Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 22:55

počinje polako cvijetati i ovi grmeki abelije
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 23:01
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 23:13

pa za danas dosta ionako slike su očajne

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 23:18
Duda, baš sam ti svašta napisala i onda me izbacilo.

Uglavnom da ukratko ponovim - sve ti je prekrasno, a ova zadnja sličica je naj, naj, prava naša morska.

Molim te da sakupiš sjemenke vinke - ove godine nemam ni jednu bijelu ni svjetloroza, sve su tamnije - pa možemo razmijeniti
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 23:27
nema frke draga samo da vidim gdje je to sijeme nisam ga uopće primjetila,imam strašne puzajuče boje ciklame prezadovoljna sam sa njima doljevaju suncu i cvatu ko lude..idem u akciju sutra kad odvezem Lavu u vrtić
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 23:28
Dobro je Otok rekla prava naša morska slika.Clap Sve je lijepo, ali plava verbena je naj...
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 23:31
Duda, nemaju još sjemenke, sjećam se da sam ih lani dugo čekala, mislim da je već bio deseti mjesec, ali su do tada i cvale. Pojavit će se mahune i u njima su sjemenke. Moraš paziti da dozriju, ali da se same ne raspuknu i odu, doduše onda se same rasiju i niču na proljeće po vrtu
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2009 u 23:34
Prava ljepota i morski ugođajsmile120
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 07:08
Napokon smo i tvoj morski ugođaj dočekali! Slikaj nam više, uvijek nas raduju tople slikice s juga!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 07:16
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

ovo i nije baš jako naraslo,čini mi se da je ipak prekasno posađeno u teglu gdje su bile surfinije al su nastradale od pauka

Duda gušt je proći tvojim mediteranskim vrtom. A beračica pomidora...Big%20smileClap slatka je kao bombončić.

Citirala sam ovu sliku s pitanjem: a što je ovo? Jer je prekrasno, kažeš kasno posađeno a puno cvjetova.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 10:05
napokon slikice
prvo da ti kazem da i moja Verbena cveta ,nisam se nadala ni da ce se primiti.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 10:15
Cvijeće izgleda super ,a tek juka...oogromna je,koliko je stara?
Cikas palma je predivna!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 10:24
pa baka nekad mislim da ipak netreba pisati kaj se kak zove pogotovo ak je rašireno..ovo je trodupla surfinija bijela i boje ciklame..kažem da je prekasno zasađeno jer uopće nemože parirati sa drugom surfinijom koja je dugačka već metar
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 10:26
gio baš mi drago za verbenu..ja neznam šta ću sa mojima starima jer imaju ogroman korijen pa ih moram zaljevati 2x na dan ..
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 10:37
Duda, konačno malo lijepog ugođaja iz tvog vrta, zadnja slika je stvarno THE BEST OF....
Moje biljkice nestrpljivo čekaju da promjene adresu, što je s našim "jocker vozi..."?Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 12:36
e draga dobro da si me podsijetila... jučer mi je reka da dolazi 19 pa ću mu reć nek te zovne Thumbs%20Up super..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 12:37
Originalno poslano od člana Željka23 Željka23 napisao:

Cvijeće izgleda super ,a tek juka...oogromna je,koliko je stara?
Cikas palma je predivna!
juka je stara više od10g
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 12:53
Sličica predivna, rujan je i boja mora se mijenja ...
A to ima svoje čari ...

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 13:31
Raj na zemlji .
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 14:32
Kažu da kad se more počne bljeskat da je ljetu kraj.
Baš sam to vidjela u nedjelju na kupanju...... šmrc.... šmrc
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.