Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 3940414243 370> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok Hoya, ma znaš da jako želim da mi procvjeta.
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam poslikala ovu moju armeriu maritimu, stvarno interesantan cvijet
|
|
život je more
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da,jako interesantan cvjet,koliko naraste? vidim da ide dosta u sirinu pa me zanima dali moze bit i u teglici?
|
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, baš me nađe s Bolom! MM-u je Zlatni rat bolna točka (ovo u pozitivnom smislu), stalno kuka za njim. Vrt je preeeeeekrasan, nemam riječi!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijep cvijet. Naravski nikad ni čula ni vidjela do sad.
Je li na onoj srednjoj slici na jednom cvijetu puž?
A kako ti je i pčela htjela pozirati!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E i mene su oduševili i tako bi baš voljela imati oti školjkica i pužića vidjela sam kod mene da stavljaju po vaznama gdje su posadili cvijeće i tako lijepo izgleda .....A Lantana baš ubode--------- Hoću školjkiiiiiiiiii
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja neznam Rose da li može u pitar, moj je u zemlji već četiri godine i sad je velik u krug kao neki srednji pitar, mislim čak da bi mogao. |
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa dovedi ga Mačak, neka se on šeta po Zlatnom ratu, a ja i ti ćemo malo po vrtu i onda idemo svi na kavu. |
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka ne brini, nisam ni ja znala dok nisam došla na forum, imam i phlox, a nisam znala, pa čak i pakujce, ali svašta čovjek nauči u životu. A ovaj puž i osa su stvarno pozirali.
Niho draga ma ovo su ti oni pužići koji mi jedu cvijeće, ali imam ja pravih školjki za dekoraciju, pa ću ja tebi poslati da ti malo ukrasiš one tvoje bodljikavce. |
|
život je more
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam sređivala ovaj dio ispod mog vtra, koji nije moj, ali ja sređujem jer neće nitko drugi. Tu je uglavnom svo ljekovito bilje, ostići, perunike, irisi, masline i čičindule. Timijan je u cvatu, a kadulja samo što nije, plave perunike su procvjetale, a žute su još u pupoljcima, ostići cvatu već davno
|
|
život je more
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, armerija kad se raširi dolazi def. do izražaja, sviđa mi se jako njena boja-zato je i ja imam. ...a koja se boja meni ne sviđa
imala sam nekoć kadulju i ja, i to pravu-divlju s planine, al nije mi uspjela- vjerojatno zbog hladovine, e pa sada u novom vrtu ima puuuuno sunca -brzo ću udomiti jednu. Čekam tvoje cvjetiće!
Sve ti je lipo Lantana!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ova kadulja je divlja, donjeli smo nju i timijan po dva komada, a sad su se toliko rasijali da ima svakog po 10 grmića, kad ocvjetaju onda ih porežem u kuglu, stavim sušiti i zajedno s metvicom pijemo čaj cijelu zimu. I ovaj dio vrta ja skoro uopće ne zaljevam (samo malo voćke) i dobro je što ispod njih ne raste korov.
|
|
život je more
|
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ti kad opet posjetiš Kutinu, navrati, to je moj kraj.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sređeno je to super
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, lantana, sve sam ti pregledala i ja ode, a ništa nisam rekla. Cijelo ti je dvorište super, a sa ovim dijelom koji uređuješ si me oduševila. Imam i ja veliki dio terena u zakupu od grada i uređujemo ga samo onako, bez veze.
I nakon par godina to bude baš prekrasno. Skoro mi je sad ljepši taj dio, pripitomljen i lijep.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao i uvijek oduševljena sam,sve je prekrasno!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana kao i obično, sve što takniš izgleda savršeno, pa makar to bilo i nešto tako obično domaće, kao kuš ili ružmarin.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaboravih- pretpostavljam da se ovaj dio vrta zove plavo-ljubičasti kutak, stvarno je lijep
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoću Mačak tamo iz Božića, kad bude pećenja i kolača. |
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 3940414243 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |