Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 69>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 13:07
Kada sam počela raditi u firmi, nije bilo niti jednog cvijeta.
Odmah sam prokometirala da nam treba cvijeća, jer uredi djeluju hladno bez cvijeća. Dobila sam novce da kupim nešto od cvijeća.Ova dracena je bila prva, i da bila je mala, a sada je prava dama.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 13:08
Od ove sam "dobila" jedan pelcer, i ona se super drži za sada.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 13:10
A ovako izgleda sa ulaza u moj ured (kolege kažu u zelenu oazu Smile)

Ostalo cvijeće mi je po drugim uredima i kod mene po oramarićima...

Eto, dragi moji prošetali ste malo po firmi i vidjeli moje cvijeće...
nadam se da vam se dopada.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 13:27
Bravo, ti ko da radiš u cvjetarni
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 14:25
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Bravo, ti ko da radiš u cvjetarni

LOLLOLLOL  Imam sreću da imam tolerantne kolege ( u biti ja sam jedina žena u uredu, pa ne smiju prigovarati)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 14:26
A i puno je soba, tako da se to razvodni...jedino je kod mene u uredu "malo" više cvijeća, ali i na to su se naviknuli...LOL
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 15:15
lijepe i zdrave sobne biljke, svaka ti častClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 15:39
Na poslu nemam police uz prozore (vrata) ali da imam isto bi tako izgledalo..... ja ih slažem po podu i po pisaćem stolu Wink.
I ja sam jedina žena u firmi, ostatak su 3 mušketira, jedan u Ljubljani, jedan u Trstu a jedan u Valpovu...... kako mi je lijepo sam svoj gazda Wink
Biljke su ti super i vrlo šaroliko društvo, "mesnato", bodljikavo, rascvjetano.......Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 17:41
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

ovo je također neki sukulent, ali sam mu opet zaboravila ime.ConfusedŠteta jer ga nisam slikala nedavno kada je imao cvijet...jako neobično..vidi se još uvijek cvijetna štapka...imao je puno malih bijelih cvjetića.

jeli to možda gasterija ili nešto slično? Imala sam sličan sukulent /ili takav/, ali mi je istrunuo i nikad nije cvao. Ured ti je prava cvjetna priča i sigurno je ugodno raditi u njemu, a tvojim kolegama navratiti.
Čini mi se da se "mali neznanko" zove singonij i zaista ti lijepo napreduje. Ukrasne teglice su jako slatke i biljke sigurno uživaju u njima.
Lijepi pozdrav
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 18:16

Tvoj rascvjetani prozor je super. I tvoje biljke imaju slične priče kao i moje. Najviše volim one koje sam izliječila, oporavila. Kad njih gledam osjećam se tako dobro. Bravo za tebe!

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 18:38
puno lijepih biljaka smile169
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2010 u 19:16

Ni ovome ne znam ime, ali znam da je prilično učestal na forumu.

Ja sam užasno ponosna da sam uspjela zapamtiti ime te biljkeLOL. Syngonium! Ha! Ja ju imam već jako dugo, puno preko 10 godina. I raste kao blesava. Sad mi je do nosa!
Jedino što mi je neka dobra duša na forumu, kad sam pitala što je to, napisala: otrovno od lista do korijena. Ali izdržljivo i ne traži posebnu njegu.

Ostale biljke su ti lijepe i one doma i one u uredu.ClapClapClap
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 10:14
Da, da, to je sygononium...znala sam da je popularan, ali nikako da mu zapamtim ime.

I meni se počeo sviđati, jer sam negdje vidjela da je jedan cijeli kut sobe bio od njega, dosta brzo napreduje, a ne traži veeeliku brigu. Sada čekam da i kod mene postane " čudovište".
A da je otrovan, to nisam znala....ali nema veze , neću ga papati. Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 10:16
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

ovo je također neki sukulent, ali sam mu opet zaboravila ime.ConfusedŠteta jer ga nisam slikala nedavno kada je imao cvijet...jako neobično..vidi se još uvijek cvijetna štapka...imao je puno malih bijelih cvjetića.

jeli to možda gasterija ili nešto slično? Imala sam sličan sukulent /ili takav/, ali mi je istrunuo i nikad nije cvao. Ured ti je prava cvjetna priča i sigurno je ugodno raditi u njemu, a tvojim kolegama navratiti.
Čini mi se da se "mali neznanko" zove singonij i zaista ti lijepo napreduje. Ukrasne teglice su jako slatke i biljke sigurno uživaju u njima.
Lijepi pozdrav

Ne znam kako se zove, ali mislim da je neka vrsta aloe ,ako se ne varam.

I da uopće ga nemoj često zaljevati, zaista ga povremeno zalijem, i eto procvjetao je...Smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 13:39
Mislim da je neka aloja i baš sam htjela komentirati da mi je najljepša.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 13:48
Mislim da je ipak gasteria
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 14:56
sukulent je prekrasan smile71
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 22:46
Joj kako tvoja prekrasna kad su skupa a ja sve svoje rastavismile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 01:04

Ohoho....vidim ja da je naša "mala beba" smile96svašta lijepoga nakupovala. Baš super. Krasne su ti i sobne i uredske biljčice! Jako lijepo....a palmica ti se zove Chamaedorea (šamadera)...zovu je još i sobna palma, palma sreće....i jako je lijepa i dekorativna a ne naraste previsoko. smile72

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 09:15
Drage moje hvala vam na posjetu i komentarima za moje cvijeće.smile79
Cvijeća imam ( nisam nikada rekla da nemam Smile), ali moj generalni problem je što ne pamtim imena.

Evo, flavia kada si mi napisala za palmu da je chamaedorea ja se odmah sjetim da je, ali ovako na prvu, ma ne bih se sjetila da me puškom naganjaš.Tongue A što se tiče rasta, ova visina mi je " čist ok" Tongue, ne mora biti veća. Ah, da , za tebe sam još uvijek " mala beba", ali da si me zarazila svojom čestom kupovinom ...eh to jesi...Ali to je dobro. Wink

Triša i otok, sada ste me dale u razmišljanje, moram malo prosurfati po netu, da točno utvrdim kako se zove ona " aloja". Ma, bila sam uvjerena da je aloja, ali otok....sada si me zbunila.

Niho, ja sam tip koji voli " bujnije", tako da mi ne pada na pamet, razdvojiti ih...to jest imam još jednu teglu gdje je samo jedna jer mi u ovu teglu nije stala treća.

Rose, hvala ti na komplimentu....eto, ja se samo trudim da mom cvijeću bude lijepo, a ono mi vraća svojojm ljepotom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.