Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2012 u 21:52
Prelijepe slike još ljepših bregeka,za uživanjeTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 14:08
Meni je ta tvoja vrbova ograda jako zanimljiva, puno sam o tome gledala po netu, tako se svašta od vrbe može napraviti. A ti imaš i mašte , i živaca, i prostora....a da si ruže ogradiš sa takvom ogradom, pa ti srne odmah i ošišaju Wink.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 14:29
vračan se i opet ne mogu odoliti ovom romantičnom prizoru ...jeli ste se poljubili ti i tvoj dragi pored ovog plota?

što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 14:34
od kojeg drva je ona ograda na 4.str zadnje slike....ko iz mašte je,predivno.....i ja bi takvu napravila
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2012 u 00:08
11111, Okomice su od akacije, a vodoravne šibe su od lijeske i akacije, pokupila sam sve kaj sam našla i mogla savinuti. Međutim, ta mi se ograda nakon 7 godina raspala, a nisam imala pogodnih šiba za novu pa sam s mm napravila ovu čiju si sliku ponovila. Kad smo ga dovršili, naravno da je dobil pusicu. Ipak je bil glavni majstor, a ja samo asistent Wink
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 00:23
Odlične fotografije zagorskih bregi. Clap
život je more
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 07:59
Prekrasne slike tvojih brega,a ona ograda me davno osvojila.Rastjeraj maglu da lakše nađem put.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 15:46
majstor od fotografije ,bregi djeluju nekako misterijozno ovako magloviti
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 22:03
Lantana, bregi su lepi i fotogenični pa ih moram slikati
Camellia, uključila sam fen pa čekam
Blue Sky, hvala ali daleko sam ja od majstora. To mi se samo koji puta potrefi.
smile79smile79smile79
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 22:05
Slikala sam opet moj zaplotni vrt s krizantemama dobivenim od Blue Sky. Nisam znala da ih trebam prikratiti prije cvatnje pa su narasle visoko. Sreća da su uz plot pa sam ih zavezala.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 22:08

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 22:13
Glicinija još uvijek ima dosta lišća ali ga je puno i opalo

a tak to izgleda nakon pometanja opalog lišća.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 22:17
A ovo je sadašnje stanje ograde od vrbe koja se još uvijek zeleni, tak da Glikica vidi kak je neuredna. U prvom planu je hrpa konjskog gnoja
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 23:28
prekrasni prizor rascvjetale krizanteme pokraj plota tako romantično
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 01:01
Zaplotni vrt je stvarno romantičan ovako ukrašen krizantemama, no meni je u oči upalo još nešto - sag od, predpostavljam, mahovine, ispod tvog vrtnog stola. Jesi li ga ti sadila i oblikovala ili je nastao sam od sebe?
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 21:46
Mari smile78
Andina, to je djelo prirode. Svake se godine u jesen uhvati mahovina ispod tog stola. Pustim je jer mi se sviđa i ne smeta. Može se hodati po tome, nije sklisko. Kad iduće godine mahovina pocrni, a to je kad počinju topli dani, onda je ogulim.  smile78
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 22:04

ovo izgleda kao iz bajke!
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 22:28
Plot nas je već svih osvojio, a ovako ukrašen krizantemama je još posebniji. Meni se jako svidio i tepih od mahovine Clap
život je more
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 22:32
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Kad iduće godine mahovina pocrni, a to je kad počinju topli dani, onda je ogulim. 

Šteta, nadala sam se da je to na sjenovitom mjestu pa da takva ostane cijele godine. Meni se to jaaaako sviđa!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 11:11
prava idila! smile227
Lipik
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.