Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 49> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod tebe uvik sve predivno, raznoliko cviće u raznim bojama ugodno je šetati kroz sve to
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve je fantasticno... prekrasno cvijece...i skrinja je odlicna...
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala cure
evo mene napokon i u mom vrtu....toliko šetam po drugim vrtovima pa nikako do mog da stignem
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
gladiole
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vrtni hibiskus
![]() ![]() prvi cvjetići na lantani....hvala minimode za nju
![]() tritome
![]() |
|
![]() |
|
kadifice koje nikad nisu bile krupnije
![]() dalija
![]() ako se dobro sjećam imena....polemonium
![]() |
|
![]() |
|
i napokon prvi narančasti cosmosi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divni su kosmosi,niski ili?
|
|
![]() |
|
tako...srednje....40-50 cm otprilike |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
znam
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() Spremila sam ti sjeme kokotića - tamno i svjetlo plavi, šalji adresu na pp
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
puno hvala korijenko....a ja i zaboravila da sam žicala
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
woooooooooow!!!!!!!
Šta izdvojiti...Ili prvo spomenuti??? Narančaste cosmose(i ja nekak,ko i Silvek,mislim na njih)Žutu tritomu!!!!!!!!!!!!!Ajme odakle ti???Meni je neku Baka Bea donjela no ne znam kakva je.
Prekrasno šarenilo imaš
![]() |
|
![]() |
|
tritoma je naravno od BB
![]() znači da i tebi skupljam narančaste cosmose
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ak Silvek pošalješ,bu ona meni malčice dala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nije valjda baš sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana, hibiskusi... Sve mi je lijepo, no ovo dvoje još nemam pa sam posebno na njima zastala..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ako ih hoćeš i ti podsjeti me na jesen da ti pošaljem.....imam ih više komada
![]() |
|
![]() |
|
Cvijeće,Iris,o cvijeću pričamo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |