Voštani cvijet - Hoya |
Odgovori | Stranica <1 23456 25> |
Korisnik | |
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya tvoje mi se sve primile
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super antune - baš si me obradovao ! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene su one obradovale,da odma sadim ili da razviju još veći korijem
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antune, kako god hoćeš.
Ona moja velika nije ni pustila žile u vodi. Odmah sam ju stavila u zemlju, stajala je neko vrijeme i naglo krenula.
Ako imaju žile možeš ih staviti u zemlju.
|
|
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar nadam se da ti mogu reci da sam mislila kako sam napravila nesto sto nitko ne bi napravio uzrla sam obican sprej za muhe i pospricala hoju jer mi je mjestimicno i ona dobila pauka pa sda kud puklo da puklo neke sam joj grane odrezala i potopila ih u hladnu vodu oprala i stavila pelcati a vec 6 dana nema od pauka ni slova nadam se da nisam nista lose ucinila jer moja hoja i dalje cvijeta a listovi ne zute. moj suprug je radio kao vrtlar ali on vise nezna nista o tome jer ima sklerozu a jA POKUSALA I nadam se naboljem
|
|
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imate prelijepe hoye .Ja sam ovog ljeta takođe nabavila jednu i za divno iznenađenje procvjetala je
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow, onda si ti sretnica. Mnogi je imaju godinama i cvijeta još nemaju.
|
|
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepa ti je Hoya Jasminaa.... ....
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Tweety
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme di si ju nabavila, krasna je.. sam kad sam je vidila..
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da samovidite moju stalno mi cvjeta slikala sam je na mobitel samo mi netko mora staviti na info
|
|
dobri duh
Novo sjeme Pridružen: 13 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima, ja sam nova na forumu i drago mi je što sam primljena u ovo cvijetajuće društvo.Moja hoja je isto takva i dok je bila na sjevernom prozoru ,cvijetala je od 6-9mj.međutim kako je postala prevelika morala sam je preseliti na južni prozor.ali joj je bilo pretoplo.Pošto sam na moru,prekoljeta mi je bila na sjevernoj strani i imala je pola sunca,pola hlada i tu je od 6mj.Za to vrijeme postala mi je još veća tj.duža sa puno mladih listića i nije cvijetala ali je lijepo rasla.Sad je trebam unesti u kuću i jednostavno ne znam gdje da je stavim jer mi na prozor više ne može stati.
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa možeš probati tako da ili ju pleteš oko nečega, recimo na primjer kokosovog štapa,... ili da ju prikratiš a to što joj odrežeš staviš u zemlju i čekaš da se primi, tj. zapelcaš...
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neces vjerovati ali ja sam moju spustila s plafona dolje, tegla je negdje na polovici ostalo sam provukla zicu po kojoj raste pa mi je vec gore na plafonu dosta sadda se opet mora spustati ali mi cijelo vrijeme cvate zao mi je sto ne mogu staviti sliku prvo ih ima dosta a drugo ja jos uvijek se borim sa svojim klompom pa nesto ide i nesto ne ide. nemoj je puno preseljavati jer ne voli seobu, mojojsusjedi je vani na balkonu pa cvijeta malo jer je na prejakom suncu.
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
brbe ne moze se omotavati oko stapa jer onda ne cvjeta jer nema dosta prostora za rast ugusi se
|
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja hoya nakon 20 godina nažalost je uginula....samo su joj od jedtnom otpali listovi...
|
|
zlatnadolina
Nedavno posijan Pridružen: 30 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam Hoyu već par godina, skroz je na istom mjestu, ali nikad nije cvala. Listovi su lijepi, zdravi mada sporo raste cvijeta niotkud. Možda netko zna razlog?
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke moja hoja je fantasticna i kad je krepala prva, od pelcera sam napravila drugu, cvate cijelih 7 godina.Moja visi od plafona sam spustila teglu,a izdanke digla prema stropu, trazi puno zraka, nemoj je savijati oko sebe onda teze cvate.Meni ce cak lani dobila crvenog pauka, spricala za njega, na kraju sam uzela pitroid i pospricala i eno je tamo u balkonu ziva i zdrava, vec mi tjera cvjetove. Trazi i povremeno spricanje sa obicnom vodom.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana baš ti hvala, moja je lijepa, ali sam je zgusnula, dakle sada po tvom savjetu vidim da je moram malo raširiti, možda bi je baš kao i ti mogla dignuti visoko do plafona, pa neka visi.
Ostali tvoji pelcerići rastu i krasni su.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja hoya stoji na istom mjestu već tri godine i niti se miče, niti cvjeta...možda je izbacila jedan list u ove tri godine, a sad mislim da cu se i oprostiti od nje jer jako loše izgleda..objesila listove i izgubili su sjaj..mislim da ne može dalje...
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida napravi reznice od nje, nemoj je bacit,meni je tako bilo kad je u Zgbu bilo ono sa otpadnim kemikalijama, krepavala je polako, ali sam napravila reznice i imam je prekrasna je. Moras je cesce spricati,i dohraniti ako treba i novu zemlju. Ona trazi puno zraka.
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |