DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 86> |
Korisnik | |
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme, kuhačice su preslatke, pogotovo one na lavandu i brodić!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Evo, probala sam i ja napraviti jedan sa, ali sam se predomišljala da li da ga stavim na forum budući da ovdje ima takvih majstoricau izradi satova da ovaj moj i nije baš za pokazati, ali kako nisam uslikala ono što sam radila, pa evo bar da stavim ovo........(nisam mogla bolje uslikati, stalno mi se pojvaljuje odbljesak)
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Anđelka sat je predobar,jako mi se sviđa.Pomalo podsjeća na neka stara vremena,Leptirići i ruže u pastelnim tonovima,okvir se super uklopio.Jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Andjelka, preeeelepo si ovo sredila!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
joj anđelka, sat ti je prekrasan... uredan i dobro kombiniran... i pomalo retro, a to volim
![]() Samo da nema leptira... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Hvala cure
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
sat ti je super, jel bila bijela podloga ili?
|
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
Da, podloga j bila bijela tako da nisam morala baš puno truda uložiti u ovaj rad
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
anđelka bas je lijep sat
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
meni se sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš je lijep |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kami jedva sam našla tvoje stolice.Kopiraj ih s galerij i stavi ih tu
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
već mi je prisilno otvorena zasebna galerija :)
htjela sam se malo švercati pa tu koju fotku staviti... |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Orhideja je salveta, a slikice su print
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Sat je jako lijep i bila bi šteta da ga nisi stavila,a boca je prekrasna,baš si lijepo složila motive.
|
|
![]() |
|
Hvala, svima jedna velika
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |