Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 402403404405406 407> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaa, Bugice, pa ti si postala prava kolekcionarka! Prekrasni su ti oni bijeli, a nove debeljuce su fenomenalne! I sijanci krasno napreduju! Bravo, bravo, bravo!!!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, draga moja, pomalo sam savladala gradivo, iako još učim. A našla sam i izvor kod kojeg kupujem sjeme, odlična klijavost.
|
|
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5 super su primjerci :) zapeli mi za oko onaj ležeći i spigani.
klinci su super, grupno posađeni su mi preslatki. navodno im to i paše nedavno čitala. imam dve ture novih klinaca starih 2mj i 2-3 tjedna |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala. Spiganog sam prerano podigla, pa je to posljedica, ako se sjećam dobro, pinus mi je tako nešto napisao.... baš mi se i ne sviđa da leži jer se bojim kod zalijevanja, velik dio caudexa mu je na zemlji, da ne počne trunuti.
I ja sam čitala da klinci vole dublje posude s više zemlje. Morali su samnom na more, zato su svi u jednoj žardinjeri. |
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blago njima bili su na moru :) super su :)
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad zalijevaš spiganog, zalijevaj uz rub posude. Ja to obično činim tako da posudu držim jednom rukom u zraku i naginjem tako da voda ne odlazi na sredinu prema kaudeksu nego prema stijenkama posude, a to znači da dio supstrata oko kaudeksa na površini ostane suh. Jednom sam negdje pročitala da uvijek na taj način treba zalijevati adeniume ako želimo da imaju široku krošnju jer, navodno, ako korijenje ide u širinu u potrazi za vodom, onda će se i grane širiti. Nisam baš mogla utvrditi da je to istina jer korijenje ionako širim kod presađivanja, ali uvijek tako zalijevam (osim ljeti kad ih doslovno kupam u vodi).
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svakako ću na taj način zalijevati. Hvala.
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno ti napreduju klijanci. Slatke male debeljuce!
A što se tiče pupića... bojim se za njih jer prognoze nam ne idu na ruku što se tiče osunčanosti. Držim palčeve da uspiju.
|
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, nadam se da ce izdurati ako ne cekamo proljece :)
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 402403404405406 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |