hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 124> |
Korisnik | |
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fany uživala sam u novim slikama tvog vrta.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Fany svega lijepoga i šarenoga u tvom vrtu, al posebno su mi lijepi tulipani. Stvarno lijepu kolekciju imaš!
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Onaj bijelo-žuti tulipan je ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivne boje tulipana i zumbula
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
proljetnice su lijepo zašarenile tvoj vrt! lijepo si udomila kaktuse! jezero je prelijepo, priroda oko njega je očaravajuća!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
svima vama koji ste me posjetili hvala na lijepim rijećima volim ćuti kada me hvalite a što se tiće žutog tulipana i meni se jako dopada to sam slućajno jesenas kupila u garden centru i nisam se pokajala , svima vama
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene, stigla po svoju dozu divnih proljetnica kod tebe! Mašem Hugiću!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
evo i mene u šetnji... tulipana ko u priči.... prekrasno.... šteta što relativno kratko traju! al sve što je lijepo kratko traje, zato uživaj,a i mi ćemo s tobom
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa Hugo ima pravu aleju tulipana
![]() ![]() ![]() ![]() Skupila si i lijepu kolekciju kaktusa!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bodljikavci su ti krasni, a ovo šarenilo tulipana, zumbula i narcisa prekrasno
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Primi me!
Molim te, kakvi su ti ono ivičnjaci, cigla ili ???? Super su.
![]() |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
lijepo se ušarenilo u tvom vrtu .Lijepi tulipani , zumbuli i sve ostalo cvijeće
|
![]() |
|
Anaida dragomije da si svratila i hugo se obradovao pa ti šaljemo
![]() Vilmač u pravu si sve lijepe stvari traju kratko i za tebe ![]() Bako hvala na pohvali posebno od tebe volim ćuti rijeći hvale ![]() Otok , Opsjena hvala na posjeti dođite opet ![]() Tomice primam goste u svako doba samo izvoli navrati, a što se tiče ivičnjaka tu sam pokazala svoju kreativnost . mm je napravio konstrukciju od daske a ja sam od starih deka koje sam natopila u masu od cementa i prekrila tu konstrukciju naravno malo praveći nabore i poslije ih ofarbala sa bojom fasade koja mi je preostala od vikendice.tako pravim i saksije za cvijeće ove velike ako si vidjela. ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Fani kod tebe je prava cvijetna čarolija. Da nije malo rano za kaktuse
da se iznose van, moji su još u zimvalištu. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |