Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtna bajka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtna bajka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 69>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 14:21
Stefice i jeste velicanstvena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 14:21
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

ajme meni...tvoja bajka i dalje cvate i tjera nas da joj se divimo [IMG]smileys/emot0.gif" align="absmiddle" alt="smile39" />Štefice, kako se meni čini, to sjeme dature će jako brzo planuti [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" /> ja ću moliti samo par komada sjemenkica [IMG]smileys/emot77.gif" align="absmiddle" alt="smile198" /> moja datura ja ocvala taman dan prije mog dolaska na brijeg [IMG]smileys/emot100.gif" align="absmiddle" alt="smile42" />

Bit če sjemena za svakog po malo ,samo ima još zelenu lopticu.
Valjda če uskoro sazrjeti .
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 14:25
Evo Štefica još jedne poveznice između tvoje i moje cikasice....tvoja ima 15 otvorenih i 7 mladih listića...a moja ima 7 starih otvorenih  i 15 novih....smile76
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 14:28
Štefica, cikasica je baš prava, tim više što ćeš moći gledati kako ti novi listovi brzo rastu, za nekoliko dana bit će veliki kao i ovi drugi.

200 kn nije malo, ali dobro si prošla, ja sam takve viđala za 500 kn
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 14:47

Je Otok...nije malo 200 kn, ali ima ih stvarno sa nevjerojatnim rasponom cijena, ja sam viđala takve i za 1000 kn po privatnim rasadnicima!.....

Da ne bi svi "tješili" Šteficu kak je jeftino prošla LOL...samo da vam kažem da sam ja svoju platila 130,00 kn proljetos na Floraartu Tongue....moja je nekih metar visine (bez tegle)...čini mi se da su tu negdje po visini Štefičina i moja....Embarrassed
...i još da rezimiram....da je i 500,00 kn...ono zadovoljstvo kad kupiš ono što si dugo želiš.....pa ko to može platit!!! smile213
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 16:27
koja cikasicasmile181predivna je
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Zrinka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zrinka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 16:51
Cikasica je mrak! Prekrasna vrtna bajka, uživala sam pregledavajući tvoje slikice smile71
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 21:35
Hvala svima na posjeti ,a moja se cikasica počela kolko ju svi hvalite .
Ja sam si ju dugo željela,doduše imam male koje mi je Otok poslala,ali kak sam ja nestrpljiva,več sam si dugo željela jednu poprilične veličine.

Šta mislite,jel bi ju bilo dobro presaditi sada ili da čekam proljeće.
( A tko bu čekal proljeće... )
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 22:37
Jooj Štefica generacijo, ja bi tebi rado pomogla....ali neznam...kad sam ja svoju kupila u 5. mjesecu, prodavačica je rekla ne presađivat...i onda je još nekoliko ljudi reklo ne....ali mi ih je i par reklo nek presadim....i ja ipak jesam...i pokazalo se dobro....potjerala je nove listiće....ničim nije pokazala da joj je prevelika tegla ili da joj nešto fali....a tegla je baš velika....zemlja u kojoj je je kisela, drenažu ima od šodera, prihranila sam jednom tokom sezone sa eko gnojivom i to je to. Jedino treba paziti kad se presađuje da se "stablo" ne zakopa zemljom....mora se poslije presađivanja očistiti sva zemlja koja je "upala" po stablu". E sad...to je moje iskustvo i bilo je na proljeće....ali sad je jesen....moraš sama odlučit. Ja sam se vodila mišlju....ak misli "riknut" nek rikne odma....da odma znam na čemu sam s njom! Wink
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 12:55
Hvala ti,Flavia,na iscrpnom odgovoru .
Ja se isto slažem s tobom,ak misli krepat,nek krepa odmah,a ja ču ipak njoj omogučit da dugo živi i dobro joj bude u zemlji    .
Potražit ču kiselu zemlju i veči teglin .
Polako ču ju izvadit i presaditi,pa se nek samo proba buniti ,al bu dobila .
Ona dobro zna da sam ja odgodila nove cipele za jesen (još ču ove malo zaljepit,pa idemo dalje ) i to sve zbog nje .
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 13:13
Štefice, čini mi se da je baš u maloj tegli, iako joj to ne smeta, pa je možeš presaditi.
Pričekaj ipak da ovi mladi listovi narastu i napravi na dnu nove tegle drenažu

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 13:29
Znači,ipak da još malo čekam
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 13:49
je...pričekaj malo dok si kupiš nove cipele....brže buš trčala po zemlju i teglin u vrtni centar! smile96
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 14:30
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

je...pričekaj malo dok si kupiš nove cipele....brže buš trčala po zemlju i teglin u vrtni centar! [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot15.gif" height="44" width="60" align="absmiddle" alt="smile96" />

Joooj,a kak odoliti.Baš mi je MM rekao da bi morali u subotu iči još negdje pogledati za vanjske pločice,a ja sam mu predložila da odemo u Bauhaus ,baš sam čula da tam ima dobrih .
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 20:17
Evo mojih prinova .

Šafrančići,uvijek dragi i prvi koji me u proljeće obraduju.
[/IMG]

Gizdavi tulipani
[/IMG]

Presličica,taman za moj kamenjar.

[/IMG]

Allium-bulgaricum- Joj, kak znam latinski

[/IMG]
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 20:20
Zaboravih ovo.
To mi se tak dopalo,u kutijama puno lukavica,a ja biram kakve i koliko hoču ,a cijena prava sitnica,od 1kn do 2kn.

[/IMG]
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 20:30
Stefice, balkon ti je prava fantazija.
A, vidim da si pripremila i lukovice, znaci bit ce rascvjetano proljece.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 20:42
Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

Zaboravih ovo.
To mi se tak dopalo,u kutijama puno lukavica,a ja biram kakve i koliko hoču ,a cijena prava sitnica,od 1kn do 2kn.

[/IMG]
pa tko se nebi pocastio po takvim cijenama,molila bih ljepo gdje je to kupljenoLOLLOL
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 20:47
Štefek smile78, šafraneki i tulipani su jako lijepi...ovu presličicu sam ja kupila lani..ali mi nije niš niklo, a baš je super....ali lukec - Bugar je baš odličan....zakaj ja nisam takvoga našla kad sam kupovala...smile55
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 22:41
Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

Zaboravih ovo. To mi se tak dopalo,u kutijama puno lukavica,a ja biram kakve i koliko hoču ,a cijena prava sitnica,od 1kn do 2kn. ">

pa tko se nebi pocastio po takvim cijenama,molila bih ljepo gdje je to kupljeno[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

Rosa2,to sam kupila u vrtnom centru Kalia.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.