natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 109> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Živila@mnataša1,super!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
slike su lijepe ali tanjur mi je suuuper
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
draga nato, slike su ispale super! jako mi se sviđaju! i slažem se ostalima. sa struktur pastom nisi ništa falila.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvalča vam svima drage moje...vaše pohvale me uvijek nadahnu i uvijek mi date podstrijeka za dalje.. moram priznati da mi ne treba neka velika motivacija da krenem,jer, kada imaminspiracije i vremena, sve je lako, alikada to začinite svojimpoticajnim riječima, tada zaista dobijem krila...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
da, draga, to je lak za raspucavanje... dvokomponentni crackle sotile |
|
|
|
![]() |
|
ja, ne bih bila ja, kada ne bih naposlijetku probala i ovo... shabby shic...
kak je moja jedna kolegica rekla: 2 mal si ga trebala još pohabati, malo mi prenovo izgleda"... ja sam dodala, meni izgleda preprvo... prvi shabby shic...mislim da nije tak loše ispao ( a jesam skromna ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Meni se sviđa..dobro,možda bi ga ja još malo zbrusila,ali i ovak je dobro.
Ove salvetice sa plavim cvetekima su mi prekrasne i na sve lijepo pašu. |
|
![]() |
|
da, sada bih ga i ja definitivno još samo malčice zbrusila...al, eto...nešto je moralo biti prvi uradak...moglo je biti i previše za prvi puta...hahaah
|
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajde nemojte cjepidlačiti! pa to je prvi. i baš je dobar! meni je baš taman.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prvi? odličan je!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
I meni se baš sviđa!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
odlican shabby
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam cuke moje, hvala...prirpemam s eza novi pokus.. bit će ovih dana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ne sekiraj se....jako je lijepa kombinacija sa plavim......a netko voli vise,a netko voli manje bruseno....eto to je trebalo bit bas tako kako je ispalo....i to jako lijepo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jedva čekam novi pokus...i nemoj se ljutit kaj sam rekla da bi ga ja još malo izbrusila,ja jako volim shabby,pa svaki put i malo pretjeram(na kraju izgleda koda je stvarno staro 100 godina)
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Postoji izreka prvi mačići u vodu se bacaju...ovdje to nije slučajTvoj shabby je super draga...i točno netko voli više netko manje...meni je ovaj potaman
![]() |
|
![]() |
|
prije novog pokušaja shabby uratka (btw. malo sam ga jače postrugala, bute drugom zgodom to vidjele) stiže još jedan moj sat...
rađen je na drvenoj podlozi... čekam da ga danas muž probuši i umetni satni mehanizam.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Fantastično! Prekrasna kombinacija motiva i boja! Čista desetka!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |