VA DIHE MORA |
Odgovori | Stranica <1 3940414243> |
Korisnik | |
Vlatkich
Pustio korijenje Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Belina, samo da se javim da šećem tvojim vrtom s u ruci. Predivan vrt!
|
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
Sponzorirani linkovi | |
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve jako lijepoi skladno...pozdrav..
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
procvijetala siam kurkuma! |
|
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Runolist
|
|
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe već i runolist procvjetao, a cvijet kurkume je prekrasan. Draga Belina, ma, kod tebe je baš sve nježno i lijepo. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pakujac ti je posebno lijep.Siam kurkumu nisam još nikad vidjela
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja
baš si mi uljepšala ovaj tmuran i težak dan. oduševio me cvijet kurkume. kada sam vidjela da stavljaš slike očekivala sam i pokoju iza tvog portuna i to onu gdje ispod cedrova metla nije bila "aktivna". očekivala sam stazicu prema moru i poneku lijepu biljku iz tvog vrta na otoku jer ovu kišu i tmurne dane pune vlage ne mogu više podnijeti. hajde draga, svojim slikama ispričaj jednu lijepu priču! |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svratila sam malo , tako kako tebe rado vidim isto tako rado pogledam i u tvoj vrt !
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo nisam posjetila tvoj vrt Belina...Ne stižem...Po ovom ružnom zimskom vremenu više sam na kompu pa sam puno toga više i pogledala. Lijepi su ti pakujci (isti kao moji),runolist i naravno kurkuma. Imala sam jedne godine kurkumu, cvjetala je i iduće godine i onda mi se je nažalost izgubila...Ti je nastoji bolje čuvati nego što sam ja jer ima stvarno prekrasan cvijet...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morala sam malo svratiti, opet prošetati stazicama među rascvjetalim glavicama.
Pakujac, kurkuma, runolist - koji noviteti! Šaljem ti pusu i veliki . |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Belina!Hvala ti ca si mi uljepsala dan sa onim divnim rozicama i pomogla mi da mi u popunjavanju mog vrtica!Sve san posadila prije pljuska.Pusa i velikido sljedeceg susreta!
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure moje drage, miska i Belina,
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu sam SlavujVK,daleko ali blizu kad triba
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kurkuma, runoslist, baš imaš egzotično cvijeće crveno-bijeli pakujac mi je najveseliji
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da se javim da sam ja puno bolje nego stanje u mom vrtu,trebale ste češće navraćati i zaljevati.....sve Vas pozdravljam i slike sljede.
|
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
...često sam se pitala kako je ovog ljeta u tvojem vrtu...pozdrav...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belina pa šta nisi rekla bar bih imala razlog ići na krk.nisam bila već 4 godine
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene draga Belina.Skitala san malo po Varazdinu par dana,a da si rekla da ti triba zalivat,dalo bi se i to ali sad ce ti "kise jesenje" drugi tj pa ce se sve oporavit
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dosetala sam do tebe , no vidim , jako si zaposlena , nema te ! Ah , sad sam se sjetila , ti imas novo zanimanje !
Ali bez brige , doci cu ja opet ! |
|
Odgovori | Stranica <1 3940414243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |