|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 113> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Šalji salvete poštom...a čestitku ću ti donjeti kad dođemo ( sin i ja ) na kavu i igranje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
ok
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Ajme ..ovo tvoj ok mi zvuči kao da nisi baš oduševljena.... ...sam se pitam da li s time da šalješ salvete poštom ili s time kaj sam se pozvala na kavu i igranje ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...joj,radim posao i tipkam...joaoooooooooooooooooo kad ne urlam niste sretni,....sve super, evo upravo knjiga otisla na postu...mi kafenisemo kad dojdes...kissi kissi...ma trazim onaj link s namjestajem, jucer sam ga tu negdje vidla...ti vrapca..help
|
|
![]() |
|
![]() |
Koji namještaj?
One cure kaj rade salvetnu na nameštaju? Duga-hand made ili? http://www.dugahandmade.com/ |
|
![]() |
|
![]() |
tooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
bravo majstorice
kak koke kupe u ikei i delaju....i ja volim drvo iz ikee....a i povoljno je
si vidla da se ne ljutim...kaj ti mene prepadas izmedju ostalog...čhaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() niko me ne voliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
![]() |
Evo ja te volim ![]() Kad bum došla k tebi...bum ti donesla i kolačeka.... ![]() Ili bumo Ninochki rekli da nam pripremi jednod crnac bez jaja..a može i crnca bez jaja s velikom bananom ![]() Btw, curke...to je naziv kolača..da se razmemo ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
vidim ja da ti voliš taj kolač
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
a ovo kaj cure rade je mrak...prvi put sam bila na toj stranici
|
|
![]() |
|
![]() |
moze bilo kakav crnac...aaaaaaaaa trebam rame za kukanje bar pol vureeeee
|
|
![]() |
|
![]() |
koke mrak rade
|
|
![]() |
|
![]() |
Draga tvoj crnac je bio najmi njami ![]() A Ninochka je izjavila da jedino to u zdanje vrijeme radi...pa je nisam htjela s ničim drugim opterećivati...a kako je susjeda ( u Dugavama ) mogla bi nešto i preipremiti da gricnemo uz kavicu kod Jasssi ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() |
znaci u nedjelju moram donijeti crnca. btw ovaj s bananom nije mi uspio :(
u nedjelju donosim crnca bez jaja. kolac mi je mrak i fakat mi je mljac mljac :)
|
|
![]() |
|
![]() |
juhu j akufak kafe a vi dojdite i onda kopamo po slavetama i radovimaaaaaaa
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() |
Ajoj vi se budete baš super zabavljale.. a ja bum sama!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
isusek dojdi i ti ......nemoras ni kolac dofurati
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() |
Fala fala.... ali ovaj put budem u mislima s vama a vi imate zadatak da se poslikate da vidimo kak ste se super zabavljale!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ok, razumem druze generale....sad ce se cure zrihtati a ja bum kao i svaku nedjelju kao pokisla kokos ....ali sutra idem na pramenove-hah...to bu me izvuklo
|
|
![]() |
|
![]() |
Draga moja N. pa ja se nisam s nikim dogovorala za nedjelju ![]() ![]() Samo sam rekla Jassi da bum jednom došla do nje s mojim malim sinekom na kavu i igranje.... i da bi bilo zgodno, s obzirom da si ti njna suseda, da navratiš, btw, naravano, sa crnecem jer znam da to znaš napraviti ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
dobro sem ninochke i mozda proljeca tko jos dolazi u nedjelju??? ajmo, slobodno dojdite, ja volim kad imam goste jer je to rijetko, od kad sam rodila bjeze od mene i teroriste
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |