Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 109> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zimska salata
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Otok pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepa zlatna jesen u tvom kraju,a reci mi molim te,šta je to na kraju tvog vrta iza salate,bunar ili..?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus to je bunar i cisterna za vodu kojom natapamo plastenik iz bunara crpimo vodu u cisternu a ona slobodnim padom ide kap na kap u plastenik
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
diivnoo
![]() čak se i šaš rascvao (ili trska kak se već zove, mi smo ih zvali "bataci) |
|
![]() |
|
Mari a mi smo ih zvali mučevi u mom rodnom mjestu a ovdje ih zovu batine i kozna koliko ima imena jedna biljka
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svidjaju mi se ove jesenje slike
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo i ja sam ostala oduševljena ljepotom tvoga cvijeća. Iako sam krenula odostraga dovoljno mi je ovo malo što sam vidjela i mislim da sada idem od početka. Imaš prekrasno cvijeće a mene su se najviše dojmile ruže!!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sve sam pregledala i pročitala.
Kao što sam napisal sve je krasno ali su me tvoje ruže oduševile. Da li znaš koliko ih ukupno imaš?
I da, radiš prekrasne fotke. A one sa Save su mi posebne.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zlatna, lijepa jesen...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Gioiaa da jesen je lijepa samo kad bi poslije nje došlo proljeće a ne zima, naime ja sam zimogrozna.
![]() Proljeće dobro mi došla u posjetu ![]() ![]() Anaida vidjela sam jesen kod tebe i mogu ti reći i tvoja je lijepa ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
...preko šezdeset ruža !!! Zavidim ti i to priznajem iskreno. Sretno sa pelcerima i opet se ponavljam : RUŽE SU DEFINITIVNO KRALJICE CVIJETNJAKA!
![]() ![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Isuse pa to je zaista puno ruža!!!
Ja ih imam 7 pa sam sretna s njima, a kako je tek tebi kada ih toliki broj imaš.
Nego, meni su se posebno svijele one slike parka u jesen. Imaš oko za detalje.
![]() I samo još jedna stvar...ja ti u listopadu počnem govoriti: jedva čekam 01.03.!!! A to znači da je zima skoro pa gotova i da uskoro idemo u vrtove saditi cvijeće.
![]() Ne volim kišnu jesen i hladnu zimu...
|
|
![]() |
|
Mirjam tako ti je to ovdje na forumu skoro sa svima cvijto ljubcima ,neko zabrije sa ružama, neko sa hibiskusima, neko sa kaktusima, orhidejama i da ne nabrajam dalje svi ovdje vole prirodu ,pa zato smo ovdje i druži mo se makar i virtualno
![]() proljeće znači moram početi sa :jedva čekam 01.03!!! ![]() |
|
![]() |
|
Aha
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Vidi se da imaš dobru zemlju i puno vlage.Vrt ti je rajski.O oku za detalje da ne govorim.Nađeš ljepotu čak i u korovu.Rode,WOW!Konji,WOW!Duple fotke možeš kroz EDIT obrisati,a ako je jedina u postu umjesto nje možeš zakačiti neku drugu.Fotke, npr Krke, možeš staviti na za to predviđeno mjesto.Ima galerije za mjesta i gradove.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kili-ko ovdje sam počela kao totalno nepismena, pa polako učim još,kad bih imala više vremena pa da vidim sve što ovdje ima,ali nadam se da ću sa vremenom savladati i naučiti popraviti greške, još kad bi mi to neko "nacrto"to bi bilo idealno. Hvala na komplimentu za vrt
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |