Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 77> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koja raskoš? A ti još nisi promjenila naslov teme!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Fantastično, šteta što tako malo traju, ali vrijedi čekati
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
anđelka čekam te
![]() gt neznam promijenit naslov a dodala bi samo jos skromni početak 2011 da znam za par godina kad sam krenila ![]() lantana traju kratko al bude dosta pupoljaka i uvjek me iznenadi pokoji cvjetic ![]() ovdje se vidi dosta seduma i cuvarkuca sto sam ovo proljece posadila ,tako da ce uskoro garten bit prilicno popunit jer sedumi brzo rastu ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ova zadnja fotka iz ptičje perspektive je neopisiva!
Stvarno si taj kaktus garten prekrasno složila. Bravo za ideju i vrijedne ruke! |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
evo me opet, ne mou odoliti izazovu gledanja tvog kamenjara
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
samo kratko...predivno kamenjar, uživala sam u slikama
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kaktus garden ti je sad još ljepši kad su se stanovnici rasvali
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo je prekrasno! Izgleda kao da je neznam gdje slikano, a ne kod nas......izgleda nestvarno! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Krasno! Kad bi bar ja mogla tako nešto napraviti kod mene...
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
sve lajkam!
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
.
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
..
|
|
![]() |
|
ove dvi poruke isprid znaće "NEMAN RIČI ZA TVOJ KAKTUS GARDEN" i točka .
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kaktus vrt zaista je poseban!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Kaktus-land je prekrasan!!!
![]() ![]() Mogao bi danima sjedit pred njim i samo gledat kako se otvaraju cvjetovi!! ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Eh ljepote, nagledat se ne mogu dovoljno...
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dobro jutro ukočena moja. tu sam u mislima uz tebe
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
svima
![]() jedan dio mojih lantanica ...obozavam ih ![]() ![]() ![]() campanule ![]() ![]() ovo neznam kako se zove,uglavnom cvijet joj je fenomenalan ![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |