Martine biljčice |
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marta dobrodošla. Još jedna lijepa i zanimljiva tema. Paški vrt ti je prakrasan.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
Sponzorirani linkovi | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike sa Paga, prelijepe biljčice imaš
|
|
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa hvala na posjeti, pravo veliš vrijeme je bilo pogodno,blaga zima, dosta kiše tako da ni ja nisam falila mojim biljčicama.
Enrikova nona Ovcica to ti je osteosperum (ostić) neki dupli. Camellija nakon tri dana pljevenja i orezivanja ocvalih biljaka mora biti kolko tolko uredno, kad dođem za mjesec, ili mjesec i pol bit će sve zapušteno. Karli hvala na posjeti Temzi hvala |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je more
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana hvala, da ti samo znaš koko dugo ja uzdišem za tvojim vrtom, ja bi sve htjela imati na par m2
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt je lijepi primjer kako se može napraviti zanimljiv vrt, kako ti kažeš, u nekoliko kvadrata. Jako si lijepo iskoristila malu kvadraturu. U ovaj vrt moram češće zaviriti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
marta78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy hvala bit će mi drago ako navratiš opet
|
|
marta78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marta78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marta78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marta78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marta78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepi vrtovi, a paški me posebno oduševio . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijet na prozorskoj dasci (ispod amarilisa) je jako lijep. Kako se zove?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasan ti je vrt, lijepo si ga osmislila, onak cakum-pakum kao bonbobčić. astericus mi se jako sviđa
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
marta78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija hvala!
Lucy u tegli je plava lepezica, a ti vjerojatno misliš na guzmaiju ona je iza prozora slika malo vara. moon hvala bugica to ti je azaleja miska hvala tebi na posjeti |
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi se sviđa vrt i ostići i astericus su baš za gledanje.
Da li ih ostavljaš vani kao trajniee jer su baš bujni kao i gazanija? I vrh vrta sa onim kamenčićima je baš dobra izvedba. Lijepo, lijepo, samo naprijed |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Marta. Azaleja je očaravajuća, prelijepe je boje.
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |