Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 400401402403404 407> |
Korisnik | |
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam šta im je ali ih je nešto napalo po lišću, sve sam orezala i gledam šta će biti
nisam za korištenje kemije blizu djeteta. vidjet ću kako će biti, plan je da ih nosim mami pa ću ih kod nje s nečim pošpricat |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni su obojica, arabicum ipak malo ljepši. Hoćeš li ih podizati? Ovaj iz Bille zaslužuje jedno podizanje možda čak i prije zime, veća je sigurnost za opstanak. On puno obećava, ali bi mu trebalo porezati ove sitne korjenčiće, uspraviti ga i malo ga ušminkati. Kad ga središ bit će on prekrasan i habitusom, a ne samo cvijetom. Pogledaj da nije gdje gusjenica ili puž jer, koliko vidim, nema uši. A da mu nije sunce spalilo listiće?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedan zanimljiv link:
|
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arabicum je poseban cvijetom. Kad ulovim vremena, vise se ne stignem baviti njima ko prije, dosta sam ih poklonila.
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepi
|
|
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno ! Carolija boja ! |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Gajtana
Pustio korijenje Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno. Oduzimaju dah!
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, svi su ti divni, trud se isplatio :)
Molim pomoć tko još gleda temu i zna, gdje naručiti izvana odrasli adenium i kako to ide s carinom (mora imati neki certifikat pa treba pazit od koga se naručuje) koliko ta priča uopće košta? Hvala!! |
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam, djevojčice drage!
Marsha, ne znam kako to ide s kupnjom izvana, moji su svi iz sjemena, no odrasla biljka sigurno nije jeftina ako se uzme u obzir poštarina.
|
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andina predivni su i jako se veselim da će neki biti moji
|
|
ariel
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 31 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam naručila dvije biljke iz inozemstva, sasvim normalna pošiljka. Nisam platila carinu.
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ariel, možete mi dati podatke odakle ste naručili? a koliko ste poštarinu platili? Hvala, hvala, hvala!!!
|
|
ariel
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 31 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Platila 196 kn 2 biljke. Poštarina free
|
|
ariel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na ebayu.
|
|
marsha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na info :)
|
|
ariel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ali i ja ih imam viška pa ih prodajem
|
|
ariel
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jednogodišnje biljke. Uzgojene iz domaćeg sjemena
|
|
Odgovori | Stranica <1 400401402403404 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |