Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 69> |
Korisnik | ||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stefice i jeste velicanstvena
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Bit če sjemena za svakog po malo ,samo ima još zelenu lopticu. Valjda če uskoro sazrjeti . |
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Evo Štefica još jedne poveznice između tvoje i moje cikasice....tvoja ima 15 otvorenih i 7 mladih listića...a moja ima 7 starih otvorenih i 15 novih....
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Štefica, cikasica je baš prava, tim više što ćeš moći gledati kako ti novi listovi brzo rastu, za nekoliko dana bit će veliki kao i ovi drugi.
200 kn nije malo, ali dobro si prošla, ja sam takve viđala za 500 kn |
||
![]() |
||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
Je Otok...nije malo 200 kn, ali ima ih stvarno sa nevjerojatnim rasponom cijena, ja sam viđala takve i za 1000 kn po privatnim rasadnicima!..... Da ne bi svi "tješili" Šteficu kak je jeftino prošla
![]() ![]() ![]() ...i još da rezimiram....da je i 500,00 kn...ono zadovoljstvo kad kupiš ono što si dugo želiš.....pa ko to može platit!!!
![]() |
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
koja cikasica
![]() |
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
|
Cikasica je mrak! Prekrasna vrtna bajka, uživala sam pregledavajući tvoje slikice
![]() |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Hvala svima na posjeti ,a moja se cikasica počela
![]() ![]() Ja sam si ju dugo željela,doduše imam male koje mi je Otok poslala,ali kak sam ja nestrpljiva,več sam si dugo željela jednu poprilične veličine. Šta mislite,jel bi ju bilo dobro presaditi sada ili da čekam proljeće. ( A tko bu čekal proljeće... ![]() |
||
![]() |
||
|
Jooj Štefica generacijo, ja bi tebi rado pomogla....ali neznam...kad sam ja svoju kupila u 5. mjesecu, prodavačica je rekla ne presađivat...i onda je još nekoliko ljudi reklo ne....ali mi ih je i par reklo nek presadim....i ja ipak jesam...i pokazalo se dobro....potjerala je nove listiće....ničim nije pokazala da joj je prevelika tegla ili da joj nešto fali....a tegla je baš velika....zemlja u kojoj je je kisela, drenažu ima od šodera, prihranila sam jednom tokom sezone sa eko gnojivom i to je to. Jedino treba paziti kad se presađuje da se "stablo" ne zakopa zemljom....mora se poslije presađivanja očistiti sva zemlja koja je "upala" po stablu". E sad...to je moje iskustvo i bilo je na proljeće....ali sad je jesen....moraš sama odlučit. Ja sam se vodila mišlju....ak misli "riknut" nek rikne odma....da odma znam na čemu sam s njom!
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti,Flavia,na iscrpnom odgovoru .
Ja se isto slažem s tobom,ak misli krepat,nek krepa odmah,a ja ču ipak njoj omogučit da dugo živi i dobro joj bude u zemlji ![]() Potražit ču kiselu zemlju i veči teglin . Polako ču ju izvadit i presaditi,pa se nek samo proba buniti ,al bu dobila ![]() Ona dobro zna da sam ja odgodila nove cipele za jesen (još ču ove malo zaljepit,pa idemo dalje ![]() ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Štefice, čini mi se da je baš u maloj tegli, iako joj to ne smeta, pa je možeš presaditi.
Pričekaj ipak da ovi mladi listovi narastu i napravi na dnu nove tegle drenažu |
||
![]() |
||
|
Znači,ipak da još malo čekam
![]() |
||
![]() |
||
|
je...pričekaj malo dok si kupiš nove cipele....brže buš trčala po zemlju i teglin u vrtni centar!
![]() |
||
![]() |
||
|
Joooj,a kak odoliti.Baš mi je MM rekao da bi morali u subotu iči još negdje pogledati za vanjske pločice,a ja sam mu predložila da odemo u Bauhaus ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
|
Stefice, balkon ti je prava fantazija.
A, vidim da si pripremila i lukovice, znaci bit ce rascvjetano proljece. ![]() ![]() |
||
pozdrav iz Norveske
|
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
|
Štefek
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Rosa2,to sam kupila u vrtnom centru Kalia. |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |