Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 84> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepe... i ja sam se danas počastila jednom springtime
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Camellia...krasne su
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
lijepa je tvoja falcata u toj zdjelici... kao hrpica slatkiša
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
moon,koja ljepota,još tako lijepu nisam vidjela.
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Moon, Krasula falcata,ti je preljepa ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Moja crassula ovata ima jednu granu dugačku oko 20 cm. Ako ju odrežem na pola, hoće li se jačati i potjerati još grana? Da li da ju režem ili da ju ostavim kakva je? |
|
![]() |
|
macorka - ovata će se razgranati i ako joj ukloniš list, uklanjanjem listova po želji možeš ju formirati po svom guštu
|
|
![]() |
|
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Jučer sam donijela doma novu krasulu. Ne piše koja je, no gledajući malo vaše postove, možda je arborescens? Molim vas da mi pomognete odgonetnuti i usput date pokoji savjet gdje ju najbolje držati, koliko zalijevati. Prodavačica mi je opet rekla da ju nije sada potrebno presađivati, no kad sam kupila ovatu, presadila sam ju i sada polako rastu svaka za sebe. Iako, nekako miruju, stagniraju.
Ovo je nova: A ovo su malecke ovate: |
|
![]() |
|
Dobro si ju identificirala, a tretiraj ju kao ovatu, sve što kupiš kao lončanicu možeš presađivati uvijek, bez obzira na godišnje doba.
|
|
![]() |
|
Fiorella ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Hvala moon
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
danas sam primjetila pupoljke na crassuli ovati, još je vani, na balkonu
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
natalija, koliko ti je stara ovata....koliko triba biti stara da bi cvitala??
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Crassula ausiensis |
|
![]() |
|
divna je
|
|
![]() |
|
![]() Crassula arta |
|
![]() |
|
![]() Crassula mesembryanthemoides |
|
![]() |
|
a i ove su prekrasne
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
camelia predivne su ti crasule :)
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Camellia, dali su i ove krasne krasule ![]() Moja Crassula arborescens vuče porijeklo od moje susjede. Evo je ovdje godinu dana mlađu. Ps. fora je da napišeš ime biljke ispod slike. Nešto od ID tih silnih biljaka i zapamtim. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |