Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pa za danas dosta ionako slike su očajne |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Duda, baš sam ti svašta napisala i onda me izbacilo.
Uglavnom da ukratko ponovim - sve ti je prekrasno, a ova zadnja sličica je naj, naj, prava naša morska. Molim te da sakupiš sjemenke vinke - ove godine nemam ni jednu bijelu ni svjetloroza, sve su tamnije - pa možemo razmijeniti |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
nema frke draga samo da vidim gdje je to sijeme nisam ga uopće primjetila,imam strašne puzajuče boje ciklame prezadovoljna sam sa njima doljevaju suncu i cvatu ko lude..idem u akciju sutra kad odvezem Lavu u vrtić
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro je Otok rekla prava naša morska slika.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Duda, nemaju još sjemenke, sjećam se da sam ih lani dugo čekala, mislim da je već bio deseti mjesec, ali su do tada i cvale. Pojavit će se mahune i u njima su sjemenke. Moraš paziti da dozriju, ali da se same ne raspuknu i odu, doduše onda se same rasiju i niču na proljeće po vrtu
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prava ljepota i morski ugođaj
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Napokon smo i tvoj morski ugođaj dočekali! Slikaj nam više, uvijek nas raduju tople slikice s juga!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Duda gušt je proći tvojim mediteranskim vrtom. A beračica pomidora...
![]() ![]() Citirala sam ovu sliku s pitanjem: a što je ovo? Jer je prekrasno, kažeš kasno posađeno a puno cvjetova.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
napokon slikice
![]() prvo da ti kazem da i moja Verbena cveta ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Cvijeće izgleda super ,a tek juka...oogromna je,koliko je stara?
Cikas palma je predivna!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pa baka nekad mislim da ipak netreba pisati kaj se kak zove pogotovo ak je rašireno..ovo je trodupla surfinija bijela i boje ciklame..kažem da je prekasno zasađeno jer uopće nemože parirati sa drugom surfinijom koja je dugačka već metar
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
gio baš mi drago za verbenu..ja neznam šta ću sa mojima starima jer imaju ogroman korijen pa ih moram zaljevati 2x na dan ..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Duda, konačno malo lijepog ugođaja iz tvog vrta, zadnja slika je stvarno THE BEST OF....
Moje biljkice nestrpljivo čekaju da promjene adresu, što je s našim "jocker vozi..."?
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e draga dobro da si me podsijetila... jučer mi je reka da dolazi 19 pa ću mu reć nek te zovne
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
juka je stara više od10g
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sličica predivna, rujan je i boja mora se mijenja ...
A to ima svoje čari ...
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Raj na zemlji
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kažu da kad se more počne bljeskat da je ljetu kraj.
Baš sam to vidjela u nedjelju na kupanju...... šmrc.... šmrc
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |