Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 134> |
Korisnik | |
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivni su svi,neznam koji mi je ljepsi..evo ja cu vas jos malo davit sa slikama ,moram,jer je predivno
![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Slažem se, kao oaza u pustinji!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
evo necu vise ,jos samo ova :)) sedum je prekrio kaktus ,bas mi lijepo za vidit
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Samo me ti davi i gnjavi @kamenjar.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pinus
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Ljepših cvjetajućih kaktusa nisam vidio @kamenjar. Ne šalim se zbilja je tako. Koliko su stari ovi tvoji rascvjetani kaktusi ?
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
hvala ti pinus.kaktus garten je star 4 god ..kaktusi rastu na očigled i razmnozavaju se..dali im odgovara cjelodnevno jako sunce ,dal to sto sam pri sadnji koristila pijesak ,uglavnom oni su zadovoljni
|
|
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kamenjar....šta god da si napravila, njima odgovara, a mi možemo uživati gledajući ih, predivni su
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kaktusi svoje zadovoljstvo jako lijepo pokazuju |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
sanja ,dobro kazes kao pustinja,zato ja travu vadim sa nozom i poslje nogama tapkam po mjestu da zemlja bude sto tvrđa i da izgleda kao pustinja
![]() đeni,mon ,mali kaktus hvala vam ,moraju da cvjetaju jer sam na zgrazanje okoline zimus kad je zahladnilo vadila deke iz ormara i pokrivala ih ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Predivno Kamenjar!! E da je nama ta klima...
Ali vidim da je i sjever u bojama ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Zar deke? Eto zato ti ovako fino vracaju,lijepi su veoma.Da imam samo jedan ovakav cvijet,bila bih presretna.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Pinus, Kamenjar, Mali kaktus prelijep bal tj. maskenbal
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Društvo, što za reći nego da je PREKRASNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
Samo fotkajte još i SVE!!!!! objavljujte! Pozdrav...........schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Dobro jutro forumaši, nema fotkica, ova kišurina nam je svima zagorčala život!
Kod nas "sastavilo" nebo i zemlju, iako je dosta kaktusa u cvatu neda mi se slikati po ovom ružnom vremenu..... Pozdrav........schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kamenjar, a i svi drugi, ovo su prelijepi prizori za nas kaktuso ljupce
a mislim da i drugi - oni koji i nisu ljubitelji bockavaca, ne mogu odoliti ovim slikama |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |