kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 80> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() e pa Kaćo stvarno si expert!
a vanja samo naprijed!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Nemam ti šta reć nego da je perfektna...... Ti bi tribala samo doma sidit i radit decoupage ( niti prat, niti kuhat) jer ti ovo ide savršeno.... |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cure svima pusa velika,hvala vam najljepsa
![]() ![]() iris i dori,mi smo se nesto sinoc dogovarale i vi ste ukljucene,ali o tom potom,cut cemo se ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Dori
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ajde ajde Vanja, nije šala, čekamo radove, samo počni, opskrbit ćemo te na kavici salvetama!
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Meni je - kao da si mene pitala kakvu da napravish! Fenomenalna
![]() I bash ta rustik drshka na shkrinji daje celinu celoj kompoziciji! Svaka chast ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Nježna i romantična...sviđa mi se. Volim takve motive... |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Kačo škrinjica je pravi bonbončić
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
igrala si se ti i po škrinjici što je nadasve dobra igra...super...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ajme Kaćo šta je dobra...Savršena.!!!!!!!!!!Ostavljaš me bez daha, ja to neću nikad tako naučit
![]() Ti si prava umjetnica, svaka čast!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma bravo za održani tečaj
![]() ![]() a škrinjica je naravno
![]() |
|
![]() |
|
cure hvala vam na pohvalama i komentarima,pusa vam velika
![]() je ruzice,to je ona od nekidan,samo sam ju sinoc,kad ste vi otisle, dovrsila i prelakirala ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasna škrinjica, tipično tvoj rad, znaš kada treba stati, baš mi se sviđa što je donji dio bez motiva.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
škrinjica je prekrasna,to je ona mala sto smo je bile gledale,jel tako?
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ah, baš je romantična
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasna je,ruže i gitara...odlična kombinacija!
|
|
![]() |
|
evo jedna malecka skrinjica,malo sam se igrala u photobucketu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma ne mogu vjerovat,u prvi mah sam pomislila da ste zakasnile,da je ranije krenuo..eto,bas mi je zao sto ste neplanirano izivcirale..
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |