Pupavica - Rudbeckia fulgia |
Odgovori | Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | ||
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sponzorirani linkovi | ||
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
predivna biljka i čini mi se da dobro podnosi ljetnu vrućinu
muhlenbergia ove tvoje su rajski prizor |
||
muhlenbergia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
natalija
Ovo nisu slike iz mog vrta... |
||
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da niste slucajno malo pobrkali rudbeckie i echinacee?!? Nekad su pripadale istom rodu ali sad su odvojene. Rudbeckie su uglavnom zutih tonova a echinacee su crvenih i ljubicastih tonova. Doble decker, White swan, Magnus..to su sve echinacee. :)
|
||
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
U pravu si dado84,sve ove su ehinaceae..Rudbeckie i ehinaceae su podjeljene na dvije skupine.. Slika koju je postavila Anaida je slika rudbeckia,sve ostale slike na ovoj strani pokazuju nam prelijepe cvjetove ehinacea... |
||
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Koje su ljekovite? |
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ljekovita je ehinacea, Miro K. Zaviri u začinsko i ljekovito bilje, možda su naši forumaši nešto o njoj pisali..
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja sam porucila bas ovakve zute preko rasadnika, i sad cekam da mi stignu.
imam jedno pitanje za znalce i ljubitelje:
posto zivim u stanu (imam veliku terasu, na jugozapadnoj strani), planiram da ih posadim u veliku saksiju.
da li ce mi rasti u saksiji, ili ne? i koliko im je veliki koren kad se razvije?
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa moja doduše nije u vazi, već direktno u vrtu, ali kako narastu jako visoke treba im zaista velika vaza,
Volim ove prekrasne biljkice, koje imam zahvaljujući kat. rei. - godinama krase moja dvorišta, ovdje i u vikendici
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Triša, prekrasna je!!!!!!!!!
Kao uostalom i sve kod tebe!
|
||
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Šetajući pronašla sam i ovu temu pa ću pokazati moju rudbekiju ( ne znam joj ime ) koju sam kupila nedavno. Bila mi je prekrasna i nisam mogla odoliti. Imam i druge ali još ne cvjetaju...Jedno pitanje za znalce; jesu li rudbekija i ehinacea ista biljka? Po slici mi izgledaju ista vrsta...
|
||
sutra je novi dan
|
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Jagoda, evo odgovora na tvoje pitanjce ( s tim da se tu misli na onu moju žutu rudbeckiju koju sam postavila)..
A evo i moje ehinacee, hvala ti Kat.Rea na njoj!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |