Kod Josipe u vrtu |
Odgovori | Stranica <1 3940414243 92> |
Korisnik | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE = Miska] Josipa
Prekrasne Su ti biljčice! Drži se i vrati se sa dijagnozom! [/ QUOTE]ljepo su se poprimale hvala Bogu...uzivam i virim svako malo....neke dijagnoza Bude nebude Miska moja Samo da krene na boljapametlijece a nus pojava milion...bit c to dobro sad idem uprave ruke...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE = Lucy] Vratit CES SE TI svojim biljčicama i uživati ??polukružno njima, ai mi ćemo se veseliti svakom novom listiću i cvijetu. Dobro kaže SlavujVk, u tebi čuči Stvarno mali zeleni. Ma Sve ti IDE OD ruke. [/ QUOTE]sutra najkasnije u cet ocekujem poziv...i jedva se mogu oprostiti od cvijeca...cak ni na djecu nemislim toliko jer se znaju napiti i nahraniti a moje biljcice to nemogu same...neka meni malog zelenog treba mi mir...
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
čekamo te u vrtu da se vratiš i čuvamo ti biljke.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE = ajama] čekamo TE u vrtu da se vratiš i čuvamo ti biljke. [/ QUOTE]jos jedno novo iskustvo...hvala Bogu pa nisam duze cekala...sad sam u pravim rukama...vracam se taman na pocetak poslova oko vrta...
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sara mi je jucer dosla nenajavljeno i obradovala me svim srcem sa ciklamom camelija me obradovala u subotu dolaskom i druzenjem a soba se polako pretvara u mali cvjetni raj.... |
|
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja...
ja sam daleko , ali to ne znači da ti ne mogu poslati jedan lep buket ruža... ... |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Draga Josipa, liječnicima treba vjerovati i nadam se da će diagnoza biti s tvojom vedrinom i tvojim pozitvnim duhom i da će biljčice pomoći svemu . Vedrina kojom zračiš ne može biti nego do poda. Vidim da su te posjtile moje dvije drage prijateljice koje imaju iznimno veliko srce za ljude a onda i za biljčice, to dolazi jedno s drugim, Šaljem ti vedrinu i sunce iz Zadra i našeg lijepog plavog Jadrana
a moji anđeli nek te čuvaju u tvojij borbi
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi puta kad sam lezala u bolnici brinula sam za djecu...drugi puta za moje pse hoce li ih uredno hranit treci puta ko ce mi pilice zaklati...a sada samo za momke i moje cvijece...jos kad dobijem dijagnozu a momci su pravo samostalni jedva cekam da se vratim i da usporim bolest...da uzivam u svojim vrtovima i cvijecu...sad brinem znaju li moji kuci dobro svaku biljku zaliti osjecam da njima nedostajem naj vise...one su moj anti depresiv a proljece se blizi...nitko sretniji od mene sto sam ovdje i strpljeno koliko god treba cekam da mi ustave napredovanje...hvala na divnim slikama neznam koja je ljepsa i romanticnija pravo kako se osjecam...ispunjeno i mirno...hvala na podrsci brzo cemo uzivati u nasim rajevima...
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je more
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sreca mi treba lantana mila ..danas idem na spin snimanje glave nadam se da nece morati likvor izvlaciti jer sam tu dva puta operirana...bit ce sve dobro dohvatila sam se doktprice koja je veliki strucnjak ua moju boljku i jedina u hr koja je specijalizirala za ovakve kao ja
..srecica je divan cvijet volim plavo cvijece.. pusa od mene |
|
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
...
...
|
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugica nasa....nije me nasla u sobi isla sam na emng ruku i nogu..izmucili me a ona me sunce moje nije nasla....ali je obradovala srce sa zeljama za ozdravljenjem i ovom krasnom ruzicom....
|
|
|
|
ane6
Pustio korijenje Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Josipa, želim ti brzo ozdravljenje, da se što prije vratiš svojima i da što prije uživamo u novim slikicama tvoga vrta
|
|
rubensica
Pustio korijenje Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidis Josipa koliko divnih i dragih ljudi na CIF-u ima...
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo ti ozdravi, već ćemo se mi upoznati.
|
|
Odgovori | Stranica <1 3940414243 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |