzorirani linkovi | |
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno, prekrasno, prekrasno
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeee, divoteee!!!
Kako si ovo vrhunski odradila, bravo bravo! Bilo je tu itekako šmirglanja, kaj si to sve ručno? Ta salvetica je stvarno predivna u svakoj boji i ne treba joj ništa osim jednobojnih dodataka u prikladnim nijansama, a jako mi se sviđa kako joj stoje letvice (ajme strahote da i to nisi sama rezala ) Tacnica je super-praktičan dodatak za hodnik a tamna vješalica mi je baš muška |
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-samo ovo pišem:preeeekokraaaaasnooo..
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam ove salvetice (iako nikako da dođu na red) i tvoje ideje i kako si nevjerojatno pedantna! Ideja je genijalna, za tacnu se slažem - mogla si i zaljepiti sliku gole sebe na dnu, njemu bi bilo tak' svejedno i ne bi ni primjetio! Hihihi...
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ljubičasto-srebrna kutija mi je i u prvom predstavljanju bila fantastična, obožavam ovu salvetu, ali ovako prezentirana dokazuje da može još i ljepše izgledati mada njoj čar marketinga doista ne treba jer je savršena ...no ormarić i "muški" komplet, majko milaaaa ...koja si ti majstorica draga anastazija, svaka čast i moj duboki naklon
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da ću se morati malo umisliti kad me toliko hvalite pusa vam svima , veseli me da ste navratile...
Kami, šmirglanje je obavljeno s onom električnom napravom za te svrhe (vidiš.... uopće ne znam kako se to zapravo zove... brusilica? šmirglalica?), nemam ja dovoljno kila za ručno šmirglanje takvih komada.
Izzy moj sljedeći projekt je autoportret u Evinom kostimu baš da vidim hoće proći nezamijećeno ili će biti
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi smo napravili nekakve vrečice za lavandu odnosno puno nas,tvoje su najljepše!
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan makeover ormarica za cipele, i ostalog u kompletu, odlicno izgleda, bravo
|
|
bjonda
Upravo klijam Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni radovi
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrečice za lavandu me oduševile kad vidim prekrasan ormarić.
šteta što nema slike prije i poslije to je uvjek proizvede wow efekt. |
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i tacna i vješalica su super ali ormarić....wow....
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mademoiselle Piment Moj Monsieur Epice kaže da je našao srodnu začinsku dušu i ne zna je li tvoja dama voljna održavati vezu na daljinu I uvrijedio se kad si rekla da je on ljepši od nje, kaže da mu je baš šarmantna i sigurno čuva puno slavonskih začina |
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super su ti police samo ti fali koja flasica sa zacinima.
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prva je anastazijina, druga moja ;) Ali maknut ću sličicu da se ljudi ne bune :)
Problem kod ovih stalaka je (barem meni) što treba imati ili nabaviti dosta niske staklene ili keramičke bočice jer one gotove (pune) kupovne su previsoke |
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kami, ja se ne bunim ali si me zmotala (a teško mene zmotat...). meni su super obje police.
inače, niskih malih bočica za začine i slično ima za kupiti u Offertissimi, cijena je zaista prava sitnica (mislim da sam komplet od 2 komada platila niti 10kn).
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kami im am 6 staklenka od 2 dcl, plave od soka, dali ti stanu. Ili u najblizi kafic po bocice od sokova. Javi-na pp.
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Bi-Biljana: hvala, mislim da sam soljenke uzimala u Offi, ta veličina bi bila dobra i za držati začine ;)
@Tatjana: hvala, ne treba, bočice od sokića su puno previsoke ;) anastazija, bi li ti pofotkala stalak u sadašnjem stanju? pogotovo ako ima nečega na njemu, tj. u njemu |
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kami stvarno probaj u Offi mozda imaju male plastične ali ne soljenke, vec male flasice.Ako ne ja mislim da imam 6 kom. malih cetvrtastih kutijica, moram pogledati.
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da se tu rodila ljubav ali već je i pukla. izgleda da te veze na daljinu ipak ne funkcioniraju
kami, NE, NEBI fotkala stalak u sadašnjem stanju upravo zbog onoga što ima na njemu. vjesi mi stalak u kuhinji i tamo svašta nešto je na njemu, nema čega nema.... zapravo ima toga čega nema - nema začina
a upravo iz tih razloga što nisam našla prikladne bočice, one originalne s njega su davnih dana tko zna gdje završile. a mislim da ih je bilo 12.... i sve neka "teška egzotika" od začina.
ovim našim staromodnim slavonskim kuharicama, koje u sve stavljaju jednu žlicu vegete, daj sol, papar i crvenu papriku i to je to. da mi baka zna kako malo vegete i paprike trošim i da stavljam ružmarin kad pečem svinjetinu vjerojatno bi me i odmah u školu za mlade domaćice
ideja sa soljenkama iz Offi je dobra (da, da u Offi ih uvijek ima) , ali hm... ishlapit će začini kroz rupice. e da su takve bočice ali sa recimo plutenim čepom. baš mi sad to neda mira, morat ću pod pauzom otići vidjeti ima li šta iskoristivo za te svrhe pa vam javim.
a onda će trebati i bočice urediti
sa zaostatkom zahvaljum dragim posjetiteljicama moje galerije a posebnu šaljem maslini za "najljepše vrećice lavande"
|
|
Odgovori | Stranica <1 4041424344 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |