Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 109>
Korisnik
Poruka
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 15:58
ti si čudo! i stvaraš čuda! smile211
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 21:01
hvala vam lijepo...riječima znate napraviti čudo i sada neznam kako da hodam od ponosa... hvala vam
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 21:03
evo još malo moje crvene faze... naravno, odbljesak na staklu je učinio svoje...iznervirao me i izbacio totalno iz takta, pa su fotke takve kakve jesu... nisam bolje mogla...sorry

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 07:36
Ovo je jedan od meni dražih motiva. Jako dobro. Bravo!
ANĐELKA
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 10:32
Prekrasni motivi, dobro iskombinirani....ali, to sa staklom stvarno zna frustrirati, ne samo tebe...no, glavno da je rad ispao odličan smile94
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 11:25

moja čarobnica....smile72

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 14:37
Ovo je presavršeno,a tek raspucavanje,odlično si to iskombinirala
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 15:17
super draga
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 15:39
ajme... kako je ovo prekrasno. Očarana sam starinskim motivima... i nista manje tvojim radomsmile213
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 19:50
izašla sam iz crvene faze i konačno završila uradak koji radim već duže vrijeme. imam jedan kutak u kući gdje mi se nalaze vina, pa sam shodno tome, odlučila uraditi nešto i za zid. i dok moj zakoniti ne odluči pričvrstiti uratke na zid, ja ću vam ih prikazati ovako uslikane...

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 19:53
Jako dobro smile164sviđa mi se!
ANĐELKA
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 19:55
hvala mila, al si brza na okidaču!!smile163
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 20:03
Jako lijepe slikice,kaj si na ovu drugu stavila ono ispod,izgleda kao kamen
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 20:11
stavila sam struktur pastu domaće proizvodnje..opet malo kemijanja, al sve u svbemu, mislim da sam s time sam zeznula cjelokupni dojam...
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 23:24

skoro da je šteta da te prošla crvena faza. ovaj zadnji uradak je famozan. a ovo sa odbljeskom sam naučila ignorirati, jer stvarno zna izluditi.

a ovo za vinski kutak je isto jako dobro. sviđa mi se što su sve ovako u istom zelenom tonu pa super izgledaju zajedno.
veselim se tvojoj novoj fazismile213
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 00:03
Draga Nataša, stvarno mi se teško odlučiti koja ti je faza bolja... Ovaj triptih za vinski kutak je preodličan, a sa struktur pastom mislim da nisi fulala...kad ih sve zajedno ovak gledam - dobila si jednu novu dimenziju, ovo podražavanje kamena kao da održava temperaturu podesnu za držanje vina...ne znam, bolje da dalje ne blebećem jer ću se zapetljati  Crazy ali meni baš dobro izgleda, onak imam dojam da su vina u tim flašama baš taman rashladjena i zovu... Valentine%20heart%20bottle
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 08:52
I ja mislim da sa stuktur pastom nisi niš fulala,super ti je ispalo.
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 10:53
bravooooooooooo......predobro ...sve uskladjeno
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 11:25
prekrasni motivi,radovi su odlični smile72
Na vrh
brani View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 242
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 12:29
nataša ovo je zaistasmile75meni  laiku reci kako si dobila   tako lijepe pukotine, jeli to lak za raspucavanje ili nešto drugo.....uglavnom prekokrasno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,316 sekundi.