Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 96> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasan ambijent Babaos. Ima mjesta za puno, puno cvijeća, grmova, penjačica, svega....ali i posla. Samo naprijed. U konačnici će biljke odgovoriti. Ovaj trijem je iz snova.
![]() Meni je Pinus super kad su čuvarkuće u gužvi
![]() Lijepa slika Kamenjar.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Interesantnog li pogleda na staru klupu.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Stjecanjem okolnosti ispred i iza kuče su velike betonske/asfaltne površine sa puno sunca. Čuvarkuće u teglama na tim površinama za sada naprosto bujaju, rastu preko svih očekivanja. Nešto čuvarkuća sam posadio u zemlju, te niti približno tako ne uspijevaju. ![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
Koje super boje!!!!!!!!!!
Ja sam svoje presadila iz vazi u vrt pa sad čekam da krenu. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
i ja bi takve čuvarkuće
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
A ova trava iza. Izvesti nešto sa kamenjem pa ih staviti unutra. Naravno ako je moguće. I ovako su prekrasne.
![]() Nije važno u šta se sade, za lijepe boje i rast treba puno, puno sunca. Ako su u hladu, one - kako bih ja rekla divljaju i nisu mi više tako lijepe.
Tvoje su
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Pinus čuvarkuće su ti čarobne!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
gricka super su ti čuvarkuće
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Kamenjar. mislim da je ovako bolje:
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Gricka, čuvarkuća sa ove zadnje slike ,prelijepa je (mislim na ovu veliku).
(edit: dio poruke obrisan) Poslikam i ja svoje dok se malo oporave,puno ih je kod susjeda pa sad nisu najnaj. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
orchid ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 21 |
Pinus i Gricka, prelijepe su vam cuvarkuce
![]() Ja, za sada, imam samo jednu...
![]() |
|
![]() |
|
Arim baš se radujem novim slikama.
Orchid obično svi tako krenu, a onda se pojavi ljepša, pa još ljepša.... ![]() |
|
![]() |
|
jokrajnik ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
ovaj iznad živi na balkonu a ovaj je u dvoru - procvijetao
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |