Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 85> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijepe slike još ljepših bregeka,za uživanje
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Meni je ta tvoja vrbova ograda jako zanimljiva, puno sam o tome gledala po netu, tako se svašta od vrbe može napraviti. A ti imaš i mašte , i živaca, i prostora....a da si ruže ogradiš sa takvom ogradom, pa ti srne odmah i ošišaju
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
od kojeg drva je ona ograda na 4.str zadnje slike....ko iz mašte je,predivno.....i ja bi takvu napravila
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
11111, Okomice su od akacije, a vodoravne šibe su od lijeske i akacije, pokupila sam sve kaj sam našla i mogla savinuti. Međutim, ta mi se ograda nakon 7 godina raspala, a nisam imala pogodnih šiba za novu pa sam s mm napravila ovu čiju si sliku ponovila. Kad smo ga dovršili, naravno da je dobil pusicu. Ipak je bil glavni majstor, a ja samo asistent
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Odlične fotografije zagorskih bregi.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasne slike tvojih brega,a ona ograda me davno osvojila.Rastjeraj maglu da lakše nađem put.
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
majstor od fotografije ,bregi djeluju nekako misterijozno ovako magloviti
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lantana, bregi su lepi i fotogenični pa ih moram slikati
Camellia, uključila sam fen pa čekam Blue Sky, hvala ali daleko sam ja od majstora. To mi se samo koji puta potrefi. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasni prizor
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Zaplotni vrt je stvarno romantičan ovako ukrašen krizantemama, no meni je u oči upalo još nešto - sag od, predpostavljam, mahovine, ispod tvog vrtnog stola. Jesi li ga ti sadila i oblikovala ili je nastao sam od sebe?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Mari
![]() Andina, to je djelo prirode. Svake se godine u jesen uhvati mahovina ispod tog stola. Pustim je jer mi se sviđa i ne smeta. Može se hodati po tome, nije sklisko. Kad iduće godine mahovina pocrni, a to je kad počinju topli dani, onda je ogulim.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Plot nas je već svih osvojio, a ovako ukrašen krizantemama je još posebniji. Meni se jako svidio i tepih od mahovine
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Šteta, nadala sam se da je to na sjenovitom mjestu pa da takva ostane cijele godine. Meni se to jaaaako sviđa! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
prava idila!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |