OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 374> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadifice su odlične!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo došla da vidim ima li šta novo a ono nema još -hajmo otok
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Malo sam provirila, lijepi su ti vrtovi, a obilju cvijeća da i ne govorimo. Nema što nema. A o bugenviliji - sve razumijem ... Svaki cvijet koji vidim pomislim mogu li to Njemu odnjeti ... Masline koje mi je posadio u dvorište nitko ne smije ni gledati - svetinja su mi.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Danas malo u zelenim tonovima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Moja Otok sad ću i ja preći na zelenilo i u mene je sve više islikano a šta je ovo na prvoj slici prelijepo je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To na prvoj slici dobila sam od Lantane, japanska krizantema, cvate žuto
Ima Niho i šarenila, ali eto danas me ulovilo zelenilo |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Za ovu zadnju fotku ,ne znam koja je biljka ,ali super izgleda...
a miris ružmarina sam osjetila preko monitora!
|
|
![]() |
|
Ovaj zadnji grmić mislim da je abelija, čekam da procvjeta pa da budem sigurna - trebao bi imati bijele cvjetiće
|
|
![]() |
|
Otok prekrasno je i to zelenilo čak kad ima tako divno mijesto za njega kamenje prekrasno ja uživam u tome
![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće i puno vrsta
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš se lijepo zeleni, da li je ovaj na slici jedan od ona tri H što si mi poslala, baš je lijep i vidim da cvate
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Je Lantana, to je jedan od tri H (helychrisum petiolare- čudno da sam se sjetila, obično zaboravim kako se zove)
Što je sa tvoja 3 H ? (znam za dva koja sam ti poslala - trećeg se ne mogu sjetiti) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovaj je najbolji i jako mi se sviđa, onaj kameleon se oporavio nakon kiša, a onaj treći malo štuca ali ima mlade listiće pa će vjerojarno potjerati nove izdanke. Vidim da ti se budleja dobro primila i da će cvjetati, a slijedeće godine će jako puno narasti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
fino..volim i zeleno
|
|
![]() |
|
Lantana, budleja ne da će cvjetati, nego cvjeta (samo sam stavila u brzini krivu sliku), mislila sam da će biti plava, ali je bijela i to mi je još draže.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok, kod tebe mi je sve lijepo pa i ovi tvoji zeleni tonovi.
Gledala sam šta si napisala na 39 stranici o cikasici. Samo mi napiši kada izbacuju pelcere i kako često??? Pitanje je malo nespretno, ali budući da je mediteranska biljka vjerojatno nema puno veze sa proljećem ili...???
To nisi spominjala.
Hvala
|
|
![]() |
|
Pratim što se dešava sa mojim cikas muškićem - raste i raste, evo kako sada izgleda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kako dobro izgleda, moje su izgleda sve ženske, iako se dok su mlade to ne razlikuje.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jako je lijepa cikasica
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |