dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 119> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slikice su ti prelijepe, pogotovo ona koju je ponovila 1234DRENOVA.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Triša draga baš i uživamo popodne je napadao toliko da ne vjerujem da možemo sići ,tako da moramo uživati,ma i nije tako loše biti zavejan,barem uživam u drugim stvarima za koje nemam vremena dok je vani lijepo
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga Drenova i Natali hvala na posjeti ali snijeg veje ,veje biče gusto
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sarajka predivno. Sve slike su ti prekrasne, čak i one kišno/poplavne. Imaš prekrasan vidik i okolicu!
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
OVO JE BAJKOVITO !!!
![]() ![]() [/QUOTE] |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prava zimska idila kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista je kao u bajci ta sarajevska zima.. Uz veselog dječaka unuka, razigranog ljubimca medu (uuups, psa
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ooohoooohohoooooo sarajka draga!
vidim ja zabijelilo se kod tebe pravo!!!! nadam se da uživaš!!!!
![]() kod mene ni paljulje još nema!
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga sarajka sva sam se naježila od ovog snijega, zima još nije ni počela a ja čekam proljeće.ipak je taj moj drugar najslađi, to je nanin najljepši cvijetić.samo ti hajcaj vatru i ne izlazi iz kuće do proljeća osim kad s nama ideš na kaficu.ovih dana planiramo jednu pa ćemo te zvati.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tomica, hvala ti na ovoj pjesmi, obožavam kemu, danima bi ga mogla slušati!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Tomica,ovim video uradkom kupila si me ...za sva vremena... Zdravko i Kemo i ja bez teksta.HVALA TI !!! ![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepa sarajevska zima,lijep pogled i još ljepši unučić
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje hvala puno na posjeti,ma uz vatricu iz kamina.uz pjesmu koju je Tomica poslala i sve Vas drage osobe prelijepo mi je,a da ne bih ja sama uživala pozivam Vas u Sarajevo pa da malo odemo i na skijanje,i klizanje a naravni i šetnje po gradu,za sve Vas
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
šalji nam još slikica pa ćemo barem virtualno gledati sarajevo,na koju god stranu se okreneš sve ti je lijepo |
|
![]() |
|
Ma pusti slikice ,najbolje je uživo gledat,nego pakujte kofere i pravac Sarajevo
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
koliko vidim jedino triša može spakovati kofer i na put.Ostalima preostaje gledanje slikica,i
![]() |
|
![]() |
|
A što vi ne možete,ja se spremam Vama na proljeće,ali praznih kofera da mogu što više biljkica n
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Kemal i slike Sarajeva i kod tebe u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Krenula sam pregledati zaostatke u tvom vrtu i ostala doslovce bez riječi! Kakve prelijepe prizore si nam poklonila!
Svakako moram spomenuti i cvijeće, posebno trube i one preslatke čuvarkuće u panjevima, ali podsjetila si me na puno toga svojom fotoreportažom. Onaj tko iz bilo kojeg razloga posjeti Sarajevo teško će zaboraviti taj grad s dušom!
Zadnji put sam tu bila na Novosarajevskim susretima prije tri godine i upoznala neke drage i talentirane pjesnike i Sarajevo zameteno snijegom. Kroz prozor hotelske sobe stalno sam gledala jednu zlatnu brezu, svo drveće je bilo prekriveno snijegom osim nje, čudesna je bila!!!
Ova tvoja slika snimljena je u jesen, a ta breza koja me onda oduševila bila je baš kao ova koju si nam slikala! Hvala ti što si me na kratko vratila u te dane..
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |