Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori | Stranica <1 3940414243 125> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaj je ovo, zakaj mi okreće slike?! |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To bi bilo to, uživajte! |
|
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija draga, danas sam započela jutro šetnjom kroz tvoj park. Kako mi je kod tebe predivno!!! Tako umirujuće djeluju te zelene nijanse
Krasan mi je tepih od vinke i aleja lavande pod zidićem i brvnara...
Tako ti zavidim što se možeš obuzdati jer sama to nikako ne mogu postići, svaku gredicu, svaki kutak zašarenim i zasvaštarim.
Morat ćeš mi dati koji sat instrukcija da bar na jednom dijelu grunta postignem takav sklad.
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Složit ću se sa Horti kad piše o skladu u tvom vrtu. I ja svaku gredicu zašarenim pa se također prijavljujem na instrukcije. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja se slazem sa Horti i Nataly ,i svidja mi se sto nikad nema korova
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe nema čega nema, krasno!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu se nagledati divne crvene koprive između hosti... kakav divan kontrast i sklad
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se sa Korijenko, i ja sam kombinirala hoste, heuchere i koprive i baš sam zadovoljna
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure moje, slabo se i ja kontroliram od kada sam na CIF-u, ipak hvala vam na pohvalama. Ova gredica sa dalijama, klinčekima, graničicama.....je od prošle godine (zamislite slučajnosti) i nikad nisam sa njom zadovoljna. Preveliki je to nered i svaštarnica. Ali kaj da radim kad nekaj vidim kod vas i sviđa mi se, pa samo pikam u nju, jer drugdje uglavnom više nemam mjesta. Onda nastane takav cirkus bez reda. Onda opet kad sve lijepo procvjeta, sviđa mi se i sretna sam. Pa si mislim, nema veze kaj drugi misle, to je moj kreativni nered i meni se sviđa. Ako se pak još nekome sviđa, nema sretnije od mene, moj trud se ipak isplatio. Puno mi znače vaše pohvale jer tu doma baš nemam istomišljenika, MM bi najradije sve pretvorio u travnjak tak da ne mora ništa zaobilaziti i paziti kad kosi. Kaj se djece tiče, njima bi valjda najbolje sjel beton i nema brige - kiša ga pere, sunce ga suši. Puno hvala svima . |
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni jesvaka tvoja gredica divna
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se Moon, svaka je gredica posebna na svoj način
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepo je u tvom zelenom, a bome, i šarenom raju! neko je napiso da imaš park, u potpunosti se slažem!
povrće ti je isto za pet! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem korjenka, crvena kopriva između hosti izgleda čarobno.
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Procvjetala je moja nova (ovogodišnja) dalija . |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja više stvarno neznam koje je godišnje doba, a izgleda da nisam jedina. Pogledajte jaglace |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 3940414243 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |