natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 109> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ti si čudo! i stvaraš čuda!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala vam lijepo...riječima znate napraviti čudo i sada neznam kako da hodam od ponosa... hvala vam
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
evo još malo moje crvene faze... naravno, odbljesak na staklu je učinio svoje...iznervirao me i izbacio totalno iz takta, pa su fotke takve kakve jesu... nisam bolje mogla...sorry
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je jedan od meni dražih motiva. Jako dobro. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Prekrasni motivi, dobro iskombinirani....ali, to sa staklom stvarno zna frustrirati, ne samo tebe...no, glavno da je rad ispao odličan
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
moja čarobnica.... |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ovo je presavršeno,a tek raspucavanje,odlično si to iskombinirala
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
super draga
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ajme... kako je ovo prekrasno. Očarana sam starinskim motivima... i nista manje tvojim radom
![]() |
|
![]() |
|
izašla sam iz crvene faze i konačno završila uradak koji radim već duže vrijeme. imam jedan kutak u kući gdje mi se nalaze vina, pa sam shodno tome, odlučila uraditi nešto i za zid. i dok moj zakoniti ne odluči pričvrstiti uratke na zid, ja ću vam ih prikazati ovako uslikane...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako dobro
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala mila, al si brza na okidaču!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako lijepe slikice,kaj si na ovu drugu stavila ono ispod,izgleda kao kamen
|
|
![]() |
|
stavila sam struktur pastu domaće proizvodnje..opet malo kemijanja, al sve u svbemu, mislim da sam s time sam zeznula cjelokupni dojam...
|
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
skoro da je šteta da te prošla crvena faza. ovaj zadnji uradak je famozan. a ovo sa odbljeskom sam naučila ignorirati, jer stvarno zna izluditi. a ovo za vinski kutak je isto jako dobro. sviđa mi se što su sve ovako u istom zelenom tonu pa super izgledaju zajedno.
veselim se tvojoj novoj fazi
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Nataša, stvarno mi se teško odlučiti koja ti je faza bolja... Ovaj triptih za vinski kutak je preodličan, a sa struktur pastom mislim da nisi fulala...kad ih sve zajedno ovak gledam - dobila si jednu novu dimenziju, ovo podražavanje kamena kao da održava temperaturu podesnu za držanje vina...ne znam, bolje da dalje ne blebećem jer ću se zapetljati
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
I ja mislim da sa stuktur pastom nisi niš fulala,super ti je ispalo.
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bravooooooooooo......predobro ...sve uskladjeno
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni motivi,radovi su odlični
![]() |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
nataša ovo je zaista
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |