DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 86> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Probaj, ja sam jako zadovoljna sa efektom koji se postiže tom tehnikom.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Vidjala sam samt puder za kupit, ali nisam mogla bas zamisliti kako to izgleda kad se napravi. A moram ti reci da izgleda fenomenalno... naravno vise zahvaljujuci tebi nego puderu... ali sad cu definitivno probati i ja.
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo ti je jako jednostavno. Imaš samt pudera u nekoliko boja po ovim hobby dućanim koji prodaju sve za salvetnu tehniku. Na podlogu naneseš boju koja ti približno odgovara boji pudera i na još mokru boju odmah posipaš taj puder u prahu i višak malo ispuhneš ili istreseš sa rada i malo čekaš da ti se to osuši. I to je to!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
predivno, osobito kutija, a što je to točno samt puder i kako se radi s tim? koliko vas pratim sve nisam još vidjela tu tehniku sa samt puderom
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Super ...vidim da nas ima više koji vole eksperimentirati...i ja napravih nešto sa samt puderom. Odlično izgleda ta tvoja kutijica.
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
itekako ti je uspijelo raditi sa crnom podlogom,boca je predivna,a i ova muzicka je odlicna
![]() |
|
![]() |
|
Slažem se s tobom, i meni je ova crna nekako posebno draga. Možda zato što sam prvi put pokušala raditi sa crnom podlogom i mislim da je uspjelo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Sve boce su krasne, al eto mi sad upada ova crna u ochi!
![]() |
|
![]() |
|
Curice, hvala od srca
![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Luude boce, super je ova Mozart, genijalna
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
meni su oči stale... tako su prekrasne boce i tako uredno napravljene.... motivi su za deset... nek tvoja faza boca potraje.......
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Znaš draga....uvijek se razveselim kad otvorim tvoju galeriju, jer si me već razmazila i znam da ću naići na neku ljepotu. Boce su lijepe i stvarno ih ima za svačiji ukus. Bravo ...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, ali nema više boca, bar za sada. Sad dolaze na red oni tvoji ćupovi,a samo da malo predahnem i dođem do nekih inspiracija! Duge su sad i hladne ove noći pa će biti i zadovoljstvo nešto i raditi u tom pogledu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
boca preeeeeeeeeeeeeekrasna
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kakva doooobra boca
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |