VA DIHE MORA |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 43> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Belina uživala sam u šetnji tvojim preljepim vrtom!!!
Bilo bi lijepo kad bi nas malo češće obradovala slikama iz tvog vrta, a bilo bi još ljepše kad bih mogla uživo vidjeti svu tu ljepotu!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasan vrt, draga Belina
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vrijedna si ti rožica. Sve si uredila. Baš ti je krasno.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
vrijedna rožica koja ima zlatne ruki
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Uživala sam kod tebe, prekrasno je, pravo osvježenje ! Ti kao da si na nekom drugom kontinentu. Kod mene još niti zumbuli nisu procvjetali. Gledala sam slike svog vrta od prošle i predprošle godine i ne mogu vjerovati kakva je to razlika. Japanski javori su već naveliko imali lišće, a sada se pupovi jedva naziru ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Hvala ti Anastazija na posjeti,navrati opet,veselim se! |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Draga Belinice još sam neki dan u tvom vrtu uživala, ali se nisam stigla oglasiti. Znaš što sam prvo pomislila ? - E to te ja pitam !! Konačno si nam i tu dala hrpu slika i uvela nas u tvoj divan vrt. Prekrasno je, što drugo uopće reći, jer neznam što bih uopće izdvojila kao najlijepše
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Draga Belice!
Samo ti prošetaj,pa i tiho,veselim se ja i takvim gostima ![]() ali tu je moja kućna ljubimica,samo njuši,zamisli ne laje ![]() nadam se da ćemo se napokon i upoznati!21. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Koliko lijepih slikica, draga Rožice mića!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opet sam malo zavirila,kako se zove ovaj cvijet nemogu odgonetnuti
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno si dotjerala vrt. Imaš puno zanimljivog kućnog cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
O hoćemo, hoćemo, ja stižem definitivno, jedino ak mi klada na glavu padne tajj dan
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja prijateljice poznajem tvoj vrt skoro kao svoj, ali uvijek kad staviš slike iznenadim toj raskoši i ljepoti koju održavaš i kreiraš. Znam da ću ponovo uživati u vrtu, ali lijepo je pogledati i slikice, kao u nekom časopisu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala ti na posjeti,taj grm nježnih ljubičastih cvijetova,zove se poligala,zimzelen,cvate od travnja pa do kasne jeseni. |
|
|
|
![]() |
|
Lantana,Belica i Triša....kada vas vidim u vrtu imam tremu.
Hvala vam,čekam vas ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasna ti je poligala
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Draga Ljiljuška,
A kako tek je mjesec velik i kupa se u moru. Navrati opet ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Draga Belina,
ostala sam ![]() Predivno si srihtala vrt. Do iduće šetnje šaljem ti puno ![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Belina, tvoj vrt ne samo da je pun lijepog i njegovanog cvijeće, već je i sređen s puno ukusa i ljubavi. Upravo kao i tvoj dom. ...i sve mi je jako lijepo ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |