Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VA DIHE MORA
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

VA DIHE MORA

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 43>
Korisnik
Poruka
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 00:02
 Draga Belina uživala sam u šetnji tvojim preljepim vrtom!!!
Bilo bi lijepo kad bi nas malo češće obradovala slikama iz tvog vrta, a bilo bi još ljepše kad bih mogla uživo vidjeti svu tu ljepotu!!!smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 18:51
krasan vrt, draga BelinaClap
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 19:08
Vrijedna si ti rožica. Sve si uredila. Baš ti je krasno.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2013 u 09:47
vrijedna rožica koja ima zlatne ruki Thumbs%20Up....... sve ti je prekrasno, posebno kamelije smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2013 u 13:58

Uživala sam kod tebe, prekrasno je, pravo osvježenje !
Ti kao da si na nekom drugom kontinentu.
Kod mene još niti zumbuli nisu procvjetali.
Gledala sam slike svog vrta od prošle i predprošle godine i ne mogu vjerovati kakva je to razlika.
Japanski javori su već naveliko imali lišće, a sada se pupovi jedva naziru  Confused.

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2013 u 19:56
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

vrijedna rožica koja ima zlatne ruki [IMG]smileys/smiley20.gif" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />....... sve ti je prekrasno, posebno kamelije [IMG]smileys/emot127.gif" align="absmiddle" alt="smile71" />

Hvala ti drago moje strašilo,sve sam to ja od vas naučila,a još učim.

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2013 u 19:57
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Uživala sam kod tebe, prekrasno je, pravo osvježenje !Ti kao da si na nekom drugom kontinentu.Kod mene još niti zumbuli nisu procvjetali.Gledala sam slike svog vrta od prošle i predprošle godine i ne mogu vjerovati kakva je to razlika.Japanski javori su već naveliko imali lišće, a sada se pupovi jedva naziru  [IMG]smileys/smiley5.gif" align="absmiddle" alt="Confused" />.

Hvala ti Anastazija na posjeti,navrati opet,veselim se!
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2013 u 06:48
Draga Belinice još sam neki dan u tvom vrtu uživala, ali se nisam stigla oglasiti. Znaš što sam prvo pomislila ? - E to te ja pitam !! Konačno si nam i tu dala hrpu slika i uvela nas u tvoj divan vrt. Prekrasno je, što drugo uopće reći, jer neznam što bih uopće izdvojila kao najlijepše smile79
belica,zagreb
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2013 u 08:10
Draga Belice!
Samo ti prošetaj,pa i tiho,veselim se ja i takvim gostima

ali tu je moja kućna ljubimica,samo njuši,zamisli ne laje
nadam se da ćemo se napokon i upoznati!21.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2013 u 10:36
Koliko lijepih slikica, draga Rožice mića!!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2013 u 23:24
Opet sam malo zavirila,kako se zove ovaj cvijet nemogu odgonetnuti
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2013 u 23:37
Krasno si dotjerala vrt. Imaš puno zanimljivog kućnog cvijeća Clap
život je more
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 13:35
O hoćemo, hoćemo, ja stižem definitivno, jedino ak mi klada na glavu padne tajj dan LOL. I ja se baš radujem !
belica,zagreb
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 16:45
Draga moja prijateljice poznajem tvoj vrt skoro kao svoj, ali uvijek kad staviš slike iznenadim toj raskoši i ljepoti koju održavaš i kreiraš. Znam da ću ponovo uživati u vrtu, ali lijepo je pogledati i slikice, kao u nekom časopisu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 20:15
Originalno poslano od člana Jaca123 Jaca123 napisao:

Opet sam malo zavirila,kako se zove ovaj cvijet nemogu odgonetnuti[IMG]http://i1194.photobucket.com/albums/aa363/severkabuneta/P1010058.jpg" />

Hvala ti na posjeti,taj grm nježnih ljubičastih cvijetova,zove se poligala,zimzelen,cvate od travnja pa do kasne jeseni.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 20:17
Lantana,Belica i Triša....kada vas vidim u vrtu imam tremu.
Hvala vam,čekam vas
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 22:04
Prekrasna ti je poligala
Lipik
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2013 u 22:13
Draga Ljiljuška,
A kako tek je mjesec velik i kupa se u moru.
Navrati opet
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 18:29
Draga Belina,
ostala sam smile39 kad sa vidjela tvoje rascvjetane ljepotice i ljepotane.
Predivno si srihtala vrt. Do iduće šetnje šaljem ti puno smile79.
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 00:14

Belina, tvoj vrt ne samo da je pun lijepog i njegovanog cvijeće, već je i sređen s puno ukusa i ljubavi. Upravo kao i tvoj dom. ...i sve mi je jako lijepo

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.