Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krasula - Crassula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krasula - Crassula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 84>
Korisnik
Poruka
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 18:30
prelijepe... i ja sam se danas počastila jednom springtime Heart
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 19:40
Camellia...krasne su
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 18:57
Moja Crassula Falcata
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 20:15
lijepa je tvoja falcata u toj zdjelici... kao hrpica slatkiša LOL
belica,zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2012 u 20:42
moon,koja ljepota,još tako lijepu nisam vidjela.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 07:26

Draga Moon,
Krasula falcata,ti je preljepaClap

smile64
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
macorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 14:17

Moja crassula ovata ima jednu granu dugačku oko 20 cm. Ako ju odrežem na pola, hoće li se jačati i potjerati još grana? Da li da ju režem ili da ju ostavim kakva je?

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 18:05
macorka - ovata će se razgranati i ako joj ukloniš list, uklanjanjem listova po želji možeš ju formirati po svom guštu
Na vrh
Fiorella View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiorella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 13:56
Jučer sam donijela doma novu krasulu. Ne piše koja je, no gledajući malo vaše postove, možda je arborescens? Molim vas da mi pomognete odgonetnuti i usput date pokoji savjet gdje ju najbolje držati, koliko zalijevati. Prodavačica mi je opet rekla da ju nije sada potrebno presađivati, no kad sam kupila ovatu, presadila sam ju i sada polako rastu svaka za sebe. Iako, nekako miruju, stagniraju.
Ovo je nova:

A ovo su malecke ovate:

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 18:14
Dobro si ju identificirala, a tretiraj ju kao ovatu, sve što kupiš kao lončanicu možeš presađivati uvijek, bez obzira na godišnje doba.
Na vrh
Fiorella View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiorella Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 19:19
Hvala moon
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 18:10
danas sam primjetila pupoljke na crassuli ovati, još je vani, na balkonu
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 18:16
natalija, koliko ti je stara ovata....koliko triba biti stara da bi cvitala??
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 11:42

Crassula ausiensis
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 17:50
divna je
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 19:07

Crassula arta
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 19:12

Crassula mesembryanthemoides
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 19:19
a i ove su prekrasne
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2012 u 20:33
camelia predivne su ti crasule :)
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2012 u 17:06

Crassula arborescens

Camellia, dali su i ove krasne krasule sa sajma u Gudovcu ? Zbilja nisam čuo za taj sajam, gdje je to?
Moja Crassula arborescens vuče porijeklo od moje susjede. Evo je ovdje godinu dana mlađu.

Ps. fora je da napišeš ime biljke ispod slike. Nešto od ID tih silnih biljaka i zapamtim.   
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 84>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.