Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2015 u 01:08
[QUOTE = Miska] smileyJosipa
Prekrasne Su ti biljčice!
Drži se smilie_op_044.gifi vrati se sa dijagnozom!
[/ QUOTE]ljepo su se poprimale hvala Bogu...uzivam i virim svako malo....Jezik
neke dijagnoza Bude nebude Miska moja Samo da krene na boljapametlijece a nus pojava milion...bit c to dobro sad idem uprave ruke...Mig
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2015 u 01:12
[QUOTE = Lucy] Vratit CES SE TI svojim biljčicama i uživati ??polukružno njima, ai mi ćemo se veseliti svakom novom listiću i cvijetu. Dobro kaže SlavujVk, u tebi čuči Stvarno mali zeleni. Ma Sve ti IDE OD ruke. [/ QUOTE]sutra najkasnije u cet ocekujem poziv...i jedva se mogu oprostiti od cvijeca...cak ni na djecu nemislim toliko jer se znaju napiti i nahraniti a moje biljcice to nemogu same...neka meni malog zelenog treba mi mir...smile79
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2015 u 01:15
Originalno poslano od člana rubensica rubensica napisao:

Uskoro ce ove slikice u snijegu zamjeniti one s puno cvijeca i zelenila. Tvojima se posebno veselim..
a mozes zamisliti kako se tek ja veselim...prvo proljece sa svojim biljkama...cvijecem....nestrpljiva ko buha sam...brzo ce i to.....veseli se i ja sa vama sa svaim vrtovima...pravi je uzitak obilaziti ih...smile99
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2015 u 21:09
Biljčice su ti super!
Čuvaj se ... glavu gore,budi hrabra...sve će biti dobro!Thumbs Up
Šaljem ti pozitivne misli i jednog anđelčića da te čuva!Heart

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2015 u 23:09
čekamo te u vrtu da se vratiš i čuvamo ti biljke.smile161
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2015 u 07:30
Originalno poslano od člana Miranda Miranda napisao:

Biljčice su ti super!
Čuvaj se ... glavu gore,budi hrabra...sve će biti dobro!Thumbs Up
Šaljem ti pozitivne misli i jednog anđelčića da te čuva!Heart

divan andjelak..neka me cuva treba mi....ja kazem njuska gore i  idemo....nema odustajanja...brzo cu se ja vratiti samo da bude prava dijagnoza...vec su neke udvarace bolesti iskljucili i imam razloga za radost...hvala

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2015 u 07:34
[QUOTE = ajama] čekamo TE u vrtu da se vratiš i čuvamo ti biljke. smile161[/ QUOTE]jos jedno novo iskustvo...hvala Bogu pa nisam duze cekala...sad sam u pravim rukama...vracam se taman na pocetak poslova oko vrta...

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2015 u 08:00
sara mi je jucer dosla nenajavljeno i obradovala me svim srcem sa ciklamom

camelija me obradovala u subotu dolaskom i druzenjem

a soba se polako pretvara u mali cvjetni raj....

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2015 u 13:07
draga moja...
ja sam daleko , ali to ne znači da ti ne mogu poslati jedan lep buket ruža...
smile169...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2015 u 16:24
Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

draga moja...
ja sam daleko , ali to ne znači da ti ne mogu poslati jedan lep buket ruža...
smile169...
hvala na buketu...i posjeti arcik moja mila...
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2015 u 18:03
Draga Josipa, liječnicima treba vjerovati i nadam se da će diagnoza  biti s tvojom vedrinom i tvojim pozitvnim duhom i da će biljčice pomoći svemu . Vedrina kojom zračiš ne može biti nego smile211do poda. Vidim da su te posjtile moje dvije drage prijateljice koje imaju iznimno veliko srce za ljude a onda i za biljčice, to dolazi jedno s drugim, Šaljem ti vedrinu i sunce iz Zadra i našeg lijepog plavog Jadrana

a moji anđeli nek te čuvaju u tvojij borbi

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2015 u 22:52
Prvi puta kad sam lezala u bolnici brinula sam za djecu...drugi puta za moje pse hoce li ih uredno hranit treci puta ko ce mi pilice zaklati...a sada samo za momke i moje cvijece...jos kad dobijem dijagnozu a momci su pravo samostalni jedva cekam da se vratim i da usporim bolest...da uzivam u svojim vrtovima i cvijecu...sad brinem znaju li moji kuci dobro svaku biljku zaliti osjecam da njima nedostajem naj vise...one su moj anti depresiv a proljece se blizi...nitko sretniji od mene sto sam ovdje i strpljeno koliko god treba cekam da mi ustave napredovanje...hvala na divnim slikama neznam koja je ljepsa i romanticnija pravo kako se osjecam...ispunjeno i mirno...hvala na podrsci brzo cemo uzivati u nasim rajevima...
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2015 u 23:06
Draga Josipa, šaljem ti ovaj nježni cvijetak koji se zove Felicia - Sreća i želim  ti  puno sreće i brzo ozdravljenje.

život je more
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2015 u 05:59
Sreca mi treba lantana mila ..danas idem na spin snimanje glave nadam se da nece morati likvor izvlaciti jer sam tu dva puta operirana...bit ce sve dobro dohvatila sam se doktprice koja je veliki strucnjak ua moju boljku i jedina u hr koja je specijalizirala za ovakve kao ja
..srecica je divan cvijet volim plavo cvijece..
pusa od mene
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2015 u 12:21
:srce:...
:cao:...

"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2015 u 17:29
Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

:srce:...
:cao:...

smile80
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2015 u 17:37
bugica nasa....nije me nasla u sobi isla sam na emng ruku i nogu..izmucili me a ona me sunce moje nije nasla....ali je obradovala srce sa zeljama za ozdravljenjem i ovom krasnom ruzicom....smile88

Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2015 u 18:10
Draga Josipa, želim ti brzo ozdravljenje, da se što prije vratiš svojima i da što prije uživamo u novim slikicama tvoga vrta smile169
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2015 u 18:19
Vidis Josipa koliko divnih i dragih ljudi na CIF-u ima...
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2015 u 19:10
Samo ti ozdravi, već ćemo se mi upoznati. smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.