Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ajamin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ajamin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 145>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 22:07
Prekrasni ukrasi!
Imam isto pitanje kao Aralija
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 22:55
aralija .violica -hvala vam na pohvalama.
tehnika rada je vrlo jednostavna.potreban je bijeli konac,(mi smo imali konac za heklanje,)koji se provlači kroz posudu u kojoj je štirka-nerazrijeđena i namata se na balon napiren u veličini kuglice.objesi se negdje da se dobro osuši,a onda se balon probuši i izvadi van .kuglica ostaje.na nju se poveže konac za objesiti i to je to
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 23:07
Ne mogu reći da mi je jasno ali da pokušam , konac je umače u štirku (jasno mi je jer sam nekad štirkala heklane tabletiće)napuše se balon i omata oko njega, ali kako napuhati sve isto . Ma da li sam dobro shvatila???????
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 23:18
aralija.balon napušeš koliko želiš.u posudu sa štirkom stavi klupko sa koncem i motaš oko balona.najprije napravi krug oko zavezanog otvora balona,a onda nepravilno po cijelom balonu.pokušaj nije komplicirano.pazi samo da se dobro osuše
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 01:02
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

aralija .violica -hvala vam na pohvalama.
tehnika rada je vrlo jednostavna.potreban je bijeli konac,(mi smo imali konac za heklanje,)koji se provlači kroz posudu u kojoj je štirka-nerazrijeđena i namata se na balon napiren u veličini kuglice.objesi se negdje da se dobro osuši,a onda se balon probuši i izvadi van .kuglica ostaje.na nju se poveže konac za objesiti i to je to
Rezultati su fenomenalniThumbs%20Up bravo za vrijedne i strpljive rukeClap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 18:13
Mnogo,mnogo,lepo na neke strane sam se dva puta vracala,Dipladenija je prelepa i bas je velika moja je bebica za tu tvoju dzinovskuBig%20smilekoliko je stara,pa Mocvarac ili Hibiskus Kokineus onaj zuti mnogo mi je lep...ma sve je za pricu,ali kuca je sada prelepa mogu zamisliti kakva ce sad raskos od muskatli na leto da bude uz novu odoru tvojeg doma...odusevljena sam tvojom lepotom ...smile141
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:33
bebolina već vidiš čega se mi god uhvatimo mora biti dobro.jako se trudimo

leona drago mi je da te vidim u mojem vrtu.za sada je još dosta uništen od majstora ali čim dođe proljeće krećemo u obnovu
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:24
samo da znaš da sam  tu i da ti mahnemsmile177
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:30
baš mi je drago.znači nisu te majstori uništili
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 17:09
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

baš mi je drago.znači nisu te majstori uništili

Kad su počeli prvo što sam rekla je da imaju zabranu prilaska zelenilu bilo koje vrste.
Za sada ni jedna jedina biljka nije stradala od njih i mogu reći da su me baš iznenadili,jako paze na moje ljubimice. Čak su pitali triba li što zaliti dok sam ja bila bolesna.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 17:22
anđo svaka čast majstorima.ne mogu se ni ja žaliti na moje,ali cvijeće im je jednostavno bilo na putu,a mjesta je malo.nisu ga mogli zaobići.tamo gdje su majstori gazili nije mi jasno kako ću okopati
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 17:26
I kod mene im se na nekoliko mista našlo baš na putu ali su napravili ogradicu od dasaka i paleta ,ma super su!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 22:10
Tek da pozdravim vrijednicu, "bravo" ostavim i odšuljam se dalje...

A za obnovu vrta se ne sekiraj, pa tu smo ti mi da pomognemo!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 21:29
ovo je moj zimski vrt.za sad se dobro drži.suho lišće namjerno ne čistim do proljeća

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 21:32
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 21:34
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 21:37
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 21:38
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 21:40
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2013 u 21:46
ovo je malo - niže na stepenicama

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 145>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.